0
[#]

Sestdien, 5. augustā klubā "Melnā Piektdiena" (Rīgā, Brīvības 193 c) – Angļu Doom Metal grupas ANATHEMA ģitārists/vokālists/taustiņnieks DANNY CAVANAGH ar savu grupu spēlēs Jums jaunus un vecus ANATHEMA hītus akustiskā/piano versijā!

Vēl koncertā ar akustisko programmu spēlēs: Gelousy un Vic Anselmo

Sākums: 20.00, vaļā no 19.00

Ieeja: 5Ls

Komentāri
0
Vika, vperjeod! :)
0
vispaar jau vareetu
0
baac, kaads patiikams paarsteigums, tikko pirms paaris nedeeljaam veeroju Anathemas konci Tuskas festaa, un tagad dalja no shiem brauc uz riigu tieshi tad, kad es tur buushu arii. Cik jauki!
Shajaa dienaa "melnaa 5diena" neiztiks bez manis.
0
Jopcik... Cepuri nost.
0
uz šo pasākumu gan būs jāaiziet, šitas manu sirdi sildīs, būs pa vakariem atkal jāpagriež Anatēmiņas...
0
Jā. Laba grupa. Vismaz pēdējie albūmi man patīk.
0
ja netikshu uz wackenu eishu uz shejieni.
0
laikam jau būs arī man jāaiziet. un vajadzēs paķert kādu veco Anathema ripu līdz, lai uzliek autogrāfu... :)
0
hmm nesu dzirdejis ja godigi shitos vel :D:D erm a ka saprast akustiska/piano versija ?? tjipa kas bass nebuus ? :D:D

P.S sorry par tadu debilu jautajumu es vienkarshi nesapratu :DD
0
Tev basu vajag? Beidzot pa tiešām vērtīgs koncerts, a šim tik "basu!" Moš labāk iesi uz hip hopa festu?
0
atkal jau kādam jāuzdirš. Veči, ir taču pārāk daudz interesantu lietiņu, lai velti tērētu spēkus uz negatīvo strāvojumu...
0
"P.S sorry par tadu debilu jautajumu es vienkarshi nesapratu :DD"

vismaz labi, ka tu saprati, ka tavs jautaajums bija tieshaam debiils.
0
a kas tie pa meeslinjiem Denijam liidz velkas?!!
pirmaa dzirdeeshana par taadu Vic Anselmo. mosh kaads zin kas tas taads ir???
0
Viņiem tip čells arī laikam būšot, bet par iesildītājiem gan neko nezinu, man škiet, ka kkādi vietējie. Bet nu izskatās, ka būs jauks pasākums.
0
Vic Anselmo bija kaukāds skuķis, dziedošs pie tam, un akusteni spēlē bijušais Neglected Fields ģitārists Hermans... nu tā so so, 5 min ir interesanti, pēc tam jau sāk apnikt...
0
Vic Anselmo bij vienā Preternatural dziesmā iedziedājusi nedaudz, Gelousy - vieglroks, katrā ziņa smagne izpaliks
0
kaut kur laiciņu atpakaļ lasīju interviju ar Vic Anselmo, viņai prasīja kāpēc tāds vārds, tāpēc ka fano par Panteru un Phil Anslemo, a Vic laikam tāpēc ka Viktorija
0
gelousy nebij tas pats kas Nejautā?
0
Daļēji, grupa dibināta 1996. gadā, apvienojoties grupu "Nejautā", "Huskvarn" u.c. dalībniekiem.
Vic vispār ir zem MicRec.
0
jā, atceros bij viņiem tāds pushits Ūdens saldāks nekā vīns.
0
He he-pusshits!!!!
0
Ho ho-pussy-hits!!!
0
Nu tad vienreiz būs kas atšķirīgs un daudzmaz melodisks.Tas Bleck un Death jau apnicis..
Kaut vairāk tādas grupas brauktu uz mūsu pusi..
0
bus jaiziet,
0
ai man nepatīk tie pedinj, tāpēc neiešu uz šito konci
0
Jā, ej labāk uz praidu bļaustīties.
0
AAAAAAAAAAA!! Kā gribas tikt, bet netikšu... AAAAAAAAAAA!!
0
ek ja nezaagjee tad man pofig
0
Kurš bija, lūdzu pastāsta kā bija!
0
Nu tā, mani iespaidi...
1. Denijs bija vienkārši zajebis, it īpaši programmas pirmajā pusē, kad aiztaisot acis varēja sajust to dūūūm gaisotni... Otrajā pusē varēja papriecāties par viņa pusslodzes ģitārspēli(jo bija bik jestrāk...).
2. Vic Anselmo un Gelousy ar savām pusstundniecēm tikpat labi varēja spēlēt kādā šlāgerfestivālā(lai gan Vikai dažas dziesmas bi' tīri baudāmas, balss viņai ir), baigie mēsli...
3.Cilvēki bija pa trešdaļ zāli...
0
Man nepatika... nenožēloju, ka nepaliku līdz beigām.
0
Bija diezgan normali, biju gaidijis ko vairak. bet ka bija ta bija.
P.S eijot majas dabuju pizdi no urlam..
0
Tu nebiji vienīgais! Daudzus vakar pēc konča atskaldīja...
0
Nu ja Linards jau ari pamatigi dabuja, mes reize gajam maja..
0
un ganjau vel vesels bars atravas.
0
ku ta bij tie urļiki???
es redzēju tik tukšas ielas...
0
pareijot pari akmens tiltam nedaudz talakk, tur bija kadi pieci.. :)
ar pudeli pa seju un kulaku seja, tas bija jauki atrubijos velak uz cela :D
man ne tik traki ka manam draugam tam vispar izkaidija pudeli pret seju, es tik dabuju ta kartigi pa ausi ar to pudeli, un pec tam meginot trapit vienam ar kulaku vel dabuju seja ar vina kulaku :D.
0
vot sukas nahuj... tādiem tik nolasīties barā un PSRS dzīvo!... zb... man uz otru pusi jāiet, tur vispār galīgs tukšums...
0
kā tad, baigā dūūūm atmosfēra, phe, patīkama akustiska atmosfēra.
Biju gaidījis baigo wou wou, kā jau gadiem klausījies Anathema, bet viens vīrelis tik, tad bik nolaidōs zemāk un turpināju klausīties ar piezemētākām izjīutām un gāja labi iekšā. Žēl gan, ka nebija neviena no 3 dziesmām, kuras vēlējos dzirdēt, bet pie dirsas manas vēlmes un mani pašu tajā pašā spraugā.
Bet tas denijs gan baigais grāfs-gailēns, tāds zīmulis. Un kad Vika nodziedāja ar šamo kopā, izmeta, ka tā esot laimīgākā meitene Rīgā, bik ir sakāpis galvā, ne ? :)
bet es tapat eju dirst ar savām domām, jūs vinnējāt (fukk in ass)
0
nez vai no viena cilvēka akustiskā koncerta var izspiest ko vairāk...
0
Āāāā, nebiju domājis ka Denijam tik daudz matu... :D
0
blja nahuij juus te maliet komentaarus par tiem urlaam ja esat lohi miikstie, pedinji utt. tad tas ir juusu probleemas,proti ja nevarat pastaaveet par sevi un atsist kadus tur urlas arii pashi vainiigi. vAjag buut iistiem metaljugaam-ar sirdi un dveeseli ne tikai ar aareejo izskatu, agraak no taadiem kaaa mums baidiijaas, a tagad kas ...? Tikai dzirdi aa mani atsita veel viens mani arii utt, Karoche zaebala jau. Sitiet urlas , urlaam naavi!
0
To ka urlam nāvi, to visi jau sen zin! Bet es gribētu redzēt kā tu, krutais metaļuga, viens pats tiktu galā ar pieciem, būdīgiem un ellīgi stulbiem urļikiem...
0
inbox Tu butu daudz spejigs izdarit pret 5 urlam un vel budams dzeruma? a ta izkatas ka pats vel nesi dabujis no viniem pa seju tapec te ta dirs :)
Tad pat nebija sauklis "jest sigareti" vai "dai petj kapeik" bet gan pudele seja..
0
Koncis uz godu, sen pēc kā tāda prasījās. Par to doom atmosfēru, nu katram jau sava poņa, bez tam ne akustisko giču vien Danny spēlēja. Der arī atzīmēt, ka Danny savas 1,5 stundas nospēlēja un vienubrīd pat sāka likties, ka zālē ļaužiem sāka vilkt uz miegu, diezgan pakūtri sauca mūziķi atpakaļ uz skatuves pēc pēdējās kompozīcijas izpildīšanas. Man patika, un gausties, kāpēc Danny viens uzstājās manuprāt pastulbi, jo še tomēr bij skatāma emocijām bagāta uzstāšanās, kaut ar viena cilvēka izspildījumā. Ko gausties, neviens tak nebij solījis, ka atbrauks visa Anathema pilnā tās sastāvā. Cik nu mana auss saklausīja, dziesmas bij i tās, kas līdz 1995 iznākušas, i tās kas pēcāk, viena otra nedzirdēta, tā teikt dažādām gaumēm.

Nu a par to urlu būšanu, tik tiešām smejies vai raudi, bet nu es ne reizi te nēsu dzirdējis, ka kāds kaut vienu pašu kaut mazīt mazītiņu urļuku būtu kādā tumšā ieliņā noķēris un tā teikt po dušam parunājies, a to uzreiz, 5 gab ko ta es, nu ta panjem beisboleni un kauču vienam iezvetē.. Cita lieta, ka mums letiņiem no laika gala paticis pa muti dabūt, pēcākto to kā baigo prikolu stāstot ..
0
Un tai Vikai balss laba, vienbrīd pat tāda vīzija viņā klausoties radās - redzu šo meiteni uz 2007. gada izdotā Anathemas albuma vāciņa, pūšot acīs tādus mirgojošus lidoņus .., vo aliņu padzēros ..
0
kur ta tajaa rajonaa urlas dabuujaat? cik es tur dzerstos apkaart gar sliedeem vazaajos industriaalos iespaidus guut neviens nekad nav kur nu vel kauko prasit vai kauties tikai bomzzi ar pie taa sliedeem naktiis gulj
0
nez, cik ir jaaizdzer, lai nedzirdeetu, ka tas beerns laagaa meldinju netur? Tehnika vinjai tiiri laba, ja ar tik drankiigu balsi vispaar padziedaat var...tur arii tas smieklinsh par laimiigaako daamu;D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas