0
[#]

Thrash metal grupa COLLIDE ir pabeigusi darbu pie sava šā gada demo, kas tika lolots no aprīļa beigām līdz jūnija vidum. Tajā ir iekļautas 3 dziesmas. No jaunā COLLIDE repertuāra ir dziesma „Die For Me”, bet no jau zināmā „Gods Are Dead”, kurai tad arī ir latviskotā versija „Dievu Vairs Nav”.

Patīkamu klausīšanos!

Die For Me.mp3
Gods Are Dead.mp3
Dievu Vairs Nav.mp3

 

Komentāri
0
Baig labs nu 8 bales noteikti var iedot varbt pat 9
0
Ko es varu teikt... Nevisai man... Instrumentālais izpildījums jau gana labs, bet teksts un vokāls bišķi garām...
Pirmā dziesma ko es no viņiem dzirdēju bija I Don't Care... nu šis gabals vienkārši liek smaidīt, tik bērnišķīgs... No tā itkā jau izauguši, tik dziesmā Gods Are Dead bišķi sit augšā to veco smaku...
Protams priks ka ir kāds ko dara.
0
...teica pieredzes bagātais metalheds Zipaks.

0
nu man liekas lirika normāla, arī vokāls vis kārtībā, vienīg nu varbūt aranžējums vietām varēj būt labāks nu bet kopumā labi.
0
Kirke beidz šitā darīties!!!!
DiMeВeRg, ja liekas var sasisties...
0
irir, tas pirmais gabzis ir pa pirmo zorti!
0
un tas latviskotais variants arī pfifīgs :)
0
nav ne vainas, bet vokaals nav thrahs, heavy metal gan tuvinaas.kapee ne viena solo nav..??/!!
0
Ir labs, vokaalam nav ne vainas, un par kaadiem solo te iet runa, ja ir doma par ggitaaru chiikstinaashanu, tad tas vairaak ir heaviisiem vai speederiem.
0
pretēji vairākuma viedoklim, es teikšu, ka man nepatīk. thrash metal kopumā ir ļoti ok, bet ne šajā gadījumā. viss atstāj trūcīguma iespaidu.
0
Tā nekas vispār. It jauks, kaut arī smaidu uzrauj klausoties, īpaši 2. dziesmas vietā kur ir tas "frī ez e bērd, ai ken FLĀAAJ!" Kāds zōlō tomēr neskādētu gan.
0
Labi gabali! šiem večiem noteikti ir potenciāls!
0
Agresīvāk vajadzētu vālēt!
0
Нормальный такой трэш.Напомнил
0
Nu, ar šitik minimālām pretenzijām vajadzēja labākz spēlēt desgraindu vai rūbleku. Būtu mums vēl viens Tabestic Enterons vai Uršķumugs, un nevienam nerastos nekādas problemās sakarā ar kārtējo korpofilu izlēcienu. Bet nu thrash metal lauciņš 80-tajos, manuprāt, ir ticis muzikāli krietni vien cītīgāk apkopts par tiem augšminetajiem stiliem, tādēļ šīs mūzikas cienītāji varētu arī nesaprats jūsu centienus.
Kā cītīgs thrash klausītājs tomēr nevaru atzīt par stila cienīgu šādu aprobežošanos ar palm mute un vēl pāris vienkāršāko muzikālo paņēmienu apgūšanu; un, man šķiet, lai gan jaunās paaudzes prātus pārvalda Internets, tomēr teksts arī nav nemaz tik tukša padarīšana... Kopumā jāsaka - stirpi paagrs nāciens tautās.
Kā teiktu darbaļaužu vadonis - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!...
0
Nē, nē - ir normāli. Vismaz interesanti klausīties.
0
Stonerosi, tie tavi salīdzinājumi nav vis gluži vietā. Neatkarīgi no simpātijām vai antipātijām pret to vai citu grupu, nedz Urskumug ir raubleks, nedz Tabestic Enteronam trūkst ideju vai pretenziju/ambīciju.

Otrkārt, to pašu thrash tais pašos astoņdesmitajos jau visi ir pamatīgi apzelējuši, un pat atzītas komandas ne ar kādām izcilām novitātēm pat jau tais laikos ņefiga neizcēlās, drīzāk ar attieksmes un vairāk vai mazāk veiksmīgu parasto paņēmienu pielietošanu. Thrasham un desai ir tas moments - ja reiz tev tāda tipa muzīka patīk, daudzmaz pie dūšas iet arī NErevolucionāras, NEnovatoriskas, bet normālā līmenī to pašu veco labo simtreiz dzirdēto spēlējošas grupas, kas atšķiras tikai niansēs. Tas gan, protams, kā kuram - cits nemaz neklausās grupu, ja saož kaut ko līdzīgu kaut kam jau reiz dzirdētam.

Konkrētajā gadījumā - mācīties vajag vienmēr, un te, manuprāt, vēl ir daudz ko uzlabot songwritinga un tās pašas nolāpītās attieksmes ziņā - ar to domāju, ka tekstā paustās idejas (un, kamōn, vecajiem thrasheriem arī ļoti bieži ir bijuši pavisam idiotiski teksti - it kādam tas baigi rūpētu) kaut kā ne sevišķi pārliecinoši muzikāli tiek pasniegtas.
0
Es runāju tikai par to, ka dotajā gadījumā grupa nemaz nepūlas aizsniegt to latiņu, ko uzstādījuši stila protagonisti 80-tajos. Sitiet vai no - thrash bez soloģitāras tāds panks vien ir.
Un kur nu vēl primitīvāku un vairāk raw bleku par Urskumug... Varbūt es ar ko nesaprotu, bet nu no mūzikas tur tik vien kā taustiņi manāmi.
Tabestic Enteron. Ideju jau netrūkst, tas tiesa; bet kadi mērķi, velns, izvēleti sasniegšanai ar šo ideju palīdzību? Muzikālā lauciņā, man šķiet, tie vis nav meklējami.
0
kāda vaina, ka Tabestic nespēlē kautkādu grupu maiciņās un melnos džinsos, bet uzvelk ko pifīgu, ka pašiem jautri i citiem ir ko nosmiet ?
Kāda vaina, ka mājaslapa nav taisīta New times roman, bet ar roku iešvilpta pa kādai līnijai un kādam kleksim ?
tas viss neved uz kādu ideju īstenošanu ?
tas ir mazliet savādāk kā pierasts un rada problēmas ?
un kāda vaina tiem vai citiem līdzekļiem, re tak kā KISS hujārija sev mēli >:))
0
Jā, tā vien šķiet, ka dažām grupām mūzika ir tikai iemesls :D
Bet, tas, kas ir normāli dižajiem Tabestic Enteron un KISS un tiek darīts ar elegantu pifīgumu, itin nemaz nav normāli dažos citos gadījumos.
Malēj, bez aizvainojumiem - vari stūlbo dzīunieku Stonerosi ierakstīt ne tikai TE kā izklaides mākslenieku, bet arī kā Interneta buldurētaju fanuklubā :D
Par idiotismu runājot - ir jau arī dažāda veida kretīnisms. Viens ir tas, nebēdnīgais un veselīgu adrenalīna devu vēnās izmetošais, kas mums pazīstams no pirmajiem thrash metal kompozitoriskajiem un lirikas paraugiem, vai no dažāda veida pifīgo grupu darbošanās uz skatuves.
Bet ir jau arī otrs - tās tikpat pompozās, cik skolnieciskās padarīšanas, kas ikkuru normālu kretīnu var tikai aizvainot.
0
Protams, ja visi spēlētu kautkādas astoņdesmito gadu treša atraugas, būtu mazāk problēmas. Nebūtu jādomā, jāsatraucās par kautkādu virzību uz priekšu, attīstību. Nebūtu pat jāpiedomā pie riffiem, pie vokāla, pie lirikām. Varētu vienkārši štancēt čupām ahujennāko materiālu. Vienīgais, kas rullētu, būtu slavinoši saukļi par stila tīrību. Bet, ja skatuves tēls kādam traucē uztvert muzikālo saturu, tad tas jau ir pavisam cits stāsts par onkoļiem aiz standartu restēm, kuri, manuprāt, nav gluži TIE, kuri varētu objektīvi runāt par mūsdienu smagās mūzikas (kaut vai tikai vietejās) problēmām, risinājumiem un apcilāt tēmu "kas šeit pietrūkst, lai to vispār būtu jēga kustināt"

Vēl tikai atļaušos piebilst, ka tādi stulbi Tabestic Enteron un Urskumug patērē diezgan ievērojamus resursus savu ideju īstenošanai, un tev kā kundziņam visu pienes klāt un paplašina izvēles loku. (Piemēram uz Blomi T.E. paši sev pat ceļu apmaksās, bet tas tā...) Jā, arī dod iespēju salīdzināt, izdarīt savus secinājumus un nostiprināt savu pārliecību, varbūt kādam pamainīt priekšstatu par to un šito utt...

I mean, kamon! Arī lietās, kas tev nepatīk ir tik daudz pozitīvu gabaliņu. :))
0
Virziens k;ad;a viss virzās ir diezgan normāls, tik vokālu vajag vieglāku. Tādu kā Hetfīlds no Kill `Em All laikiem...
0
Stonerosis, aizvakar, plkst. 16:35:
Jā, tā vien šķiet, ka dažām grupām mūzika ir tikai iemesls :D

Iemesls kam ? Kaut kādā veidā izrādīties ? Nu Tu dod... ja uzstājoties piedomā pie izskata, nozīmē izrādīties un apmierināt savas "nepareizās" tieksmes ?
0
Stonerosis, 25. jūnijā, plkst. 18:36

Tabestic Enteron. Ideju jau netrūkst, tas tiesa; bet kadi mērķi, velns, izvēleti sasniegšanai ar šo ideju palīdzību? Muzikālā lauciņā, man šķiet, tie vis nav meklējami.

Nu man leiaks tu samgi apdrisies. merķis ir tieši muzikālaja laukā. kamēr Collide bliež to pašu huskvarnas variatnu. jaunas meitenes kratās līdzi dziesmai un sapņo nopisties ar grupas dalībniekeim. Nu ja tev tas liekas " ja ta vajag, tāda ir visparīgā ideja", tad labi. bet nu ta tu tikai pasaki par sevi.

i mena, maksla nav dārzeņi, to neiliksi plauktā un neuzspraudīsi kā vecu baklažanu. piedod.
0
pie tam nav nekāda mesidža, nekā orģināla.
Ka saprast blood is raining ? kur ? kas tas pa stūlbumu. Man besī šitas metalistu vairants ka bļaustās ahujena pa nāvi, kad beigas tevi kāds adauza un tad tu sasistu seju ej uz māju un klausies dziesmu kurā tu dziedi "dievi ir miruši".
PIe tam diesv tak ri ideja, kas grib tas atbalsta, kas ne tas ne. ka var apgalvot ka kāda ideja ir mirusi, ja uz zemes ir kaut viens cilvēks. un ja kadreiz ir domājis par kādu ideju, tad pat ja aizmirsis, neizodmās atkal ? pilnīgs trulums.
0
augury, iemācies veidot sakarīgus teikumus, kurus mēģini realizēt daudz maz gramatiski pareizos vārdu salikumos. izlasi savus pēdējos divus ierakstus, un padomā. turklāt, nedirs par lietām, kurām tu neko nezini.
0
nu es ari vel daudzas citas lietas daru nepareizi, bet vai ja mani kāds macīs tas ko dos. varbūt tev kādu moralo parākumu (?) es palieku nervozs tapēc ka visāds sivests notiek apkārt, un tapēc neparlasu ko uzrakstu jo esmu stresains brīžiem.

Pastāsti no kadām lietām es neko nesaprotu.

otkārt es gribētu dzirdēt tavas domas par to kāda fiška vada grupu, kā muzikā tā tekstot. kāds ir mērķis.

un es nediršu bet izsaku sistemātiksu spriedumu, un tev nepsiesienos atšķirība ka tu dari ar mani.
0
"jaunas meitenes kratās līdzi dziesmai un sapņo nopisties ar grupas dalībniekeim"

nu, pēc kā tu šito spried, kur parādās sistemātiskais spriedums, tu varbūt esi tā jaunā meitene, ka zini ko viņas dara un domā?
0
nah tu nevari atbildēt uz jautājumiem. vienīgais ko tur vari ir personīgi uzbraucieni, jau otro reizi. Pastāsti ko ta tu tādu saporti ko es nesaprotu. kads ir tas afigenais mesidžs ko tu esi uztvēris. tu vari man pateikt ?
vai tu vari tikai vārdiem piesieties.
0
nepiekritīšu iepriekš izteiktajam apgalvojumam , ka thrash - ā nevar būt solinju. Tad jau sanāk, ka arī Megadeath vai Exodus nav thrash.
0
ne tie ir ziloņu ragi vecais. Exodus noteikti nav trasH.
0
augury - vai tev ko izsaka jēdziens Bay Area Thrash:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas