0
[#]

Year Zero, grupa no Latvijas, kas spēlē doom/dark/gothic metal stilā ar melodisku vokālu, ir izlaidusi savu pirmo disku - mini-albumu "Timedemo", kurā ir 5 dziesmas un remikss. Darbs pie ierakstiem ir sācies jau 2005. gadā, taču šā gada jūlijā CD ir novests līdz izlaišanas stavoklim.

Materiāls ir diezgan dažveidīgs, tāpēc iesakam noklausīties pilnībā.

www.yearzero.lv

 

Komentāri
0
Ir, ir labs, tā turēt. Var piekrist arī Fauna teiktajam salīdzinājkumam ar Arcturus - noskaņa brīžiem tiešām diezgan līdzīga.
0
ljoti skaists noformeejums albumam.. par muuzik veel nez..
0
super mūzika!
0
blomē skaņa salaida viņu uzstāšanos pakaļā, nepievērsu tādēļ īpašu uzmanību, klausījos pa ausu galam sēdēdams malā, bet ierakstā ir super! ļoti labs!
0
Smukas tēmiņas dziesmām, bet to metālu tā arī nesagaidīju - IMHO tīrākā popsa.
0
"dažveidīgs" he he... shitaadu vaardu vajag patureet praataa :D
0
nu ja, nerūc/neķērc = popsa :D
0
vienvardsakot galiigi garaam!
0
..:D:D
parādījies man nezināms vārds "dažveidīgs" - apgaismojiet mani, kāda ir šī vārda nozīme ko nkrētajā kontekstā.
0
Šis debijnieks, stabili tēmē ieņemt gada demo ieraksta titulu. Bet tas visiem tāpat skaidrs. Tamdēļ, lai manas šā brīža izjūtas neizvērstos vienā debiļniekā, vien novēlēšu arī turpmāk sacerēt feinu ausij baudāmu mūziciņu.
0
popsa:
1. klausoties nevajag domāt līdz;
2. tur tev ar karoti visus labumus smuki sabāž iekšā;
3. tu saki, ka garšīgs, jo tavi draugi dara tā pat.
4. tev labāk tīk gūt pozitīvas emocijas, klausoties pozitvu mūziku, pozitīvi noskaņotu cilvēku sabiedrībā, nekā no kaķu spīdzināšanas, baznīcu dedzināšanas, sātanisku rituālu rīkošanas piemājas dārziņā;
5. klausoties tev viss uzreiz ir skaidrs, ja nu vien tomēr urda jautājums, kādas apenes valkā tas smukais dziedonis;
6. tu zini nosaukt trīs pēdējos garadarbus, no diviem, ko šamie ir izdevuši.

P.S. Atklāju savu miesu, metiet nu tos akmeņus !!
+1
Hehe, tekstu rakstiju es.. Atvainojiet par nejaušu latviešu vālodas bagātināšanu.. Ceru ka man ka nelatvietim tas ir piedodams.. =))))

"Dažveidīgs materiāls" vietā bija domāts "Daudzveidīgs ..".
0
kaut ko šitādu jau sen kādai vietējai grupai vajadzēja uzcept... ļoti patīk, laba atmosfēra, lai gan bik smagāks varēja gan būt, kāds rēciens gan netraucētu, bet smuki papildinātu atmosfēru.
0
Varu tikai pateikt, ka rēcieni būs!:)
0
a tas ir kā, ja ir tīrs vokāls tad ir popsa? tad jau es pēdejā laikā dahuja popsu klausos :S
0
ja godīgi paklausijos, negāja pie sirds...
0
Man ar pēc pirmās reizes ne visai, Blomē arī neredzēju šamo uzstāšanos
0
"Korķis, 19. jūlijā, plkst. 17:41 [Profils] Link
popsa:
1. klausoties nevajag domāt līdz;
2. tur tev ar karoti visus labumus smuki sabāž iekšā;
3. tu saki, ka garšīgs, jo tavi draugi dara tā pat.
4. tev labāk tīk gūt pozitīvas emocijas, klausoties pozitvu mūziku, pozitīvi noskaņotu cilvēku sabiedrībā, nekā no kaķu spīdzināšanas, baznīcu dedzināšanas, sātanisku rituālu rīkošanas piemājas dārziņā;
5. klausoties tev viss uzreiz ir skaidrs, ja nu vien tomēr urda jautājums, kādas apenes valkā tas smukais dziedonis;
6. tu zini nosaukt trīs pēdējos garadarbus, no diviem, ko šamie ir izdevuši."

Atkal aizgāja globālās tēmas. A līdz šim man likās, ka ir otrādāk. Smagā un pavisam smagā mūzika vienmēr ir likusies pozitīva, vienmēr pacilā garīgo, viegli uztverama, savukārt liela daļa popmūzikas man liekas psiholoģiski smaga un grūti sagremojama, jo tā vēsta par lietām, ar kurām sastopamies ikdienā. Piemēram, Coldplay un Radiohead, es viņus nevaru klausīties šī paša iemesla dēļ, bet tādus kā Meshuggah, CC, Berzerker var laist kaut visu dienu. Protams, metaļugām ir interesantāk klausīties mūziku par "no kaķu spīdzināšanas, baznīcu dedzināšanas, sātanisku rituālu rīkošanas piemājas dārziņā", tas paver plašāku redzes loku dzīvei. Nevar tik vieglprātīgi apgalvot, ka popmūzika ir pozitīva, ne velna. Varbūt kāds no jums kādreiz ir aizdomājies, kāpēc mēs viņu neklausamies[izņemot argumentu:"neklausos, jo tā ir popsa, fui, wē", un visi šitie korķa tekstiņi arī nekam] ??!
0
lol... kas tas par sviestu mazais??? :D
0
a tev tik viegli pateikt, ka tas ir sviests? Vispirms pamato - KĀDĒĻ!!!
0
nu ja jau taa, tad okei...
1. pops-populaara muuzika - taatad tiiri komerciaals pasaakums - paredzeets naudas raushanai un tas nav nekas labs
2.Coldplay un Radiohead vairs nav tiira popsa(shitiem kjip baigaa doma dziesmaas + superkrutais muuzikas stils), turklaat shaadu grupu ir saliidzinoshi ljoti maz - tie ir driizaak iznjeemumi, kas apstiprina likumu
3.Peec tava teksta iesleedzu Europian (S)Hit Radio un, zini, taa patieshaam ir psihologjiski smagi panesama, paskaties uz manu druumo sarakstu ko es dzirdeeju - Pussycat Dolls - kaut kaads Buttons; Busta Rhymes -I Love My Chic(SIC!); Paris Hilton - kaut kas par Stars; kaut kaada Marchiiba - eliigs kolbass ar nosaukumu par video un tas nebuut nav pilnais saraksts... nu ko tur daudz, laikam Nortt shito dueli pret popsu pakaasa...:D
0
nu nevajag jau uzreiz pīt iekšā Europian Shit Radio, visādus hip hopus, es viņus arī ienīstu, starp citu. Runa ir par nerūcošiem/neķērcošaj... jo, kā izrādās :
"Intars, 18. jūlijā, plkst. 17:03 [Profils] Link
nu ja, nerūc/neķērc = popsa :D "

Un kādēļ tev šķiet, ka popmūzika ir komerciāla? Tādēļ, ka viņu vairāk izpērk?:) A moš tur tiešām kaut kas ir iekšā?!

Bet, ja godīgi, tad visa šitā mūsdienu birokrātija, kas ietver sevī "skraidīšanu pakaļ modei un stilam" [tas savukārt sevī ietver - klausīties hip hopu un regeju; platās bikses, kuras jāvelk zem apenēm, savādāk nebūsi trū... jēbāl], sāk diezgan kretinēt. Kur palika viduslaiki, kad varēja kādu izaicināt uz dueli ar zobeniem, nu, tā tīri bez iemesla, nodurt un netikt sodītam, jo tas bija goda jautājums, kā izrādās??!:(
0
nu viduslaikus diemzheel esi nokaveejis...:)
toties popsa paliek ar visu savu definiiciju - jeb(2.reize) POPULĀRA mūzika. Tas nozīme, ka popsa ietver to kas ir populārs jeb to kas no veikalu plauktiem aiziet uz urā... par popsu var kļūt jebkas ja to tik pērk lielos daudzumos. un kaut kāda doma ir iekšā labi ja viena no tūkstots šiem "garadarbiem"... a nerūcošs, neķērcošs var arī nebūt popsa. tur tev taisnība... Year Zero toč nav popsa, tikai grupa kas grib pateikt savu vārdu Latvijas metāla industrijā ar kaut ko bik mierīgāku(atšķirīgāk...
0
paga, paga! Līdz šim biju domājis, ka mūzika kā tāda ir veidota, lai cilvēki viņu klausītos, respektīvi, - masām. Dažām grupām paveicas mazāk - viņu mūzika nepatīk cilvēkiem tik ļoti, bet citiem paveicas vairāk un viņu mūzika kādam iepatīkās. Vai tad ir pareizi nosaukt mūziku par popsu, ja tā kādam patīk?:)
0
nevis kādam, bet gan vislielākajam iespējamajam klausītāju(un pircēju) lokam... Mūzika patiešām tika veidota lai to kāds klausītos, bet popsa tiek radīta lai tikai noraustu kārtējo piķa devu(vai uzspodrināu savu kruto repera tēlu)...
0
baigi gari komenti, slinkums lasīt.......................
0
starp citu, vai YZ lirika nav kaut kur internetā pieejama???
0
klausies ierakstu un uz lapiņas pieraksti tekstu, pēc tam iemet wordā un nosūti sev uz meilu, un būs Tev lirika pieejama internetā >:)
0
YZ lirika pagaidam nav publiceeta :)) Bet ja baigi interesee kaada dziesma, varu atsutiit textu ;)
0
BTW, draugiem.lv, sadaljaa Muuzika, Year Zero ir publicets dziesmas Tragic texts ;)
0
Beidzot saņēmos un novilku....

ai nekas tīkams...
0
Beidzot eit ielikts ar kaut kas, ko nav grēks paslavēt.
Nu dikti smuki. Neko daudz jau tās melodiskās štelles es nepaciešu, taču šeit viss tā gana neuzbāzīgi un ar mēru skaisti. Un tā pijole... Cepuri nost.
Kas attiecas uz rūkšanu - labāk klāri dziedāt, nekā pārvarēm spiest biksēs. Dotajā gadījumā brēcēji ainu padarītu visai banālu, man šķiet. Vēl jo vairāk, ja ieviestu gotiskajā vidē populāro daudzbalsību - muļķīgāka gājiena, man šķiet, nevar būt.
Labāk rakstiet jaunus smukus un āķīgus meldiņus; pilnveidojieties - jo sākums ir gana labs.
Buča; īsti malači.
0
Vai, paldies, tiesham prieks par tadam atsauksmem :)
0
pie pakaļas.
Tas ir labākais smagās mūzikas demo kopš Neglīto "Sansaras". Es te aizbraucu ar laptopu atvaļinājumā, paķēris to .rar līdz... atkorķēju un neticēju savām ausīm. Vienkārši ekselents muzons, kuru beidzot nav kauns rādīt ārpusē dzīvojošajiem.

Tiesa, Arcturus "Sham Mirrors" šie puiši ir "izkoduši" ;))) Bet tas ir tikai demo...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas