0
[#]

Sestdien, 29. aprīlī Rīgā, klubā SALAMANDRA (Jugla, Salamandras iela 1.) uzstāsies Death Metal grupa NILE (ASV)!

Uzstāsies:
      Nile
      Yyrkoon
      Psycroptic
      Infected

Sākums: 19.00; ieeja klubā no 18.00

Cena: Ls 10. Biļetes nopērkamas tikai koncerta dienā kluba kasē.

Bez vecuma ierobezojuma.

 

Komentāri
0
Būs jāiet!
0
psycroptic gribu redzēt
0
I'm in!
Nile jau daudzus gadus ir mana visu laiku mīļākā death metal grupa!
Un viena no mīļākajām metal grupām vispār. l..l/
Pārējie man absolūti vienaldzīgi.
0
Teicu jau tak ka iešu
0
O, jā!!!
0
ai vai....
0
Tas būs popmūzīkas koncerts. :) ...jo Vecrīgā man pienāca klāt kaut kādas mazas meitenītas un iedeva reklāmlapiņu par šito pasākumu.
Degradācija, kad es jums saku, kur ir underground morāles principi, kur mūsu īpašais un tīrais antipop statuss, nu, kur tas viss zudis?
0
vai tad nezināji undergrounds vairs nav! Warner un Sony sāk parakstīt līgumus ar deathmetal bandām, jo izsecinājuši ka tā ir ejoša prece, ka ar to var pelnīt naudu. Deicide izdod jaunu albumu kuru producējis Mariah Carey producents un albumā sadarbojas ar tādām zvaigznēm kā Usher un R.Kelly. beidzot vecais Glens nopērk sev bentliju. sākās new deathmetal ēra
0
hehe, popmetal
0
undergrounds nekur nepazudīs, gan jau būs kaut kas jauns...
vai jums jau ir šķiltavas ar Skyforger simboliku?;)
0
Tev Lusi iedeva? kur? kaapeec man neviens neko neiedeva?
0
Nabaga Lūsis... neskumsti, nāc bariņā! :)))
0
ha.. man jau patiik tur, afishaa - "Bez vecuma ierobezhojuma".. hi hii.. mazie sarosaaas!! :D
0
Man arī tas patīk. Tas nozīmē, ka koncis beigsies ap divpadsmitiem un nebūs baigi jādomā par mājās nokļūšanu un nakts transportu ķeršanu.
0
zudis tas kas nekad nav bijis.
0
A vaita kādreiz bija vecuma ierobežojumi, man liekas ka vienmēr sīkie laisti iekšā
0
Nu, vecuma ierobežojums ir pasākumos, kas notiek klubā Depo un laikam arī tajos, kas paredzēti līdz rītam, piemēram, Melnā piektdiena, bet arī tad tur neviens tā baigi īpaši nekādus dokumentus nepēta, varbūt vienīgi tikai kaut kādiem pavisam mazajiem.
0
Bet agrāk (kad es vēl biju maziņš) toč nebija tik daudz sīko. Pirms laba laika parādījās baigie pūļi ar gotelītēm mazām mazām tādām uz 13 ne vairāk. A tagad arī mazie slipknoti sāk sarosīties. Arī tādi pat uz 6/7 klasīti mazās rokeru ādas jaciņās un kerziņos. Mīļi mazi metālistiņi. Kaut gan ko tur dirst daudz. Kad man bija 13 man arī gribējās iet uz visādiem smagajiem koncertiem tā kā uz dimmu borgir piemēram. Bet biju es maziņš un bijos ka tur kāds ļauns skins mani atsitīs. A tagad vēl arvien nožēloju ka toreiz nemēģināju aiziet. Moš lai jau mazie nāk pulkā koncertus baudīt. Bet diemžēl lielākā daļa ir slipknoti...
0
Smieklīgi būs kad tie mazie mēģinās mājās tikt
0
Nu jā, vienam un maziņam uz smagajiem iet nav patīkami.
Un es arī kādreiz nezināju, ka ir tāds truemetal saits kur visu var uzzināt, kad kas notiek. internets, kādreiz nebija tik plaši pieejams. Kur vispār pirms kādiem 10 gadiem varēja par pasākumiem uzzināt?
0
Fauns, aizvakar, plkst. 19:47 Nabaga Lūsis... neskumsti, nāc bariņā! :)))

Nu zin, ta jau man jumts galīgi būtu aizbraucis, ja es ietu tavā bariņā! ;)))
0
Nu tā jau laikam ir.. it kā abi no viena un tā paša meža, bet rajoni ta citi :((
0
Aha, par mežu tu nemaz nesāc. Es jau izlasīju Vides Vēstīs to teikumu: "Latvijas faunā lūsis ir vienīgais savvaļas kaķu dzimtas zvērs". Tu nu gan dod, nezināju, ka arī pie zaļajiem tev blats.
Bet vairāk gan lūdzu tā nekad nedari, es gandrīz aizrijos ar savu vakara tēju, šito lasīdama. :.(
0
:(
0
"The fact Fairyrizer fagazine thinks you're "hot shit" does not mean fuck to me. Your vocals are so generic, it makes my bowels shift. Your riffs are so fucking aimless (Is that the right word? Help me out here, readers) that no one knows if you're making any mistakes when you perform. And your over hyped drumming - Alex Hernandez (and scores of others) would kick the living shit out of the Nile-percussionist-I -don't-have-enough-respect... on-his-fucking-name-even-t... I'll give you ten tombstones for your cover-art, humorous Masturbating The War God lyrics, atmospheric To Dream Of Ur and Khetti Satha Shemsu chant. I'll also give you nine negative tombstones for the fact you're totally fucking gay. (And overrated)."

teufelstomb.com
0
Tik, neaizmirsti, Fauns, ka Alex Hernandez spēlē tevis ne mazāk nicinātā grupā Immolation...
0
Mazāk gan. Nīla man tiešām besī, bet Immolation ir visai vienaldzīgi.
0
Man gan drīzāk šķiet, ka Nile tev besī vairāk nekā Immolation, jo ir krietni populārāka :) Gan jau, ja visi kladzinātu par Immo, bet Nile tikai dažkārt kaut kur pieminētu, tad būtu otrādi.
0
Tieši tas "overrated" jau arī ir tas lielākais iemesls Nīlas apgānīšanai. Ja tik daudz cilvēku var jukt prātā dēļ kautkā tāda, tad esmu pilnīgā neizpratnē. Un neizpratne nozīmē kakas.

Lai gan Immolation vismaz ir kautkāds saturs, kas tiek veiksmīgi nobeidzināts ar jēlu skaņu. Es to pēdējo noklausījos, nebij ne vainas, bet nu tā skaņa ir izcili pretīga.
0
Pēdējais kaut kā nebij tik sulīgs, kā iepriekšējie pāris, tas tiesa, tomēr it labs IMO. Bet Close To A World Below man baisi cepī.
0
redz es nile nebiju klausījies, šai tēmai par godu novilku 3 plates un sapratu, ka man laikam nepatīk death metal (vispār), tie intruči un atmosfēriskie, protams, garšīgi, bet es tai gaļai neredzu jēgu, lūk, Karla Sanders soloalbums - to es saprotu, tas ir tuvāk lietas būtībai (paldies par uzmanību, seta suņi)
0
Neredzi jēgu priekš sevis, tad ari paliec tāds bezjēdzīgs. ;)
0
Nile= labaakais, ko esu dzirdeejis, redzeejis :)))) Vnk. super!!!
0
laikam, pirmās atskaņas no koncerta... :)

ieradāmies pie Salamandras gana agri, apmēram, kādu stundu pirms koncerta sākuma, jo bijām domājuši, ka tautas būs ka biezs. atnācām otrie, aiz diviem metālistiem, kuriem drīz vien uzbruka kruķi, laikam pamanījuši atvērtās alus pudeles. mēs,kam uz diviem bija viens lielais džins, manjāmies klusu prom, uz tuvējo futbola(?) laukumu, lai neatņem strebjamo un neuzliek štrāpi... bet, nu tas tā.

kad atgriezāmies, tautas nebija gandrīz nemaz, tikai pāris varonīgas matainas dvēseles deldēja savas armijas bikses sēžot pie kluba durvīm. izstēbām atlikušo džinu, vēl mazliet paklejojām līdz futbola laukumam, un gala rezultātā tikām iekšā paši pirmie...

neslēpšu savu mazo prieku, ka dabūju nofočēties kopā ar Sandersu. :)m/

tad nu koncerts. par katru grupu atsevišķi.

Infected - ... labāk neteikšu neko.

Psycroptic - grupa ar manai mēlei neizrunājamu nosaukumu, kas nomauca gana labi, kaut uz uzstāšanās beigām kļuva mazliet garlaicīgi. tomēr, visā visumā laba grupa, kam oriģinalitāti manā skatījumā piešķīra īpatnējais bungu ritms.

Yyrkoon - oj bļā... oldschool!!! vot tas bija kaplis. sen nebiju dzirdējis tik kvalitatīvu death. ar patiesu prieku izbaudīju viņu uzstāšanos, pat mazliet papurinājos, un sadraudzējos ar šamējo basistu. muzikāli - viss, ko vajag kvalitatīvai desai - kačka, soliņi, ātrums. kaut, patiesību sakot, death man nemaz tik ļoti nepatīk, varētu sacīt, pat riebjas 95% gadījumu, Yyrkoon noteikti ietilpst tajos 5%, kas manam paurim liek purināties līdz. vismaz koncī noteikti jā.

Nile - vakara nagla, un mana mīļākā desas banda. sākumā, kā visu iepriekšējo laiku tupēju balkonā, un rēcu līdz The Blessed Dead un Execration Text... bļā... smadzenes tā vien pulsēja. trrtrrrtrrrrr. beigās neizturāju, un nokāpu lejā, ielauzos pirmajā rindā (ko nebija grūti izdarīt, jo bija maz cilvēku... :S:( ) un kopā ar mazajiem lokainajiem iesācējiem kā slims kratījos un bļaustījos līdzi. žēl, ka nenospēlēja The Burning Pits of Duat no jaunā albūma...

sagaidīju pēdējo dziesmu un devos mājās...tukšs. neviens Nile nesauca atpakaļ, kas mani pārsteidza... lielākā daļa skatītāju aiztinās projām līdz ar oficiālajām beigām... njā. tagad gribas jautāt, kur gan bija visi true desas fanāti, ka neatbalstīja vienu no pasaulē labākajām blicēm? vai tiešām visi naudu izmetuši par Pops(met)allica? vai arī desai patiešām neiet viegli aiz tā, ka cilvēkiem tā ir, kā lai saka, apnikusi...?

P.S.
Deathperado - lūdzu piedod, ka 5 reizes neesmu bijis pieklājīgs aiz neuzmanības. ;)

paldies par uzmanību!
0
Es ar nofočējos ar Sandersu... :D Bet nu īstenībā Nile manuprāt neizlika sevi uz visiem 100%. Skaņa bija pilnīgā sfinksterā. Varbūt tā bija "Salamandras" vaina, vai arī pašu Nile Un arī cilvēki bija pārsteidzoši maz - 160(!). Ei tu nost! Biju domājis, ka uz Nile būs piebāzts. Koncis laikam pa baigajiem mīnusiem aizgāja.
0
vai ta bija mazāk nekā uz Sodom?
0
to cilvēku koncī?
0
Jap...
0
ew Bushs a ar pārējiem grupas NILE dalībniekiem nenofočējies, tikai ar Sandersu?

Starpcitu koncis bija mīnusos ,,, žēl.
0
Ar pārējiem nē.
0
Es ar pēdējā mirklī izdomāju aizvilkt uz koncertu, un nenožēloju ne santīma, ko samaxāju par biļeti, jo koncerts bija ļoti labs!
Infected - ļoti pārsteidza Sergeja (NF) spelēšana pie šiem, kā vēlāk noskaidroju, session. Skanējums bija labakais, kādu es Infected biju dzirdējis, vienīgio kaitināja bungu pārak klusā skaņa priekšā, bet nu.... Šī grupa manā skatījumā tiešām ir interesanta, gan melodijas, gan labi ritmi, viss skanēja konkrēti.. Man patika.
Psycroptic - grupa manī izraisīja vilšanos un apnikuma jau pēc trešās dziesmas. Ļoti nepatika vokāls, jo šādi vokāli man vispār nepatīk, turklāt mūzika bez satura, visu laiku viens un tas pats. Ļoti labs bundzinieks sniegums, bet kopumā - garlaicīgi un vienveidīgi....
Yyrkoon - wow, kā sī grupa mani aizrāva jau no pirmās dziesmas - lieliskas melodijas, tehniski augstvērtīgs izpildījums, ārkārtīgi interesanta ritmika, spēks un lielisks vokāls - tas viss te bija, sen nebiju dzirdējis tik labu un interesantu death metal. Momentā pēc viņu uzstāšanās noskrēju un nopirku Yyrkoon jaunāko CD...
Galvenie koncerta "stāri" NILE - daudz man nav ko teikt, jo Nile nav starp manām favorītgrupām, bet nu - vareni, smagi, ātri, iespaidīgi. Manuprāt, skaņa bija laba, uz balkona sēžot visu varēja ļoti labi saprast un dzirdēt. Trūkst vārdu, lai aprakstītu Kolliasa monstrozo ātrumu un tehniku - tie, kas redzēja, saprot, par ko es runāju... Tur bija ko redzēt un dzirdēt. Uz beigām gan man nedaudz apnika, bet tas jau ir tikai mūzikas gaumes jautājums, bet kopumā - bļā, cik iespaidīgi...
Nile uzstāšanās laikā piedzīvoju varenu pārsteigumu - sēžot balkonā pamanīju, ka pa zāli klīst mans bungu elks iekš extreme metal - Nick Barker - tā prosta staigā apkārt! Es kā apsvilis ķēru bloku un pildspalvu un metos pie šā, lai raxta autogrāfu... Nedaudz sanāca pat papļāpāt, par ko es biju neizsakāmi laimīgs:D Tas bija labākais koncerta pārsteigums, yyrkoon bija otrs.. Kopumā - ļoti labs koncerts!!!
0
Koncerts bija tiešām labais :D Jau tādu laiciņu Salamandras koncerti nebij sagādājuši tik pozitīvas emocijas :) Visu cieņu frančiem, un, protams, NILE :))
Patiesi žēl, ka tik maz metalheadu atnāca uz koncertu. Un daļa to, kas tomēr atnāca ar bija tādi jocīgāki, jo nesaukt atpakaļ NILE, bet tā vietā pārlieku laicīgi doties mājās ir vairāk kā dīvaini....
Dažas bildītes no koncerta: fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxI...
0
Un tad vēl gribēju kādu bargāku vārdu veltīt tiem puišiem, kas bija sajaukuši atrašanās vietu, prti, iedomājās, ka atnākuši uz panku, hc, vai vvz kādu tur vēl lēkātāju-grūstītāju pasākumu. Līdz šim vairāk vai māk iztikām bez tādām izdarībām, ja vien neskaita skinus, un cerams tā būs arī turpmāk. Pretējā gadījumā uz koncertiem varēs iet tikai miesassarga pavadībā :/
0
izlasiiju metalshow.lv, ka Tallinā Barkeram gandrīz urlas esot salauzuši kāju... un Psycroptic basists esot pamatīgi atštaukāts... un, Sanderss un vēl kāds no Nile esot pazuduši pa ceļam uz Helsinkiem... :S kas notiek?? :S cerēsim, ka viss būs labi... :S
0
BArkers slimnīcā un aizdomas par lauztu kāju
Psycroptic basists piekauts
Sanders un Joeys atradušies un jau savās vietās
0
šiem noteikti palika labs iespaids par Igauniju...
0
par to lēkāšanu un grūstīšanos-nav tak aizliegts
ir iespēja paiet nost no aktīvās publikas daļas
kāds moš negrib aprobežoties ar stāvēšanu un kokainu sejas izteiksmi vai pakas kratīšanu, bet grib kārtīgi izdancāties, izlēkāties(un tas nenozīmē, ka viņam jāklausās hc vai punk)
gribu pakratīt paku, pakratu, gribu izplosīties, tā arī daru, gribu pastāvēt ar akmens ģīmi, paeju malā, atrodu mierīgāku vietiņu, kur konci vērot man netraucē grūstītāji, lēkātāji, ripotāji un kūleņu metēji
tā lūk
0
Izklausas jau smiekligi, ja kads megina pec kaut kadam darbibam spriest kas ir kas, tad jau es ari nemaz neklausos neko extremu pec jaunkundzes snobiskajiem priekstatiem par lietam, ta vien liekas ka sheit oz pec mazgadigas meitenes:)!!!haha
0
Barkera lieta: Igauņu cukas :)
0
vo johaid, kā tad sauliitei liekas, ko Sanders domāja ar to kad viņš uzzīmēja pāris cilpas ar savu rādītājpirkstu!? nezvai to lai tu vēl vēl intensīvāk, visos virzienos, sāktu kratīt savu ķirbi. un galu galā vai ta kāds traucēja kādam!? tā grūstīšanās tur notika drīzāk tikai tāpēc ka veci pļēguri vairs nespēja noteikt kur ir zemes virsma. bet ja arī būtu savādāk varēji tač pieiet un paskaidrot čaļiem ka tā uzvesties šādos pasākumos nedrīkst, gaužās te..
0
metāla koncis nav zaļumballe un pat tur dejo ;p
melnajiem jau tikai nepatīk kad ārdās, phe. sabojā gimmu un visu pārējo vijebonu.
0
Bļa, koncis bij ideāls. Es totālā ekstāzē aizvilkos projām. Vēl dzirdēju kā kāds burkšķēja, ka neesot bijis tā vērts bla bla bla, bet es tāpat kā Balrogs nenožēloju nevienu iztērēto santīmu. Ja nu vienīgi par to sūdīgo Salamandras alu.
0
To Lcf:
Nu labs joks Tev sanāca...mazgadīga meitene... ha ha ha :D
0
to Quorthon:
Nezin kāpēc rodas sajūta, ka priekšā koncertos var tusēties tikai lieli onkas/puiši vai kā tamlīdzīgi, bet mazām /ne mazgadīgām/ meitenēm ir jāstāv mierīgi kaut kur maliņā....
Nekā nebij! Arī turpmāk purināšu savus matus vai vērošu pasākumus tur, kur gribēšu un tādu maziņo ieteikumos neklausīšos.
0
To all: Bet kursh kuram ko iesaka, tas ari lai daudz neplurkst, pec Tam vel piesaka es darishu ta:) hehe
0
Kur par tiem negadijumiem ar grupaam var lasiit siikaak?
0
nbvhvxcb xbv mxnzxdf n zdafhbzdfhzdsfhzdsfb zdf bv

ui
0
vēl dažas bildes ir šeit: public.fotki.com/anima-de-nera/nile_...
0
mann ja godiigi nedaudz kauns bija par LV metalheadiem, kad uz taadu garsiigu galju bija tik maz cilveeku, pirmo reizi redzeeju Salamandru tik tuksu,
koncos katrs var dariit ko grib ,katrs savaadak izjuut muuziku,lai tikai netraucee citiem (man piemeeram netiik,ka dikti griiljiigs eksemplaars man nolej ar alu visu muguru un peec tam ar cigareti veel izdedzina bikseem paaris vietaas caurumus,bet tas taa,pieder pie lietas). Vajag pieveerst uzmaniibu muuzikiem nevis peetiit ko katrs apkart dara!
0
Tad jau tu tagad esi baigi nokaunējies. Forši.
0
Nile - viena no mana top galā esošajām grupām. Piķis pietrūka koncim. Nožēloju, ka netiku. :(
0
es arī nožēloju, ka tu netiki
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas