0
[#]

"PATOLOGICALLY DEAD FINNISH TOUR'2006" ietvaros 24. septembrī (svētdiena) klubā DEPO uzstāsies:

PARRICIDE (Polija – death metal)
PATOLOGICUM (Polija – brutal death/grind)
ANPHER (Latvija -  melodic death metal)

PARRICIDE pastāv kopš 1990 gada un ir izdevusi jau septiņus albumus. "PATOLOGICALLY DEAD FINNISH TOUR'2006" ir daļa no pēdējā albuma “Patogen” promo tūres.

Koncertā būs iespēja par zemu cenu iegādāties 3 way Split CD "Cut Your Head Before They Do" kurš sastāv no Parricide, Patologicum and Deformed dziesmām.

Ieeja: 3Ls, pēc 22.00 4Ls (ar flayeri 3 Ls)

 

Komentāri
0
aaaargh, kas par desas vakaru. jābūt!
0
man nespid.
0
boring
0
mmmmm gaļiņa....
0
izklausaas gardi
0
koncerta saakums 21:00!
0
vai biljetes varees nopirkt uz vietas?Cikos koncis beigsies?
0
ja visu varees dabuut uz vietas... koncis beigsies ap 12:00
0
zashebis, koncerts 15h garumaa... :)
0
12:00 naktii... joptvaj...
0
šitais bij viens trakoti feins uti tuti pasāciens, joprojām kājele iet ritmā dipadu dapadu, vēlāk uzskrebelēšu izvērstāk, tagad laiks maziem bērniem iet gulēt ..

P.S. Faun tu man patīc !!

0
jauki, ka beidzot ar kāds pozitīvs ieraksts šajā houm peidžā. >:)
0
Kad pēc Anpher "nu tā" uzstāšanās un Patologicum vispār ne šāda ne tāda 15 minūšu priekšnesuma sāku jau šaubīties par pasākuma uzskatīšanu par kaut cik izdevušos, Parricide uznāciens bija taisni tas, kas vajadzīgs - nu vot šitie veči iekapāja ne pa jokam. Nu taisni vai ahūna labs death/grind ar kārtīgu cūku pie mikrofona, smuku kačiņu un jancīgiem prikoliem pa starpu, lika visai trūcīgā skaitā sanākušajai publikai atdzīvoties un pamudināja Faunu, Cūkmenu un vēl dažus personāžus uz varenu plosīšanos skatuves priekšā :)

P.S. Interseanti, ka visas trīs grupas spēlēja bez basista, ja vien es neesmu pilnīgi aptracis un redzi pavisam pazaudējis.
0
svētie jēri! Tas bija gāziens!!! Nezinu, kur bija palikuši visi lielie gaļinieki, kuri gudri runā par to, kas ir labs, un kas nav. Protams, ka bija gaidāms maz tautas, bet nu šitais jau bija ārpus kautkādām normām. Nekas cits neatlika, kā savilkt ciešāk jostu un iet glābt situāciju skatuves priekšā. Dīvaini, ka tā... Galu galā ir taču iespēja pirms konča iekāpt onkoļu mājaslapās un paklausīties, kas tas tāds ir tur gaidāms. Un Parricide jūs gribat teikt nav jūsu uzmanības vērti, nemaz nerunājot par tiem smieklīgajiem 3Ls. Nu bāāā... var tak ignorēt visādus grandus un vietējos, bet šis nu bija pasākums, uz kuru es vismaz izjutu pienākumu aiziet, jo tas tiešām bija "support metal" gadījums. Lai blekeri sēž mājās, viss kārtībā, bet detuhas cienītāji nupat palaida garām pirmklasīgu mantu!

Uz to igauņu Catafalc un Nihilistinanana sanāca visai nevāji bari, kāpēc uz šo nebija ne smakas no ļaudīm? Jo bijušie igauņu viesi salīdzinājumā ar vakardienas poļu vīriem bija bērnu līmenī. Reklāma? Tas, ka vairāk grupas spēlēja ar igauņiem? Svētdiena? Kas?!

...nu ok, lai kādas arī būtu atbildes uz maniem jautājumiem, bik par vakardienas redzēto. Ieradāmies jau pusmiruši pēc 3 dienu kodiena, un paspējām tieši uz Anpher uzstāšanos. Janka jau steidza čukstēt ausī, lai es iemanot Anpher ģitārista štrumu, kuru šams esot nopircis no sava Necrophagist elka par cik tur... pusotru štuku laikam. Ta ir taisnība, vai arī man kautko smagi lej? Nu lab., kāda atšķirība.. tā svētā ģitāra viņiem kautkā, diemžēl, nepalīdzēja. Nebiju Anfērus agrāk redzējis, un ziniet... kad redzēju, nejutos neko zaudējis. Negribu arī izklausīties pēc pimpja, bet tas bija vienkārši drausmīgi. Es to nesaku ļauni, vai izsmejoši, bet tīri aiz tā, ka kādam tas ir jāpasaka. Tas nebija viduvēji, tas nebija "nu tā", tas bija drausmīgi! Tas bija ļoti neveikli un nepārliecinoši, ja man jāizsakās skaidrāk. Muzikālais viss čikiniekā. Skaisti soliņi, viss smuki uztaisīts un salikts. Nekādas "major" lažas ausīs nekrita. Bet bija sajūta, ka tā pati uzturēšanās uz skatuves viņiem sagādā mokas. Nav vietas, viens otram traucē, nevar atrast īsto vietu, kur nostāvēt, īsāk - neveikli. Tikai neņemiet ļaunā, uzņemiet to kā veselīgu kritiku :)

Patalogicum? Nē, paldies! Dzirdot pirmās skaņas, actiņas pašas vērās ciet. Pirms konča iečekojot šamos ierakstā, bija skaidrs, ka tur vienīgais ar ko varētu paņemt, būtu šovs. Bet cik nopratu no kolēģu vērojumiem, neesot tur bijis ne kripatas no šova. Ar vienu ausi paklausījos sākumu un tad kā vecajos labajos laikos atlūzu uz brīdi, lai sakopotu spēkus priekš īstā kumosa.

Parricide! mmm... nu ko tur daudz runāt. Tas ir jābauda. TĀ IR SMAGĀ MŪZIKA!!! Tie nav lakoti, izgapoti skruļļi. Tie nav pozeri ar tizlām mīmikām. Tie nav matu pāri plecam mētātaji, nopietnie melodiju pavēlnieki. Tas vnk ir dzīvs, nesošs spēks! Vokāls, starp citu, visu konci noņēmās lejā pie skatītājiem, skatuves priekšā. Un tas bija ļoti uzbudinošs žests no viņa puses. "Ja jūs nenākat pie manis, es eju pie jums" :)

Milzīgs paldies organizētājam par šo pasācienu!!! Mēs vēl turpinājām afterpārtiju, griežot svaigi iegādāto Parricide "Kingdom Of Downfall", un močījot kveiku, kamēr stājās motors, "..and it's about the damn time, if you ask me" (Mikijs Rurks "Sin City")

Tikai Korķi gan es kautkā nepamanīju... Varbūt arī labi ka tā, jo nekāds dižais sarunu biedrs arī nejutos.
0
Heh, Faun atbildes uz saviem jautaajumiem tu kaut kad atradisi tepaat truemetal.lv lasot turpmaakos komentaarus vai postus forumaa no tjipa detuhas uber faniem :)

Par Patologicum priekshnesumu varu pateikt tikai to ka visai polju shaikai tas bija sestais koncerts peec kartas... vinji tiesham bija ljoti samociti... davaj piedosim vinjem to :)

Paldies visiem kas atnaaca.
Tiem kam patikas Parricide priekshnesums pazinjoju ka ir pieejami:

PARRICIDE "Patogen" CD 4 Ls
PARRICIDE "Kingdom Of Downfall" CD 4 Ls
PARRICIDE "Patogen" t-krekls L un XL izmeeri
0
A, Faun es skatoties uz tavu priekshnesumu pie skatuves sapratu ka tu arii man patiic...
0
iepriekšējie rakstītāji jau visu kārtīgi ir uzrakstījuši- bija tiešām labs koncis, Izdevās atsaukt pat uz vēl vienu dziesmu :)
0
izklausas ka dievigs koncis bija,ble nahuij man vel nav vismaz 18?
0
Gribas man ar savas emocijas par notikušo konci še izlikt. Ja godīgi gāju ar vienu diezgan prozaisku mērķi, proti, tā kā ieplānotais piektdienas kodiens neparedzētu apstākļu dēļ tika pārcelts uz sestdienu, bet ta to neražu – izpalicis, nu un tad vēl priekšā tā sasodītā pirmdiena, kad vienkārši gribas kādu nožmiegt aiz gara laika. Jā, nu un ta biš iemetis aci globalajā tīmeklī, parakņājies par zēniem, kas šturmē uz mūsu pusi, atkorķēju vienu aliņu un kaut ar neesmu nekāds Depo mīļotājs, iedrošinājis sevi ar domu, ka nu tik traki gan jau ka nebūs, būs vismaz uz kādiem mellos toņos tērptiem dupšiem ko palūrēt, devos uz autiņa pieturu. Pa ceļam iemetu aci veicī, paņēmu vēl alu. Ticis līdz klubam sapratu, ka akna prasa savu tēpēc pēc vietējās padauzmājas (rimīša) apmeklējuma, turpināju sūkt brūnulīti, tādā feini smakojošā “podvarotņā“ turpat netālu no kluba ieejas. Vells, atkal aizrāvos ar salkanu memuāru stāstīšanas, tas tā pat nevienu neinteresē. Labi tagad par par to, kas bija iekšā. Iepriekš jau rakstīja, ka cilvēku bija tik, cik viņu bija, ja ņem kopā ar visiem mūziķiem kādi 30 gabali moš sanāktu, nu bet tas nav galvenais, jo mans saprast, ka atnāca vairāk vai mazāk tie, kam bija jāatnāk un nahuj tās sīkās mauķeles, kam mājās pēc 9 vakarā gultiņā jābūt ar segu pār galvu pārvilktām pilnām mutītēm labumu smaukstinot, ko šo mazie draudziņi šām sagādājuši (nu par to kvalitāti gan es stipri šaubos, jo visi koolie džeki tovakar dzēra alu ārpus mājām). Tagad par grupām, kas tovakar uzstājās.

Anpher. Daļēji piekrītu augstāk uzskrebelētajam, ka pirmo divu ansambeļu uzstāšanās bij maigi izsakoties samocīta. Anpher solist vispār nezinu, ko uz tās skatuves darīja. Vecīt neņem ļaunā, es saprotu, ka publika bij novākusies trakoti izvēlīga, nu, nebij te mazo skaisto zēnu ar spulgām ačelēm, kam mīlestības balādes lalināt, bet nevar bez emocijām pasniegt savu sāpi .. Un man dziļi pie dirsas ir tavas augstās angļu valodas zināšanas, jo es no tās neko daudz nejēdzu. Ok, tev tie dziesmu teksti ir svešā mēlē, bet ja jau tu tik trakoti gribi, izmest kādu tekstu (kauč to visniecīgāko) dziesmu starplaikos, atver muti savā mātes valodā !! Ja tev dzimtā nav latviešu valoda es atvainojos par šīm rupeklībām. Nezinu vārdā vienu no ģitāru spēlējošiem čomiem skatuves kreisajā pusē (lai nerastos domstarpības domāts bij par to pusi, kura ir tā pati, kas mūziķim atrodoties pret zāli). Moš tas, ko Fauns minēja sakarā ar to driceļstrumentu. Tev roku gribas paspiest, man tā atdeve ar kādu tu uzrunā pielietus lopus (te es domāju sevi) šķiet vairāk kā simpātiska.

Patologicum. Skaista bungu rībināšana, ģitāras vietām nevarēja izšķirt, vietām skaņa kautkur zuda, vai ar man vērās cieti. Vokālists gan baigi pozitīvais džeks, staigāja šurpu turpu aliņu malkodams līdz savai kāpšanai uz skatuves. Varbūt tas ar bija pie vainas tam, ka skaņa bija .. (skaņas patiesībā nebija, nešķiet, ka viņa vokālie dotumi ir tas, ko nācās dzirdēt).

Parricide. Vai manu dieniņ, vo tas točna ir spēks. Ja iepriekšējo zēnu uzstāšanos noskatijos, sēžam viņā zāles galā, ta te vienkārši nebij iespējams turpināt deldēt beņķi, jo jau ar pirmajiem akordiem mistisks skaņas vilnis sāka drebināt verķi uz kura es tupēju ne pa jokam. Un tā kā visi dabas dotumi man bij tiešā saskarē ar to pat sēžamrīku, turpinadams perēt, goda vārds būtu nošņāpis ar sēklu man priekšā stāvošos čubārus. Visam citam, ko Intars un Fauns rakstija savos memuāros apakšā lieku arī savu parakstu, te nav ne ko piebilst ne ņemt nost. Mācamies, un vēlreiz mācamies, labs piemērs kurp tiekties !!

P.S. velss viņ zin, šitāda aktīva Fauna bandas darbošanās skatuves priekšā (pēcāk arī mistiskā nozušana aiz skatuves) nu dien, gribot negribot izsauc krāsainas (lasi mitras) fantāzijas, vai tās tik simpātijas muzikālā plāksnē pret trauslo Tadeusz Jankowski baltā maiciņā ar smuku rukšeli priekšā un pakaļā. Smaidiņš pār visu manu viepli un kviepliska rukšķēšana aizgaldā ..

P.S.2. neķer kreņķi Faun, mani tovakar varēja dabūt vien uz sarunām iz tēmas - alus manā dzīvē, skarbā dzīve bez tevis man draugs, vai no sērijas kā tu varēji mani piesmiet dodod priekšroku galda pussaldajam ar 9,5 procentēm miesās.

P.S.3. vo, beidzot pieleca, kas ir vaininieks tik labam konča inākumam. Tā ir mazā neveiklā šmucīte, ko sastrādāja neviens cits, kā Intars. Kaut kur lasiju ka trauki (alus kausi) plīstot uz laimi, bet laimes šim vakaram, kā pēcāk izrādijās, bija atliku likām .. ...
0
Nemuldi, es to kausu nesaplēsu, vien stāvēju blakus tai brīdī :D
0
Visiem interesentiem:

Pārdodu:
1)fotogrāfijas ar Faunu kā dalībnieku tajās LVL 0,25;
2)T-kleklus (XL, M, S) ar Faunu ģimetni LVL 7,00;
3)Ierakstus ar Fauna parakstiem uz CD vāciņiem LVL 5,00;
4)Fauna ādas jaku, kuru neviens pirms tam nepirka LVL 20,00.

Ņemot pa vienam no katras sadaļas sanāk *Digipaka LVL 30,00.

* Digipaka ir tikai viena.
0
parak dargi :D
0
pats Fauns netiek tirgots? saprotams, vienā exemplārā, bet es gan labprāt *paņemtu* divus >:)~
0
ak jūs mani usi susi... mazie susuriņi...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas