0
[#]

15.Decembrī Rīgā, mūzikas klubā "Saksofons" (Rīgā,Stabu ielā 43) notiks pasākums Heavy Metal Night, kurā tiks atzīmēta grupas Krovi dzimšanas diena.

Īpašie viesi - Lazarus un Patriots.

Sākums: 20:30

E-pasts sīkākām uzziņām : krovi@inbox.lv

 

Komentāri
0
Zajebis, būs beidzot uz to saksofonu arii jāaiziet :)
0
Ō, semītu Heavy Metal! Ļoti interesanti... ;)
0
Valdi - tavā vecumā tāds naivums :)
0
Domā ieliks stieni un īstenībā spēlēs HC vai EMO ko paši sauc par Heavy Metal ? :D
0
es gan gribeetu kko pateikt uz valda teikto.bet laikam labaak jau ne:)
0
Tas jau acīmredzot uz Lazarus tēmēts.
0
kapeec uz Lazarus?? bet nu vienalga, es domaaju bik citu iemeslu.
0
Nu Lācars jau tā kā Bībeles personāžs tak.
0
ak taa... es domaaju, ka tu domaaji kko citu :) jaa,jaa,tikai kas vinsh bija?
0
neviena no grupaam nav dzirdeeta..
nez, kautkaa nav paarlieciibas, vai ir jeega apmekleet, kaads tad ir tas liimenis un taa..
0
Visi ir draugos :) Paskaties tur. Divas ir Fresh Blood konkursa finālisti, trešo uz turieni neņem kadas nepārvaramas varas deļ :) Visi spēlēja dažados festivālos, Lazarus, ja es nemaldos High Times Gulbenē un Ventspilī Lačplēšbelzienā, Patrioti arī Ventspilī bija, Krovi bija Pārdaugavas festā Dzerbenē, visi bija uz Depo skatūves - 20 minūtes slāvas.
0
Surogaats - en.wikipedia.org/wiki/Lazarus...
Intar , a tas ir slikti ?
Elizabethe - katra grupa kādreiz nav dzirdēta. Ja neinteresē tad jā - bezštoks ir iet uz turieni , ņemot vērā vēl to , ka tur nebūs nekāda ideālā skaņa , bet tiem kam interesē - sniegt atbalstu jaunajām grupām nekad nevar par daudz.
Noteikti nav jaunums , bet Metallica nepiedzima visiem zināmi un ar ūberkrutu līmeni. Līmenis rodas no iespējas spēlēt un no apkārtējo atbalsta...
Tā kā...Āmen(tas arī no Bībeles tēmas) :P
0
hmm.. 3 valodas..
ja nemaldos, grupa ar slaavu nosaukumu speeleeja kkad partijas PCTVL riikotaa mazgadiigo pretreformistu breeceeju pasaakumaa, kuru dirigjeeja visiem zinaami politikji ar liikiem deguniem un izteikti pretvalstiskaam intereseem.. skiet, cieniijamie muuzikji megjina iekarot arii citu auditoriju. Kas zin - varbuut tam ir kaadi taalejoshaaki meerkji..
0
Nu pizggec!!!!!!!!!!!!
0
iatollah, kurā vietā tad es teicu, ka kaut kas ir slikti?

Ja maukasrokas stāsta taisnību, tad grupas "Patriots" līdzdalība tādā pasākumā ir... dīvaina, maigi izsakoties :)
0
nu i nah shitaadu "hevii"
0
Grupa ar slāvu nosaukumu nekad mužā nepiedālījas nekādas politiskas akcijās, un nepiedālisies nakotnē. Un vēl grupa ar slāvu nosaukumu iekaro šo citu auditoriju jau no grupas sākuma, jo gandrīz visos pasākumos spēlēja ar šo auditorijas parstavjiem un tadā pašā alternatīva festā bija ļoti silti pieņemta, kur 99% auditorijas bija cita :) un bija vienīga grupa ar slāvu nosaukumu un slāvu dziesmam. Tātād nevajag šeit melot un izgudrot kādas baumas.
0
Artūr, mēs Tev Manowar varam nospēlēt, ja atnāksi un palūgsi :D
Intar, cik es Ventspilī dzirdēju un sapratu, publiskā versija ir tāda, ka nosaukums "Patriots" apzīmē viņus kā savas mūzikas patriotus nevis kādas tautas vai vēl kā cita patriotus...
0
Runa iet par slāvu nosaukumiem :) Patriotam nav nekāda sakāra ar Maukasroka uz vietas izgudrotas ziņas.
0
chaz a ti kto ?

hehe isniibaa saak palikt interesanti !

ne tikai paluugshu, alu uzlikshu ! bez najobiem !

mosh sanaaks vecos kaulus izkratiit ;p

0
Artuurs , a tu zini kādu labāku "hevii" Latvijā ? :D
p.s - alu varēsi paturēt sev , neientersē nevienam tavs alus ;)
0
tu vairaak uz jogurtiem, ja ? ;p

nu cik draugjljos paklausijos ne nekas iipashs nebij ;p

hevii latvijaa - luudzu Opus Pro, ruusa :D
0
Artuur , jogurtiem nav ne vainas , bet es labāk dotu priekšroku minītim...
Kas attiecas uz draugiem - Lazarus nez kapēc izdomāja ierakstīt popsņainākās dziesmas , bet Kroviem vienk kvalitāte ir īpaši švaka , kas attiecas uz Patriotiem - manuprāt "Lietus" spārda pakaļu...
Opus Pro - nu jā... laikam tuvākais heavy kas ir , bet nu - cik ta bieži viņus var tā normāli ieraudzīt bez tās blondās kazas ?
Un Rūsa - manām ausīm tas ir tā pat kā tev "Nanowar" , vienkārši pretīgi ;)
0
nu vo ir problema salidzinoshi jaunam grupaam, vainu vispar nav normaalu ierakstu vai trukst promotinga... a kaa lai es cilveeks tagad saprotu kas ir labs un kas ir huinja ? sveeti ticeet katram jaunajam kas bljaustaas: uu hevii uu truuu utt, kamer neesmu paarliecinaajies par preteejo vinji ir un paliek huinja ;p

a kas ruusai vainas, skaneejumaa paraak liidziigi motoriem vai ? ;] neapdirsh jau

bet opusi... njaa speelee biezh bet nu taa aisha... gribas ganjau ka alexim meitu izvirziit...
0
Nu ta tu nāksi, Artūr? Nu gan jau pats redzēšu. Pēc bildes atpazīšu :DD
Bet Rūsa, manuprāt, nav heavy, bet gan speed metal. Mēs jau ar patiesībā neesam nekāds tīrais heavy, bet tāds it kā ir izvēlētais virziens un ar laiku sataisīsim un ierakstīsim arī dziesmas kas vairāk izklausās pēc heavy.

Cik nojaušu, neviena no šīm grupām nebūs tīrs heavy, bet vismaz divas tam būs ļoti tuvu (un trešā jau ar` tuvu, tik mēdz pabraukt brīžiem arī nost) un noteikti šobrīd Latvijā ir grūti atrast kādu pasākumu ar vairākām grupām, kurā tematika būtu tieši heavy. Ir visādi doom`i pat, desas cik uziet, bet heavy pasākumi nav manīti, tā ka šī ir laba iespēja atnākt uz vienu no pirmajiem šajā laikā. Nākotnē būs vēl un noteikti nākamie būs arvien labāki, bet arī sākumu novērtēt nenāks par skādi ;)
0
Artuur , jaunajām grupām problēma ir NAUDA nevis kautkas cits...
Par Rūsu sīkāk es labāk nemaz neizteikšos...
0
nu ja godiigi tu mani ieintreseeji par manowar ieminoties, no kuras grupas tad iisti esi ? droshi protams zinaashu tikai kad tuvaak naaks tas datums, esmu palicis vecs un kartiiigs, nav vairs senaas rokenrola dienas ;[

bilde iepatikaas ? ;] nuja nuja ;p peec manovar maikas atpaziisi, un peec izstarotaas seksuaalaas energijas
0
vot nezinaatu tu motorus tev ruusa shtoli nepatiktu vai?

laba LV alternatiiva hehe , vot kaa es vinjus redzu, kick-ass rokenrols :D

nauda visiem probleema, tas nav jaunums, un tas nemaz nav buutiski, es no pateereetaaja skatupunkta piedalos nevis no ekzalteeta smagaas muuzikas industrijas attistiibas entuziasta,... nav vairs tie laiki ;p
0
Mēs no Lazarus. :)
Nauda nav vienīgā problēma. Vēl ir tāda lieta kā tradīcijas. Parasti grupās mūziķi ir iepriekš stažējušies citur un jau zin kā taisīt īstas heavy himnas, bet Latvijā ir tāda problēma, ka nav jau to heavy grupu, kurās varētu paspēlēt un smelties pieredzi. Neņems taču Opus Pro savā sastāvā iesācējus...
0
Saksofonā skaņa slikta? Nu nu... Saksofonā vispār nav skaņas!!!
0
Tas ir tāpat kā uzmaukt galvā spaini un dot pa viņu ar urbi.
0
"Opus Pro - nu jā... laikam tuvākais heavy kas ir , bet nu - cik ta bieži viņus var tā normāli ieraudzīt bez tās blondās kazas ?"
tieshi tas nepatiik arii man :((((
saprotu, jaa, grib izvirziit, bet taadeelj jau nevajag bojaat to visu pasaakumu..
gadijumaa kaads albums arii tagad jau nav ar Aishu kopaa?

Man heavy ir miiljaakais zhanrs,interesee, protams. Un zheel, ka Latvijaa to grupu kas speeleetu ir drausmiigi maz.. gandriiz vai vispaar nav. Nu ok, noticeeshu ka visas nesaak kaa profesionaalji, un dazhus gadus pagaidiishu, buus vai nebuus kaada tieshaam veertiga banda.
Bet tomeer esmu pesimiste.
Desas ir jau vaaliem..
0
Latvijā šobrīd ir tikai viena grupa, kas ir vistuvāk Heavy metal - Distant Light. Kādreiz bija Hell Patrol, kas bija šī stila ikona Latvijā. Rūsa nav Heavy metal un Opus Pro ir prasts hārdroks.
0
Čau, Artūr! Kur biji pazudis? Viss forši? Kaut kā Tu daudz runā par laiku maiņu.
0
Es gan teiktu, ka Distant Light ir prog/power metal vispār.
0
paldies ka apvaicaajies jeglab, esi sveiks tu arii, nekur jau nebiju, tepat vien pa kruumiem vazaajos...

jaa laiki ir mainiijushies pamatiigi, esmu saacis dzert kudi mazaak, pats nesaprotu kaa shitaa nolaidos, kauns par sevi ;[

smalko zhanru iedalju fanatikjiem : heavy metal ir plashs jeedziens, ejat dirst ar savaam speed/power utt iedaljam, un vispaar rokenrols tas ir matj vashu ;p

OPUS PRO rocks 4eva !
0
Elizabethe - ta nerausties , velcies tik uz Sucksofonu , būs jautri :DD
0
tu saki..
0
Man jau liekas ka SUXafonam nav ne vainas!
Man prieks arī par to, ka jaunās grupas cenšas.
Man prieks vēl arī par to, ka kaut kas notiek ne tikai MP.
0
vo vo.. iisteniibaa vareetu tik daudz ko pateikt par MP.. bet labaak laikam tieshaam nevajag
0
Es varu pateikt par MP to, ka Frešbladā man tā arī neiegrieza monitoros bungas un tajās dziesmās, kurās dziedāju (un nevarēju blenzt uz bunģieri) visu laiku braucu prom no ritma :p
Saksafonam tiešām nav ne vainas. Skaņa gan tur ir ļoti drausmīga, bet atmosfēra un attieksme diezgan patīkama.
0
Nu MP ir sava veida monopola situācijā. Nepatīk spēlēt MP - vari nespēlēt vispār. Bez MP kas tad paliek ? Pāris festiņi vasarā ? Depo(kur starp citu ar daudz labāks skaņinieks nekā MP) ? Sucksofons ir normāls kā koncis savējiem. Daudz jaunu publiku nepievilināsi - bet ja būtu labāka tehnika , būtu ciešami.
Vairāk es neko īpašu nevaru iedomāties.
Vienīgais - vajadzētu moš nodibināt kautkādu apvienību , kurā iesaistītos visas Rīgas mūzikas grupas - pofig kāda stila , saorganizēt kautkādu fonda naudu no katras grupas , un organizēt kā arī veidot grupām pašām savu klubu.
0
Iatollah, mēs tādu gribam organizēt?
Nu, davai, kas vēl gribētu piedalīties?
0
Mēs tādu varam mēģināt organizēt , bet tur viennozīmīgi vajag daudz naudiņas. Ja būtu kādas vismaz 10 grupas kopā , tad varētu kautko domāt tikai ;)
0
Mēs arī gribam :) S mira po nitke :) un viss
0
hehe mataino arodbiedriiba, nu pizdjec ;p
0
Tāda arodbiedrība būtu tiešām laba, ja vien nebūtu tik grūti to visu saorganizēt. Tāds viens klubs, kurā par prioritāti tiktu uzskatītas tādas lietas kā skaņa uz skatuves un skaņa publikai, kā arī normālas aizkulises, būtu svētīga lieta :)
0
speeeks ir vienotiibaa ! ar sarkanajiem karogiem uz priekshu ! apsolos buut samaitaats un korumpeets mafijas, tb arodbiedriibas krusteevs !
0
Ak, kas par slapjajiem sapņiem :D
0
Kapec tiesi mataino? Es neesmu matains :) Paskatities Zabadaka vesturi, tur ir realizeta loti lidziga ideja. Ja nemaldos vinu adrese - nekac.lv
0
1)monopola driz nebus
2)diemzel tas jums jaatzist, ka salidzinajuma ar MP lielaka dalla klubi, kur notiek kas cits smagaks suka dirsu, ta tas diemzel ir, iznemot sitacijas, kad ir zajebis skanna un passi radam sev atmosferu normalu. Depo to var izdarit lloti labi. Piemirsat, ka DISMEMBER tur speleja un passiem vinniem patika.
3)Salamndra un Depo (ja passi pacenssas, grupas, skannotajs un apratura) ir patikamaki par MP. Bet salidzinat ar Suxofonu to nu nevar nekadigi. BEt nu pajat, tiko jaunam grupam jaspekle kur var
0
Salamandraa jau sen neko metaliska nebija. Tikai popsa kaukada un reps. Zhel, jo labs klubs.
0
pacieties mazliet, seko informacijai pes "From Dust till doom " koncca.
0
.. jo tad tieshi tajaa pashaa daatumaa buus kaads cic pasaakuminsh ? :) ceramz, ka paspeeshu uz to
0
protams ne, nevelos visus Patriota (TIKAI JUSU DEL) fanus parvilinat citur :D
0
būtu jau tieshām jauki,ja tā, jo es ljoti gribētu dzirdē tās grupas, kas būs tavējā pasācienā :D
0
Hellhammers taisa pasākumu ? Vot tas gan būtu apmeklēšanas vērts. Plus vēl iespēja redzēt dzīvajā pašu Hellhammeru , uhh... 8ls samaksātu pat pa ieeju :)
0
ak dievs.. bērnudārzs. nu cik varat kasīties?
0
Kopš kura laika paziņošana par ierašanos uz konci ir kasīšanās ?
0
da lābi.. :DD
vismaz labi, ka no malas tik jautri :DDDDDDDDD
0
neiebraucu...
0
es gribeeju pateikt, ka abi labi :D
0
vajadzeja naakt uz Madhouse:)
un arii paareejiem...
otrkaart es viens netaisu - tas pa traku!
Tu vari gandriiz jebkuraa pasaciena mani satikt, ja tas ir jeedziigs:)

0
jaa, es laipni gaidiits uz from dust till doom, jeb tev nopieta hardrock dzerssana taja laikaa?:)
0
Hellhammer - uz Madhouse bija pa traku tā mūzika sarakstīta tur. Un jēdzīgs jau katram ir savādāks , tapēc es tevi gandrīz nekur neredzu parasti.
Un jā - es nedzeru...NEKAD...
0
1)zini tavas attiecibas ar graadiem man neinterese
2)neesi vieniigais (es ne pa sevi)
3)pa traku? nu man tas saxafons ir pa traku:)
0
Jeb tev bija bail naakts uz Madhouse?
ka brutaalie viiri nepiezzmiedz:)
0
1)Zinu ka neinteresē , bet es informēju lai tu neiedomājies mani tā aizvainot arī turpmāk.
2)es zinu...
3)Kas tad tur pa traku ? priekš tevis jau tur viss kā britnija skan , vai ta ne ?

Man nepatīk tāda tipa muzons , tapēc tīri teorētiski jā - man bija bail iet , moš vēl sabojāšu savu māksliniecisko(LOL) dzirdi... Nevarēšu vairs popsu sacerēt :)
0
1)kaadaa sakara es tevi esu vel pa dzerssanu aizvainojis?
2)Nu loti labi, gaumes lieta par muziku, bet tad turpmak nedirs par citiem un citu kulturu,ko nesaproti, tad varbut beigsies VISU apsurda kasissanas ar tevi un to otru.
3)man patiik arii Paul Stanley (jaunais lloti), ja zini kas taads ir, Danzig, Motley Crue. Taaka vesit, es zinu kas ir roks. Jo reizem man uznak vecos rokera laikus atcereties videne:)
zel, tev taads pasaurs loks ir:)
0
1)Tavs koments 00:09 , aiz komata...
2)Ganjau...kādreiz...
3)Paul Stanley ? Es zinu gan kas tas tāds ir... Manas mīļākās grupas frontmens viņš ir... Jaunais gan man nav patrāpijies , bet 1978.gada solo albums man likās diezgan kruts.

p.s - tu esi rihtīgi kruts vecis ja tev patīk Stenlijs... Ja man nebūtu kauns pirkt alkoholu , es tev uzsauktu alu :D
0
BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE,
TU ESI NENORMAAAAAAAAAAAAALS!
VISS, MIERS AR TEVI:)

p.s.
Paklausies jauno "Live To win"- dievigs:)
0
Atļaujat man ierēkt!!!:D:D:D:D
0
es jau lidz asaraam esu 2 h
:)
0
Noteikti paklausīšos... Tas ir manā "to get" listā pirmajā vietā... Dievīgs tas ir 100% , Paul Stanley , KISS , kā nekā , fanoju kādus 10 gadus...
0
Nu tas "Live to win" man tiri nejaussi nonaca rokas, negribeju pat klausities. Sobrid milakis rock ieraxts.

Mosk tev atleks valaa kadreiz uz Skinless, cannibal Corpse:)
0
Es esmu mēģinājis klausīties Death un Black... apmēram gadu diezgan bieži klausijos , visus Cannibal Corpse un Mayhem , Darkthrone un ko tik vēl ne. Bet tagad pagāja gads , un pavisam nejauši atgāju atpakaļ uz to pie kā sāku...
0
Nu tad ko Tu spreegaa reizem:)
pats zini, kas tas viss ir, esi pat klausijies un labi zini, cik taadam CC ir nezeeliga tehnika utt. Un ka Growlam ir melodija utt.
Nu black es tiesam nespeju baudit, iznemot tur Mayhem, Dimmu Borgir vienu CD. Tu ir tik maz labu grupu.
0
kaaada vaina blekam?
0
O, Tuuliit saxies taalaak tikai... :)

lai labak paliek, viss, katram savs!
gaumes jautaajums utt. :)
0
Vispār - temats bija : "Heavy Metal Night".
Kopsavilkums ir ka pasākums būs zajebis , visi nāks un fanos , ja ? :D
0
Zini, butu cita vieta.....
Un mazliet pamainitu grupu saraxtu...
Mosk ietu arii:)
0
itkā tur esot remonts taisīts un tehnika cita , turklāt būs arī lidzpaņemts cits staffs.

A kuras grupas tev tik ļoti nepatīk ? Vai arī tu gribētu pielikt kādu desu klāt , piemēram ?
0
1)tur tagad skiniissi un pusurlas un panki tusee, cik zinu
2)passi esam 3 atteiksuies speeleet
3)es ne pa vienu neesmu extaazee (GAUME), bet nu taa vieta, come on! ja dzirdeetu normalaaka vide, mosk viedoklis mainiitos.
0
kā ta neēsi ? Pie Lazarus headbangoji kā traks :D
0
:)))) laikam nevajadzeeja, jo juss pec tam nevarejat apstaties truemetal.lv dirsties pa viskaukadiem siikumies?
taa nebija?
0
mēs dirsāmies jo tu mūs nosauci par "sīkiem šmurguļiem". Ņemot vērā faktu ka viens no grupas ir vecāks par tevi , un pārējie ir platāki reizes 2 , tad vārds "sīks" izraisa uz pretreakciju visvairāk.

Bet ko nu par to , tas bija sen , un tas vairs nav aktuāli - man tagad baigais respekts pret tevi , jo tev Paul Stanley patīk... :)
0
Tu tac nezini, cik esi vecs esu:)
Jaa un viens ir 6 gadus jaunaaks par mani:)
Runa gaaja par grupas pieredzi nevis juusu reaalo vecumu:)

LAi paliek:)
man prieks, ka zini kas ir CANNIBAL CORPSE:)

Tev Danzig nepatiik?
0
Nu , buņģieris tjipa zinot un tjipa esot vecāks.

Tādu Danzig nezinu , bet ja tur rūc , tad man diezvai patīk :D
Man labāk Bon Jovi patīk :D
0
bleeeeeeeee:)
nu kaads BonJovi veel:)
nelabojams tips!

Nu diez vai, ka vinss zin.

DANZIG ir Glen Danzig grupa (kadreiz vinnss neemas pa The Misfits ). Tagad spele- dzied DANZIG. Saakuma bija taads pasmags, ritmisks harkheavy ar luuza elementiem un gandriiz doors vokaalu. Paklausies Danzig II - Lucifuge - IZCILS! pec tam peismeereeja klat industriju un tagad jau es nezinu moderns nezeeligi smags heviits paleens.
0
Bon Jovi ir labie...Aerosmith , Guns N Roses , Motley Crue , White Lion , vot tas ir tas kas man liekās "laba mūzika" :)

p.s - man jau tā ir tik daudz neizklausīta muzona , ka vēl vienu uzņemties negribās , bet dzīve gara , ganjau arī ka līdz tam Danzigam tikšu :)
0
"kadreiz vinnss neemas pa The Misfits"
"gandriiz doors vokaalu"
Iatollah šo noteikti jau sāk dievināt :DD
0
danzig?? nu es laikam te objektiivi nevareeshu izteikties par cik tik vienu albumu dzirdeejis esmu un peectam izdzeesis, man likaas paaraak doomisks un paaraak sabremzeets lai vispaar buutu heavy
nu gaumes jautaajums jau vispaar jaauzliek labaak kaukas no muse
0
o jaa muse.. jau laizzu biksees no extaazes!
JOX!

ja veel ccalli speej 3jata nobliezt taa neko live un kaukas taja saapju rokaa ir , tad VISU izniicina tas prediigi tizlais vokaals!
0
Nu kaa redzi Chaz, vinam pat nebuus laika so klausiities, jo galu gala piepumpeejis pilnu kompi ar tiem..... nee, labak neteikssu:)
0
Hellhammer , ko tu... Bleakness tak ir Blackeru paraugs... Viņš zin visas iespējamās Black grupas , un vislaik sauc nosaukumus ar visādām jokainām grupām , un fano par blacku vislaik.
Baidās no tumsas , un mājās zem galda fano par Muse.
0
1) ja taa ir - HA HA , fuck off poserim
2)jebsu dilveekam dazada gaume un nesezz vienaa laucinaa visu laiku
3)ja sauktu visas savas gallas, baidos vai kaads iznemot ninju, faunu, corpse te ko atpaziitu:D
4)nu redzi es arii esmu baigais brutal death fanaats, bet arii Stenliju iegriezzu sad tad
5)pat Prodigy, Nine Inch Nile, Strops man ir un reizem klausos ar baudu
6)sorry, bet muse manaam ausiim reaali liekas kaukaads kretinisma kalngals:)
0
Ha ha , Bleakness ir poseris... Tagad man būs jauns veids kā šim krist uz nerviem :D
0
To Hellhammer13!...chiu klausies jums agrak mutilate myself speleja taads gitaarists ar drediem atceries protams..vins tagad pie mums speeles vins vispaar labi speeleee?
0
nu nu hellhammer, pasauc taas desas, kuras zinaas tikai tevis nosauktie cilveeki!!!:P
0
iatollah - TU VARI KAUT REIZI IZLASIT VISU UN TAD SPALUT VALLAA KAARTEEJO GUDRIIBU?
0
Ashes of pain3

Man skeit, ka vinss ir vieniigais, kas no taa juusu sastaava spees kautcik labi speeleet:D
atvaino, bet bungieris vien "monstrs" :D

Nu kaadreiz speeleeja zajebiss ar baigaako potenciaalu, diemzzeel biskiit degraadeeja speeleetprasmi piekopjot 2 akrodu tehniku Defame dziesmaas:D
Iespeejaam maajaas sedeot buus ko atsvaidzinaajis. Katraa zinna - Vinnss vareeja/var buut monstrs

Ja, juus tur kapasiet kaukaadu nu age, tad vinns buss par labu:)
0
surogaatam:
laipni luudzu, tikai ja tagad samkleesi infu netaa un dc++, tad tas buus tikai reeciigi:)
BLASTCORPS
0
veel:
CRIMINAL ELEMENT - dying fetus, suffocation memberi. brutaals kaccigs deathgrind
EMBALMER - brutal death, kaukas incciigaaks nekaa paareejos, paslims.
EMETH - uzleecossie bellggu superstaari iekss brutal death, saakumaa bija klasisks brutallnniks, tagad tehnisks trieceejbrutaldeath ar pusruceejblaaveeju uz voxa.
RETCH - toletes pronogrind:)
blastcorps - memeberi no Houwitser (DIEVI), Sinister.

Nee, nu labaak, gan sameklee infu un ieprovee, jo ir veerts dzirdeet
0
nu mums ira kipa death metal/ nu age apmeeram pagaidaam taa experimenteejam:)
0
Ko es varu pateikt... labaak speeleet nekaa pudeles pa ielaam dauziit un kkerstiit seetas kakkus.

Ciiniities, gan jau kaukam jaasanaak!

Bet es TEv varu pateikt, ka tas iecereetais bungeiris projektam toccna NEMAAK speeleet! ja vien jau nav cits padomaa jums tur
0
paga tu paziisti bungieri?..vins nekur nava speeleejis, speelee vins zajebisss muusu bungieris Juris
0
Aaxts vinns ir!
Tu nedomaa jurgi gadiijumaa?
0
Tu, Hellhammer, neesi tāds iesprindzis? Skatos, Tu vai katrā tēmā jau priekšā un par kaut vienmēr nikns.
0
neesu es katraa teemaa. taa ir mana vajiiba visu likt izsaukuma aziimes, tapee parprot daudz.
palasi citus komentus un tad pasaki man kurs te ir iesprindzis , iipassi diskuteejot par true hard rock:))))))
0
Labi, labi, mieru.
0
Jā, jā, es zinu, Tu jau esi mierīgs.
0
nee nee tu nepaziisti vinu vinu sauc Juris mees meeginam pie dominas, vopsim pie gimas:)
0
nado sxodit i poderzat molodez :D
0
ko tad ble?
0
heavy metal , bļe ! ;)
0
AshesOfPain - pareiz ir, katrā grupā vajag vismaz vienu Juri! A tad, ja ir veseli divi, tad vispār ir super banda!

Kurās grupās ir divi Juri? Es zinu tikai Pērkonu...
0
A ja grupā ir 3 Juri , tad grupu vajag nosaukt : "Juristi"...
0
degeneraati
0
Nu es nezinu grupas, kurās būtu trīs Juri, bet mēs abi zinām, ka gandrīz izveidojās grupa ar 3 Robertiem. Beigās gan tikai 2 sanāca. Un Bleakness visu laiku saka, ka Jumpravā daudz Aigaru esot :D
Metāl arhīvi ( www.metal-archives.com/band.php?id=32547... ) saka, ka Jurim grupā esot trīs Jāņi. :D

P.S. Man riebjas vārds "jurists", jo vienmēr nedzirdot vārdu līdz beigām liekas, ka kāds runā par mani :D Līdzīgi ir ar angļu valodas učeni, kas bieži saka "you remember" un izrunā to kā "juri member" :D
0
eu Hellhammer kaadus juus grupaa izmantojat gichai pedaalus ja tu zini protams?:)
0
Man bija savukārt problēma, kad matemātikas/algebras stundās tika pieminēti intervāli, vienmēr sarāvos.
0
Nu es jau pats speeleeju, takssto kauko zinu :) :)
raxti uz hellhammer@inbox.lv

pastaastisu ko zinu, izmantojam prieks brutal utt.
0
man skiet, ka daziem regulaari ir kaukaadas probleemas:)
0
Problēmas ir visiem, tikai ne visi par tām sevišķi satraucas. Kamēr citi satraucas pat tad, ja problēmu nav :)
0
davai draugos samekleesu tevi
0
hm, laikam saakam progreseet, nu jau grupas uzstaajas tik biezi ka naeesam spejiigi izstaigaat uz visiem konchiem, un bljin paliekam sausmiigi izveeliigi.
0
:-D
0
dievs žēlīgs, šitā sen nebiju rēcis, paldies, paldies jums :))

abet par pasākumu, nu nez, nav tur nekā. patriotu cik dzirdēju frešblūdā, tad nu nekas ahujenns nav, klausīties var, bet tā, nekas īpašs. Lazarus - Lažarus, a tie trešie visp nezināmi. Bet uz Suksafonu vienreiz varētu arī aizvilkt.
0
Ņemot vērā ka Lazarus izrunājās ar C , un skan kā Lācarus , tad tas tavs Lažarusa joks nemaz nav smieklīgs... pat atskaņu nav...švaki švaki :)
0
ir gan smieklīgi :)
0
iatollah laikam neuztvēra izteikuma - Lažarus - pamatideju:D:D
0
jaa, tas ir taapat kaa kropļi- krāni, dēmon burgeri...
0
Ugga - jā , ja tu pats to neēsi izdomājis pirms gada un atsmējies jau , un sapratis cik bezsakarīgi tas ir.
0
neesmu gan par to domājis. interesanti, kāpēc gan lai es to darītu? :))
0
kur es tev esmu licis to darīt ?
es paskaidroju kapēc tas "joks" man neliekas smieklīgs.
0
vai es saku, ka Tu man *liec* kaut ko darīt :)) nu gan brīnumi.
0
Nu ja kāds kādam liek, tad parasti ir sāpīgi. Vismaz man tā liekas. Kaut gan ja liekas, tad var sasisties... Ārprāts! :D
0
nee nu var jau alu arii likt
0
Nu bet Tev jau ir tik tālu, ka kā tik kādu alu sev uzliec, tā jāiet podā likt :D
0
Bleaknessam ir alerģija pret alkoholu !!!

un , lai to zina visa tauta , ka šim nav neviena pauta ! āmen !
0
Infa no grupas KROVI mājaslapas:

За неделю до Heavy Metal Night информируем всех о конкурсе на звание самого страстного фана. По результатам концерта группа экспертов из 13 человек (все три группы) решит, кто же из присутствующи... получит это звание. Победитель получит DVD с записью этого мероприятия (на концерте будет работать профессиональ... видеооператор... и право до следующего Дня Рождения группы КРОВИ на автоматическо... внесение своего имени во все guestlist'ы мероприятий, в которых мы будем участвовать. Это означает бесплатный вход :) Приемущество у одетых в цвета КРОВИ! Красный, алый и розовый не котируются.

Būšu pateicīgs ja kāds pārtulkos, jo man tagad slinkums un laiks iet gulēt.
0
Nedēļu pirms Heavy Metal Night informējam visus, ka tie izsludināts konkurss par kaislīgākā fana nosaukumu. Pēc koncerta rezultāti ekspertu komisija 13 cilvēku sastāvā (visas trīs grupas) izlems, kurš no klātesošajiem saņems šo nosaukumu. Uzvarētājs saņems DVD ar šī pasākuma ierakstu (koncertā darbosies profesionāls videooperators) un tiesības līdz nākamajai grupas KROVI dzimšanas dienai tikt automātiski iekļautiem guestlist`os visos pasākumos, kuros piedalīsies grupa KROVI. Tas nozīmē - bezmaksas ieeja. Priekšrocības tiem, kas ģerbti KROVI krāsās. Sarkans, sārts un rozā nekotējas.

буду би благодарен если кто нивудь переведёт потому что я неумею рускйи яазик на достоином уровне
0
:) Paldies
0
Ievēroju, ka viens vārds (би) manā krieviskajā teikumā ir galīgi lieks :D Es vienkārši sākumā rakstīju "bil bi" un pēc tam mainīju formu un aizmirsu šito izņemt :p
0
Skrupulozi tai lietai pieejot, tavā krieviski rakstītajā teikumā tā nebūt nav vienīgā kļūda :) Who cares anyway.
0
Galvenais kā visi saprot ko tu uzrakstīji, jo rakstīt svešā valodā pilnīgi bez kļudām ir ļoti grūti :)
0
Intar, jā, kā jau teicu - я неумею рускйи яазик на достоином уровне :D
Tā vieta vienkārši man pašam likās galīgi muļķīga un nepareiza :D
0
Parastais variants - saprast nav problēmu, bet pašam pareizi izteikties ir grūtāk.
0
DEATH from AIDS !
0
sorry...... nav pareiza tēma...
0
:DDD
0
Ir palikušas tikai 6 dienas :) Laiks skrien
0
izklausaas peec baigaa suuda.....!
0
kūl
0
cikos apmeeraam katra gruppa saaks speeleet?
0
zinaamaakaa heavy ir Distant light, biskin Monro, kas gan vairaak ir hardrock un biski no Heaven Grey
0
Vēl jau bija Hell Patrol.
0
1)Distant-Light ir Power/Progressive nevis heavy.
2)Hell Patrol neeksistē , un viņiem pat nav albuma vai normālu ierakstu. Ja ņem vērā ka grupa nomira pie pāris ierakstītām dziesmām - man viņi īpaši kruti neliekas.(bet skanēja diezgan normāli tā 1 dziesma no es dzirdēju).

Graver - izklausās pēc sūda ? a pēc kā tev izklausās grupa , kuras basistam nav pat sava basa ?
0
njaa... graver taa arii nevaram sagaidiit tavu uuber troo projektu...
0
iatollah
Jaa, zel , ka visi bija uz SANATORIUM un nebija sos supervaronus un gitaras zverus skatit, kas Hell Patrol muzikus "parsit" profesionalitaatee pa 100%! Nav ari ieraxtu? uuu, Tu nedzivo ar galvu poda gadijuma un nesi sarijies tos meslus ko pats te dris viena laida?
Es dzirdejis pac ka pats izklausies:-D
0
Īstenībā apmeklētība nemaz nebija tik švaka un publikas atbalsts - super! Paldies tiem, kas atnāca un atbalstīja grupas!
Vēl lielāks paldies tiem, kas pēc spēlēšanas mums labas lietas teica! Ceram jūs redzēt arī nākamjos koncertos!
0
Hellhammer - es teicu kautko ka mēs pārsitam hellpatrol kautkādā veidā ?
ā , nu sorry ja es kļūdijos par tiem ierakstiem - vismaz es nekur neēsmu dizrdējis ka šiem ir kāds albums... :/
0
njaa ieksh dc tik to vienu dziesmu atrod kas bij izlasee, ta kaa ja tev ir tas ieraksts tad man dikti gribeetos vinju apklausiit
0
Albums Hell Patrol nav iznācis, bet vairākas dziesmas ir ieraxtītas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas