0
[#]

Šoruden grupai Disease paliek 10 gadi. Šis grupai zīmīgais datums tiks atzīmēts ar koncertu un, kā jau īstos svētkos, būs arī viesi - grupas Neglected Fields, Preternatural un Flavor of Sin! Pie reizes koncertā notiks Disease jaunā albūma "I Stay Here" prezentācija un diskus varēs iegādāties KSP kasēs koncerta laikā!

Koncerts notiks 25. novembrī Daugavpils KSP (kultūras un sporta pils).

 

Uzstāsies:
   Disease
   Neglected Fields
   Preternatural
   Flavor of Sin

Sākums: 18:00

Ieeja: 2.5Ls

 

Komentāri
0
nu jaa , d-pilii :(
0
nav variantu. nebija pat jēga te likt baneri...
0
Nu lai tak tauta pamasturbē te intelektuāli :)
0
nošņāpu monitoru tā i neizspiedis nevienu rindiņu.
R.S. nē, viena tomēr sanāca, arlabunakti ..
0
NU BET KĀPĒC DAUGAVPILĪ??? :(
0
tāpēc, ka Latvijā ir vairākas pilsētas, un uzmini kā sauc vienu no tām...
0
Esmu informēta. Škrobe, jo netieku uz D-pili.
0
Latvijā tiešām ir daudzas pilsētas , bet būsim atklāti - lielākā daļa visas valsts iedzīvotāju dzīvo Rīgā... Protams , ir tikai godīgi , ja arī citu pilsētu mataiņiem ir iespēja apmeklēt koncertus savā pilsētā , taču nekādu lielo tautas pieplūdumu tik nelatviskā pilsētā kā D-Pils nav ko gaidīt. Tur pat pārdevēji veikalos latviski runāt nemāk...
Un ka tik visas tās grupas arī nav slāvu izcelsmes...
0
psc, iatollah - muuzika nav politika, lai daliitu muuzikjus slaavos un latvieshos - uz taam "slaavu grupaam" jau paarsvaraa latvieshu tauta un naak Riigas koncertos :P Mosh tu kaukaada grupaa arii speelet - kaukas tip Patriots? :D hahaha
0
nelatviska pilsēta, nelatviskas grupas... nu un ? kas par pēršanos, vai ta nevar būs arī koncerti citaš pilsētās, neesiet egoisti...
0
Juus tiesham visi ka aptaureeti, vienmer kad D-pili kas notiek, ta baigaa Scheisse..o kapec dpili, kapec ne riiga..ja Collide vai veel hvz kas spele Ventspili, tad ko jus tad nebreecat kapec venstspili?
Disease ir no Dpils jau aizmirsaat..Ja Dying Fetus uzstatos D-pili o kaa jus mauktu bARIEM UZ SHEJIENI BEZ JEBKADAS KAUKSHANAS..
0
Es jau labprāt aizbrauktu. Sen nav D-pilī būts. Tikai, ko, lai pēc koncerta dara? Šajā gadalaikā pa nakti parka gulēt nav veselīgi, man pazīstami cilvēki šajā pilsētā nemitinās un atpakaļ uz Rīgu pusnaktī atkulties arī ir nereāli
0
Problēma jau nav pašā Daugavpilī, bet gan tajā, ka netiek uz turini tajā dienā, plus vēl tas par ko Vainamoinen runā.
0
Slāvu grupas, slāvu publika nav jau nekas pērtī, bet nav mekas arī par. Metālisti nešķiro nevienu pēc ādas krāsas vai tautības, tas sen takā zināms...
0
Galvenais lai patīk mūzika, pārējais poh!
0
kā? - a pankūkas?
0
Galvenais, lai ir tr00.
0
Heijaa hopsaa! Ta ta nu ies valjaa! Ejat visi ieskrieties , tie kas domaa ka Dissease vajadzeetu uzstaaties Riigaa, tad kad vinji uzstaajaas Riigaa kaut kaa maz labu vaardu es dzirdeeju par vinjiem no visa lielaa bljaaveeju bara kas te tagad uzdarbojas. Taa ka nu redz seciniet pashi kur Dissease gribees svineet 10 gadu jubileju.
0
Man Daugavpils nav tālu, aizbraukt varēu,taču īsti jēgas nav, jo nekas tā, kas uzstājas, īsti pie sirds neiet.
Un kāds brīnums, ka tur notiek - galu galā, ja grupa ir no Daugavpils un šī pilsēta arī nav tāda īsti mazā, tad pietiekami publikas salasīt var.
0
ideja ir tāda , ka ņemot vērā ka truemetal.lv pamatā dzīvojās latviski runājoša tauta , un D-Pilī latviešu ir dikti maz , tad no šīs reklāmas jēga ir diezgan maza , kā vien informēt ka tur notiek baigais tuss...
Cik tad cilvēki no šejienes spersies uz D-Pili , kur viņus par sūdiem uzskatīs ?

Corpse - par V-Pili neviens nebrēc , jo tas nav domāts tik liels pasākums. Kuram rausta kautkādi Lazarus vai kautkas tāds , kas spēlē V-Pilī ? :D
0
iatollah, gribi es tevi smuki iemīcīšu tavos paša sūdos ?? piedomā, ko raksti, jo redz tā mazā tevis nicinātā pilsētele, kurā notiksies Disease jubilejas svinēšana ir tā, kuru es joprojām uzskatu par savām mājām. Man reiz ļoti iepatikās, kā Intars (šķiet Zipakam bij tēmēts) izmeta - GROW UP! Padomā, pirms še dirsīsi man pretī !!
0
Slinķiem - uzpļekājam www.1188.lv un sadaļā Autobusu satiksme izlasām, ka ir autiņš plkst 03.05 un ir autiņš 04.30. Ta ta tā darbiņa.
0
Labi, ka kaut kas notiekas ārpus Rīgas
0
Man jau bija tāds čujs, ka te ies vāļā pikošanās ar sūdiem.

iatollah, a tev nav pie dirsas, cik liela vai maz jēga ir no šīs reklāmas?

Turklāt, varbūt es kļūdos - nav man pieejas statistikai, bet šķiet, ka diezgan liela daļa no truemetal.lv komentētājiem ir no Latgales, tai skaitā reģiona lielākās pilsētas Daugavpils.
0
"cik tad cilvēku spersies uz d-pili,kur viņus par sūdiem uzskatīs.." ...nē nu gudrības augstāka pakāpe...Varētu savu subjektivitāti arī neizrādīt..Daugavpilī latviešu pietiekami un it sevišķi daudz viņu ir koncertos...Un neviens nekad pretenzijas sakarā ar nacionaliti neizsaka.Lai tik pamēģina.
0
Starpcitu agresīvi slāvi apdzīvo ne "krievisko" dpili,bet,piemēram,latvis... Jelgavu!
0
Intaram - man ir pat ļoti pohuj ;)
0
Bet padirsties komentāros nagi niez, ne?
0
iatollah ir tr00 un punkts!!!
0
Intaram - tieši tā...
0
Ar nepacietību gaidu so koncertu... Drausmīgi pieriebušās visas tās grupas, kas krievu roku spēlē... brr... beidzot būs kaut kas labs!! :) Arī D-pilī... beidzot mēs neesam apdalīti... :) jīhā!!

Un, nemaz jau tos latviešus D-pilī nemušī nost.. es neko neesmu par to dzirdējusi.. no maniem draugiem ar neviens nav ticis piekauts... mēs te daudz maz mierīgi dzīvojam. :)
0
ļauj man ar iezākāt biškucīt..

beidzot tas albums! 10 gadus gaidījām!
0
Juus ta runajat itka riiga ne vien krieva nebuutu, bet ir vairak par 50%, tapat ka ventspili dafiga un liepaja un jelgava.
Publika koncertos ir ljoit daudz latvieshu, bet to tu nevienmer vari manit, jo latv ar krievu runas vienmer rus, jo rus jau nav spejigi vairak par vienu valodu apguut(dzimto valodu principa nepaguust).
0
Un truemetal users ir daudz no Dpils
0
RELAX tauta!
šeit vajag noņemt cepuri, jo cik gan grupas Latvijā ir izturējušas 10 gadus!!!!
0
Pareizi, Sonne. Un corpse arī pareizi saka.

Liels krievvalodīgo procents ir visās lielākajās Latvijas pilsētās; pats par sevi jau runā fakts, ka Ventspilī, kur latviešu īpatsvars ir vislielākais no 7 lielākajām Latvijas pilsētām, tas vienalga sastāda tikai 55%, ja pareizi atceros.
0
Sonnenmensch - man liekas ka "izturēt" nav īsti pareizs vārds , ja runa iet par hobiju , kuru cilvēks pats sev izvēlās...
Tas nav slikts posms dzīvē , nelāga sieva , vai kautkas cits , kas ir jāiztur.

Bet tā jau ir - tagad jau pat 10 gadi skaitās daudz. Cepuri nost priekš Disease , bet publiskais fuj tām grupām , kas izjūk vēl pat neko neizdarījušas.
Vot - mācīties vajag no The Rolling Stones(tagad nomētājiet mani ar akmeņiem - tas nav metāls...ārprāts). Kur tas laiks kad viņiem bija tik nenozīmīga jubileja kā 10 gadi ?
Nedaudz metāliskākie Deep Purple vēl pat tagad kautko izdod... Tā kā... no vienas puses 10 gadus izturēt ir daudz , no otras - tas reāli ir tikai iesākums... Bet tai lietai vajag patikt tā kārtīgi , jo ja ir "jāiztur" tad laikam jau nav īsti labi kautkas :)
0
Ja nu kas - es varu pieteikties par pavadoni, ja nu kāds D-pili nepārzinošs cilvēks nolemj šeit iegriezties uz koncertu!! ^_^ =DD
0
Domāju, ka tūlīt saradīsies pulka vīru, neatkausies :D
0
To corpse,iatollah:Eu , kads te sakars ar krieviem?Cik var murgot?Kads,vispar,rubrika... nosaukums??? ZBL jau Lasit jusu h! Adolfi,bl!
0
@KoDe1}: redz kā, neviens vēl nav uzradies!! ^_^ :D :P~~
0
Leia - būtu es gadus 10 jaunāks un neprecēts - es uzrastos :)
0
bljat atkal iet valjaa , pietiek vienam iistam latvieshu patriotiski noskanjotam daunim ko uzshnjaap te pa teemu slaavi , vai slaavisms ta atkal viss saakas no gala! Biju te shovasar vienaa pasaacienaa Smiltenee pareizaak sakot Bomee, .Braucot atpakalj no tusona Smiltenee es tik daudz urliigu latvieshu redzeeju ka vnk pizdetj, teikshu atklaati tik daudz vienuviet latvieshu URLU es nekad nebiju redzeejis,,P.S, Tie kas no Smiltenes lai nenjem ljaunaa,,,,.
Nu un ko tagad lai es daru? Kliedzu pilnaa riiklee ka tur ir urlas -pie tam latvieshu izcelsmes, goda vaards taadus daunjus es nekur veel nebiju sastapis...buutu krietnaakaa pulkaa vareetu kadam iemiiciit.... Un taadi kaa Itiolah tikai gudri dirsh par krieviem , pats droshi vien atbraucis te uz Riigu no kadas latviskaas pilseetas un gudri runaa te... Tak ja jau tu te taads kruts izzej laukaa tepat pie centraaltirgus un iekliedzies pilnaariiklee ka visi krievi ir loshi redzeesim kas no tevis paliks paari! bljat apnika jau lasiit tadu daunju komentaarus, un vispaar to latvieshu krievu metaalistu dirshanos. Ja taa godiigi no krievu metaljugaam nekad iipashi neesmu dzirdeejis kaadu nepatiku ka kaads metaalists ir latvietis, kauchu otraadaak gan ....
0
to iatollah: un ja taa godiigi tu saki ka te maz matainju ir no Latgales un D-pils ka vinji te nenaaks un nelasiis infu un ka no citaam pilseetaam arii te nenaaks un nelasiis jo visi ir pareizie true LATVIESHI, tad man tads jautaajums ko tu te pats lien shinii rakstaa un jauc te gaisu TU PATS esi kaa viena liela nepatiikama ANTIREKLAAMA shim pasaacienam, pat tie kas nav bijushi D-pilii, kas nepaziist sho grupu jo mazaak gribees ko uzzinaat par vinjiem tikai taapeec ka vienaa tiirasinju latvietii pamodusies dzinja te uzdarboties. Pasargaat no ljaunaas slaavu zemes, no slaaviskaas grupas(aam) un cilveekiem. Zin ko es tev izzsaku publisko FUI.
0
Nu... Pirmie komenti :
"nu jaa , d-pilii :("
"nav variantu. nebija pat jēga te likt baneri..."
"NU BET KĀPĒC DAUGAVPILĪ??? :("...
No tiem es arī visu izsecināju...
Man personīgi pie kājas visa tā krievu un latviešu būšana. Turklāt par Latgali es neko neēsmu teicis , tākā nefantazē. A to ka D-Pils ir krievu pilsēta , man paši krievi ir teikuši , pat nesen uzprasiju vienam : "jums tur daudz latviešu" , un pretī sanēmu smīnu ar : "gandrīz nemaz"...
Nestreso , nevajag tik nežēlīgi uztraukties - būs grūti naktī gulēt...
0
"nav variantu. nebija pat jēga te likt baneri..."
varu paskaidrot- pārāk tālu... hands off
0
@Sonnenmensch: pričom te vecums?!! :D Es jau domāju palīdzēt tikt līdz KSP vai vēl līdz kaut kurienei, uz kurieni atbraucējs gribēs tikt.. :D
0
Neķer kreņķi - tas tik tā, prikolam :)
0
-Leia-,iedāvājums jau zvērā ;), bet kurš gan dauzīsies tādu gabalu pēc SWH svinību pasākuma
0
Nu jā; ja es pašlaik neatrastos vēl nelatviskākā reģionā nekā dzimtā Latgale, gan jau uz to koncertu būtu jāiet, jo augšminēto grupu mūzika, manuprāt, noteikti ir to pūļu vērta. bet tā - atlek vien novēlēt Disease vēl lielus gaud un garu izturību.
Par to dauņu padarīšanu runājot - vai tiešām klātesošajiem varētu šķist, ka jautājums par garīgas atpalicības īpašnieku nekļūdīgu identificēšanu būtu izšķirams, vienīgi nosakot to piederību kādai no Latviju apdzīvojošajām tautām?... Man kā emigrantam gribas tomēr šeit iečukstēt, ka tā varbūt, nemaz nav...
0
Спасибо за хорошие пожелания:)
0
Kas par grupu vispār ir Flavor of Sin?
0
Tā ir D-pils grupa, kura spēlē Metalcore(vismaz tā visur raksta).. koncertos izklausās tīri labi. :)

Nu ko, šovakar būs jāiet.. =]]
0
Kads bija koncis, pastastiet bikinj?
0
koncis bij labs.. :)
sakumā drausmīgi tracināja tādas kā zibgaismas.. nez, kā to īsti sauc.. bwiu.. pēc tam izslēdza.. i labi, ka tā...
Pirmie uzstājās Flavour Of Sin, tad Preternatural, kuri man patika vislabāk, tad Disease, un beigās Neglected Fields(nez kāpēc, šamie man pie sirds galīgi negāja..)
Kad Disease uzstajās, uz skatuves bija dūmi(kaut kas jauns priekš D-pils parastajiem končiem)...
Neglected Fields nospēlēja Depeche Mode "Enjoy The Silence". Tas man tā interesanti likās...
Kopumā tauta bija diezgan aktīva un atsaucīga...
Neskaitāmas reizes Diseasiem nobļāva:"s djem rozhdenjie". =]

Āj, ko nu es īpaši varu pastāsīt, ja praktiski visu laiku kaut kur vazājos... ^^,
0
Disease 10 gadu jubilejas koncerts tik tiešām bija, ja ne gluži tāds par kuru pēcāk uz "oh" un "ah" būtu, ko dvest, bet bija pat ļoti interesanti/ vietām pat amizanti (kauču pievēršot uzmanību tam -Leia- iepriekš minētajam, kāpēc tās gaismas skatītājus uz koncerta beigām vairs nemocīja tik traki, kā sākumā; vienkārši, jo redz tas jaunēklis, kas bij pielikts pie kloķiem nebij tā stiprākā tērauda kaluma - tas zēns tak smuki snauda tā i nesagaidījis, kad Neglītie beigs savu spēli), un tas viss no manas puses nebūt tā tiek rakstīts, lai iegrieztu še kādam, kuram tīk nīkt par jauno grupu morālu/ amorālu vai kāda cita veida atbalstu, apmeklējot šo vai citu uzstāšanās uz "mazās skatuves" pirms pauikas par lieliem un virtuoziem onkām kļūst. :))
0
pirms puikas par lieliem un virtuoziem onkām kļūst. :))
0
Phi hi... ^^,
tas viss bija viens teikums!! Super!! ^_^ :DDD

Nu bet praktiski visos koncertos gadās kas amizants.. :) bez tā jau neiztikt.. dīvainu cilvēku šajā pasaulē ir ļoti daudz, kas sastrādā visādas muļķības... :D
0
Upīts?
0
a??
0
Andrejam Upītim (vai kā būtu pareizāk? Upītam? Upīšam?) bija tendence veidot ārkārtīgi garus teikumus.
0
Berelis, Naumanis ar mauc ne pa jokam :))
0
Berķim ar ievērības cienīgi gabali sanāk vien kāpēc slēpjama tā svece tai lādē, gan īsti nav skaidrs :))
0
Slinkums, da i iedvesma parasti tikai uz pohām ir, a dzeret tik daudz kā agrāk, apnicis :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Sonnenmensch
Lācis
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas