0
[#]

Spējš kājas atvēziens triec mana nama durvis vaļā ar blīkšķi tā, ka, logu rūtīm šķindot, es zinu nu pienākusi arī mana kārta. Man blakus gultā viens trešo dienu blenž sienā dobiem acu dibeniem. Salda līķa smarža liegi kairina manus notrulinātos/žurku noskrubinātos jutekļus. Ap manu gultu stāv vīri tinuši savas miesas apmetņos ar melniem acucaurumiem cepurēs.

- Laipni lūgti ciemiņi, mēs jūs ar nepacietību gaidijām!

Nācēji kaut ko klusi teic savā starpā, tad divi no šiem tver no priekšas un mugurpuses pie maniem izģindušajiem locekļiem un sāk vilkt mani lejā. Mēs esam sakrauti vienā gruzdošā kaudzē ar baznīcas grāmatām, vecām degeļļām piesūcinātām lupatā un citiem krāmiem, vēl mirklis un nāks pekles liesmas remdēt savas slāpes mūsu slimajās miesās. Drīz, drīz viss būs galā ..

Ir 1345 - 1349. gads un ir mirusi trešdaļa rietumeiropas.

Paiet 656 gadi un 24. oktobrī norvēģu bāleliņi, kuri strādā ansamblī ar zīmīgā gaduskaitļa “1349” nosaukumu vārdā, klāj plašām tautmasām vaļā savu gara/moku darbu “Hellfire”. Lai ieklausās, lai sajūt, lai apdomā.. Ak, nabaga bērns, no tavām asiņainajām vātīm dzims jauna pasaule, - skaistākā, tīrāka, patiesāka, noteikti labāka .. 

Būs labi, vēl tik mazliet jāpaciešas un tā diena nāks, daži sakās, ka vēsture atkārtojas. 666.

Šķīstieties, ak jūs nejēgas, lai sods pār jūsu dzimtu un sēkla jūsos top neauglīga, onāna kultam gals reizi pa visām reizēm, še saņamat  par manis zaimošanu, jūs netiklie radījumi, lieciet galvas, krītat ceļos, laiziet manas kājas !!   

Korķis.

 

Komentāri
0
Vislabākā recenzija ko esmu lasījis!! Bet albums arī ļoti labs, Frosts pie bungām kā parasti nepārspējams!
0
nenormaali labs albums!!
0
laba recenzija, prozīt..
0
Njā tik tiešām šitā aizņemt vietu lapā un tomēr nepatiekt ne viena vārda par pašu albumu. Njā super jāatzīst.
0
"Njā tik tiešām šitā aizņemt vietu lapā un tomēr nepatiekt ne viena vārda par pašu albumu. Njā super jāatzīst."

Kā gribu, tā arī rakstu un ne tev mani mācīt, kā recenzijai jāizskatās.

Ja netīk vai esi citadās domās par 1349 - "Hellfire" uzraksti sakarīgāk, būs interesanti palasīties, citādi tavs teksts tikpat tukša muldēšana, kas aizņem vietu lapā.

0
"Njā tik tiešām šitā aizņemt vietu lapā un tomēr nepatiekt ne viena vārda par pašu albumu. Njā super jāatzīst."

Lol, viena no labaakajaam recenzijaam Truumetaalaa, ja neskaita Fauna veikumus. Kuš kušiņš!
0
Ir jau kaut kad bijusi diskusija par šāda tipa recenzijām. Problēma jau ir tā, ka iztēle katram strādā mazliet atšķirīgi, un šādi tīri uz asociācijām balstīti apraksti ir interesanti lasāmi, taču diemžēl nesniedz kaut cik objektīvu priekšstatu par apskatāmo muzīku.
0
Jā, bet šajā gadījumaā, respektīvi, norvēģu blekuhas kontekstā, šāda tipa recenzija sniedz pietiekamu priekšstatu, lai norādītu mūzikas virzienu un ieinteresētu tai piederīgos.
0
Nu pag, ja tu zini, ka 1349 ir norvēģu blekuha, tad arī bez šāda apraksta apmēram kaut ko tādu tu sagaidi.
0
Es negribu strīdēties, es domāju tā, ka tipa pēs šādas recenzijas ir skaidrs, aha, 1349 turas ekstrēmajā stilā cik nu var, emocijas sakāpinātas, ideoloģija sakruķīta, skanējums agresīvs utt. Man liekas, Korķis veiksmīgi izvēlējies to simptomātisko gājienu, kā apraksta jaunu kāsi - var teikt,ka tur bija drusciņ haša, drusciņ galvu, bet var arī stāstīt, ko tas kāsis ar mani izdarīja, teiksim, no sākuma ņirgšana, tad iedod pa kājām.
0
baisi vienveidīgs :/
0
1349 = [bi]-[fōr]-[nain] = before nine = "pirms deviņiem" latv. val. = laiks, kad jau ir noskanējusi vakara pasaciņa, un maziem bērniem jāiet gulēt
1337 ;)
0
Diezgan normāla huiņa tas 1349, paldies, ka atgādinājāt, jo biju aizmirsis izdzēst to mēslu. Pirmais iespaids bija: "oho! pat inčīgi momenti!", bet tas bija tikai vecais triks ar pirmo dziesmu. Tik tiešām, vienveidīgs līdz riebumam.
0
ņjā, bet kā Frosts grabina ar vienu kāju, vien ir ko vērts... ieliku vēlreiz Roadkill Extravaganza un atkal uztinu to vietiņu. Še tev dubultpedāli!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas