0
[#]

Šī gada sākumā izveidotā organizācija “Ventspils Alternatīvo Koncertu Centrs” (VAKC) rīko nekomerciālās mūzikas brīvdabas festivālu. Divas dienas, 25. un 26. augustā Ventspils pierobežā, Krievlaukos uz pašu būvētas skatuves norisināsies festivāls „Dark Ligo v.4.2”, kurā uzstāsies zināmas un ne tik zināmas grupas no Ventspils un visas Latvijas.

Pasākuma īpašo viesu statusā uzstāsies tādas grupas kā „Inokentijs Mārpls”, „Urskumug”, „KriegOpfer”, „Higinsoni”, „Collide”, „Sutas Dampis”, „Lietotas Mēbeles no Holandes”, „Jūdas Graši” un „1. sērija”. Kopumā festivālā uzstāsies 28 grupas un izpildītāji, kuri pārstāv plašu mūzikas stilu loku - roku, metālu, punk, alternative, uzstāsies arī ne tik zināmu stilu pārstāvji- turbofolk grupa „Oranžās brīvdienas”, pasaku rokenrola pionieri „Sniegavīru rūpnīca” un drunk rock stilā muzicējošie „Barrel”. Ventspili šajā festivālā pārstāvēs rokgrupas „R.A.G.E.” un „Suicide Shift”, alternative spēlējošais „Dzērveņu Kombains” un pankroka censoņi „g.f.y.”.

Festivāla laikā paredzētas arī dažādas aktivitātes, piemēram regbija mačs, „dirt jumping” sacensības un trafaretu konkurss, kura laikā tiks izdaiļota VAKC brīvdabas skatuve. Darbosies tetovētājs, ūdenspīpju telts un neparasts chill-out.

Ieejas biļete šajā festivālā maksās 3Ls. Sīkāka informācija par pasākumu, kā arī par to, kā nokļūt pasākuma vietā, ir pieejama VAKC mājaslapā www.vakc.tk

Atbalsta: Ventspils Pilsētas dome, Radio NABA, Ventspils Mūzikas Vidusskola, Ventspils Kultūras centrs, Ventspils televīzija

Ieeja: 3Ls

 

Komentāri
0
Intresanti jau intresanti... bet es nebūšu....
a toties šai pašā laikā būšu Zaļumballē [www.myspace.com/zaljumbal...
0
www .myspace.com/zaljumballe
0
es labāk neizteikšos
0
Mani visi šitie rokfesti tīri labi apmierina... vienīgi sāk besīt tas ka nav ko īsti tur klausīties, bet šad tad jau ir pa kādai grupai. Laigan pēdējā divdieniekā [Zvērā] es tik 2 grupas dzirdēju :DDD

ā tak šonedēļ ir JRF [sv.lv/jrf/]

Ex Animā
HertZ
Institut neba
Brīvais kritiens
Hospitāļu iela
Torba- na- Kruche
Ēnu klaleidoskops
Sniegavīru rūpnīca
Nycticorax
Infected
Huskvarn
Te gan būs ko dzirdēt...
0
pasaku rokenrols... kur man šalle? :D
0
kaa uz kaut ko taadu dabuuja parakstiities Urskumug ?! vai tik kaads te jokus netaisa ..
0
Nea - URSKUMUG tur spēlēs, un tas laikam tā arī paliks kā vienīgais koncerts šogad Latvijā.

Mēs atbalstam cilvēkus, kuri cenšas ko darīt ārpus Rīgas robežām, un tajā pusē, esam dzirdējuši, ir garšīga zupa :)
0
tak redz, kur tas suns aprakts .., bet kaapeec vieniigais Latvijaa, vai ta jaunizdoto albumu ar bez koncerteeshanas peerk ?
0
Cik tad tas albūms ir vairs svaigs :) Jau drīz sāksies darbs pie jaunā :)
Ja tevi interesē, kā pērk Latvijā - tad ja esi pastāvīgs šā portāla apmeklētājs, atbildi vari izdomāt pats :) Un jautājumu varētu pārformulēt - ko vispār pērk Latvijā? :)
0
to, ka maizei ar sviestu ar shiim lietaam nodarbojoties nenopelniisi i mazam beernam skaidrs, bet vai tomeer ar vienu koncertu gadaa nav taa ka pa maz, a to toch sanaak kaa ielas muzikantam, ja kaads uzsauc alinju un ar sviestmaizi uzcienaa ta diena nav velti pavadiita ?
0
un par to svaigumu runaajot, ir lietas, kas ar laiku kljuust baudaamaakas. degunu gaisaa, gan driiz no siikaljaam liidzatdarinaataajiem ne atkauties vareesiet. nenjem ljaunaa, ka saliidzinu (man vienaa koncii kaads cilveeks pienaaca un teica - vo uzstaajas letinju Dimmu Borgir). Es toreiz vien nosmeeju, bet tas, ko juus daraat neapshaubaami ir ar lielu PLUSS ziimi raksturojams .. Veelreiz sorry par saliidzinaashanu.
0
Ups - šitādu joku vēl nebiju dzirdējis :)
Tas ir kautkas jauns :)

Runājot par salīdzinājumiem - līdzu, tas kas mani reāli smaidu uz lūpām izraisīja:

Written by Eirik Jacobsen, Imhotep webzine
Friday, 26 May 2006

Imhotep Rating: 8/10

Urskumug is certainly an interesting listening.

The Latvians have captured the monotony of Darkthrone and mixed it with the pompous productions of Dimmu Borgir. Imagine A Blaze In The Northern Sky and Transilvanian Hunger having the sound quality of Enthrone Darkness Triumphant- then youre one step closer to Am Nodr!

Further more mix Fenrizs drumming with the tribal maestro from Brazil. Just check out 2012 and the title track Am Nodr and youll find traces of Igor Cavaleras creativity. The former track also reminds me of Sepultura by its simplistic Andreas Kisser sound-alike guitar solos.

Vocally Urskumug is fairly close to Nocturno Culto just with a Latvian accent occasionally visiting the infamous death metal cellar. By adding harps, synthetics and samples youve entered the underworld of Urskumug.
0
viens riktiigs kish mish ar roziineem tam Eirik Jacobsen sanaacis ..
0
nav pa daudz Collide vienai vasarai ?
0
... un darbosies tetovētājs ar C hepatītā sasūcinātām adatām un hiv saturošiem siekalu recekļiem
0
... he, kāda tev pozitīva pasākuma vīzija...
0
nu gan juus dodat:)..

un petenju maleejs jau nu noteikti buus tas kas teiks kam kur cik buut... malacis!! kaut vairaak buutu taadu cilveeku ... kas taa nedomaa!!!!!
0
būtu vairāk cilvēku ar humorizjūtu ;)
0
mīļum, neķer kreņķi, bet man prieks, ka Tu par mani domā :))

Collide vajag kaut ko pamainīt, pārāk vienveidīgs, vismaz pēc 5x šovasar toč, nav jau slikti kopumā, bet prasās kādu odziņu, kaut ko svaigu, daudzveidīgāku...
0
jaunas dziesmas, jaunas dziesmas !!
0
un veelams latvieshu valodaa ..
0
tikai mieru...
viss buus..:)
0
ja es tur parādos, tad lūdzu nošaujiet mani..
0
Varētu pat aizbraukt un pamenģēties ar kurzemniecēm :D
0
pareizaa attieksme:):)
0
BRUTAL ASSAULT 2006 bildes ir šeit. foto.inbox.lv/gizis/BRUTALASSAULT...
0
universum, ieliec bildi, lai cilvēki zina, kuru nošaut, ja tur parādās :D Tas putniņš ar Tora āmuru nagos diez vai tur atlidos...
0
0
TO Viesturs:
Kas tas pa BRUTAL ASSAULT 2006 BIJA?
0
Intars, nu jau vairs nevar likt bildi, ka kāds pa īstam nenovaļī:D

BRUTAL ASSAULT bildes, tam keksam Nightwish džemperī gan labi..:D
0
To:Inbox.
www.brutalassault.cz/
Viens no lielākajien festiem Eiropā.
0
Tas Nightwish fans pa WC dubļiem ņēmās kādu stundu,meta zāles kušķus uz garāmgājējiem ,spļāva utt..Pirmo reizi redzēju džeku tādā pālī.Fotogrāfētāju bija ka mudž!Bet izbrīnīja,ka nākošajā dienā šamais bija tīrās klozītēs(Nightwish krekls of course) un diezgan skaidrā ģīmī!
0
Tiekamies šovakar V-pils apkaimē!
Urskumug.
0
Aiziet uz apkaimi!Labi,ka ir precīzi definēta dislokācija un tāpēc ir izslēgta klabotrikacionālā smodelācija!JURI-KUR PRECĪZI IR APKAIME?!
0
VAKC mājaslapā ir pietiekami precīza karte. Tas ir Krievlaukos, Piltenes/Tārgales virziens.
0
Nekas īpašs tu nebij, citu gadu noteikti ka nedošos uz Lembiju
0
Nu beidz Lembji riktīgi iepēra :) vēl labāki bija urlu Lembji kas slaistījās apkārt.
0
urlas un vietējie bija pats labums, bet ja kāds atrod fočiku Ixus 30, tas dod man ziņu uz uninstall@inbox.lv, sarunā kur un kā tiekamies un dabū kasti Tērvetnieka. Paldies, atslēgu atradu :P

Puķainais cilvēks no golfiņa.
0
nozheloju ka aizbraucu, no metala ne smakas...
0
jā, Urskumug un Collide jau poperi :P
0
Hmmm peec idejas Dark Ligo jau nebija Metal fests! Tajaa tika apvienots pa druskai no visa kaa!!! Un shogad augusta beigaas buus taapat!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas