0
[#]

Piektdien, 22. decembrī klubā 'Saksofons'  (Stabu ielā 43) notiks pasākums Xmas Metal Parade.

Koncertā piedalās grupas:
   The Masquerace (gothic rock/metal)
   Imperija (heavy metal)
   Bloodstone (melodic death)
   Secta (black metal)
   Agares (war metal)
Īpašie viesi - On The Edge (hard'n'heavy, Daugavpils)

Sākums: 20:00

Ieeja: 3 Ls (ar flaijeri 2 Ls)

 

Komentāri
0
Imperija ??? kas tas taads
0
Vai kāds mani pa brīvu var ievest???!!!
0
bla tas smirdīgais mazais ūķis, ienīstu to vietu...
0
Normāls ūķis.Nekāda vaina, bet totāli melnie novākušies spēlēt.
0
Sātanisti, ibio! :)
0
Agares (war metal)...
atkal nevaru saprast, kāpēc black metal nevar saukt par black metal? Vai tiešām šo jaunumu ievietotāji tiešām NEKO nesaprot no mūzikas stiliem?

Bet lai vai kā, šodien pametu Rīgu uz zināmu laiku un tā ka laikam nesanāks apmeklēt šo pasācienu. Bet gribētos - grupas izskatās ok, arī cena ir ok.
0
w-l, ne jau jaunumu ievietotāji definē stilu. Manuprāt, stilu, kādu norādīt reklāmā, nosaka pati grupa...
0
intersants pasākums,bet diemzēl neiešu jo tādā pritõnā negribās spiesties,labāk noraušu jumtu MP sestdien
0
Man īstenībā interesētu Imperija un Bloodstone, bet laikam šo pasākumu tomēr izlaidīšu un cerēšu šīs grupas ieraudzīt citreiz...
0
Grrr... Neciešu to vietu. Kaut tas SUCKSafons sabruktu! :D
0
Sucksis tiešām ir debīls...
2 reizes kad tur esmu spēlēji , soundchecks plānojās 17:00 , taču skaņinieks ieradās pāris minūtes pirms 20:00 , kas nozīmēja ka vajadzēja pārcelt sākumu pa kādu stundu.
Skaņa pakaļā , to ar benzīnu un kurbuli darbināmo basa kombi es ienīstu(labi ka otrajā reizē vienai grupai bija līdzi savējais). nekad neko nevar saregulēt laicīgi utt...
Vieta tiešām ir drausmīga , bet ko darīt - vajag vietu kur jaunajām grupām spēlēt... ;)
0
Man liekas , ka pie mums veel nav taa attiistiibas liimenja kaa citur smagajaa muuzikaa... un mosh ka i nebuus. taapeec nav jeegas iegruziit tos skanjotaajus, klubus u.c. kas var ietekmeet tavas kaa grupas uzstaashanos koncii. Taapeec manupraat pashai grupai ir jaaperk tas normaals kombiss, utt. PROTAMS vieglaak jau ir nogruust vainu uz vienalga ko, bet tikai ne sevi.Ja taa paskatiities, nedzertu tik daudz alinjus un redz atrodas kaada lieka nauda , kaadam shtrumentam! :)
0
Inbox, bet varbūt Iatollah nemaz tos aliņus nedzer un ir nopircis sev gan kombi, gan kādu štrumentu? Tas jau nemaina faktu, ka, piemēram, Melnajā Piektdienā ir daudz labāka tehnika nekā Saksofonā un to, ka Saksofona skaņinieks ļoti kavē ;)
0
MP ir labāka, protams, bet galvenais arī noregulēt to visu tehniku! Saksa basa kombis nevar skanēt labi nekādā gadījumā, bet arī lampu Marshalls var izdot šausmigo skaņu dažās gadījumos. Skaņinieka aizkavēšanās protams ir slikta lieta..... Tas mazliet sabojāja vakaru, bet skaņa nebija tomēr tik švaka :) Vienīgais chaZZZa miķis ļoti kluss bija...
0
bet tomeer 15tajaa datumaa saksafona skanja bija labaaka nekaa ieksh mp, takaa laikam saksafons progresee
0
man ir problēmas ar alkoholu !!! a ko man tagad darīt ? :D
0
ārstējies ar to ar ko saslimis.
0
Saksofons neprogresē :) diemžēl.... tas mēs visi progresējam ar organizāciju un daļeji ar tehniku..
0
Клин клином вышибают :) krievu pogovorka...... :) kādas problēmas ar alkoholu tava vecumā? Nedrīkst bet gribas vai negribas bet drīkst?
0
Клин клином вышибают :) krievu pogovorka...... :) kādas problēmas ar alkoholu tava vecumā? Nedrīkst bet gribas vai negribas bet drīkst?
0
Клин клином вышибают :) krievu pogovorka...... :) kādas problēmas ar alkoholu tava vecumā? Nedrīkst bet gribas vai negribas bet drīkst?
0
manas problēmas ar alkoholu ir tādas , ka man viņš pamatīgi riebjas :DDD
0
hmm man gan jau kaadus 7 gadus gan alko patiik, mosh taas rii ir probleemas?
0
gan jau kādreiz iatollah ir pamatiigi pārdzēries un riktiigi novēmies citādi nevar buut, ka nepatiik alkohols.
0
viesulis kljuudaas, vinjs ieraudziija mani un saprata ka dzert tas ir fui
0
ui bļeģ, kāds bleakness elles neradijums. :D
nu nekas, sklausīšos riktīgi daudz black metāla, izaugs man ragi un aste no tā un tad es būšu briesmīgākas par tevi :D
0
Viesulim - var gan būt savādāk ;) Es pa visu dzīvi esmu 2 reizes pagaršojis alu(kad man bija kādi 5 gadi , un vēlreiz kad bija kādi 10) , un laikam kādos 12 gados 1reiz vīnu pagaršoju. Ā , un vēlreiz kautkādu sūdu ar kolu sajauktu , jo es uz pudeles redzēju "kola" a otru pusi neizlasiju , iedzēru malku un sapratu ka ļoti fuj...
Vot tā , un tiešām , skatoties uz Bleakness es saprotu , ka tik nožēlojams es nekad dzīvē negribu būt :DDD
0
Kas gan tur nožēlojams? Es esmu nodzīvojis kopā ar alko jau 14 gadus. Jūtos brīnišķīgi. Pēc 11 gadiem būs sudrabkāzas. Drīzāk kola ir fui, nekā no ekoloģiski tīriem graudiem raudzēti produkti!!
0
pretīgs pasākums, pretīga vieta un pat reklāmas noformējums ir tizls
0
Kāds zin grupu uzstāšanās kārtību?
0
nožēlojams noziimee tipa - `` zeel, es taa nemaaku`` vai kaa ?
0
vainamoinen - jā , kola arī ir fuj...

Bleakness - nē , nožēlojams ir tā , ja no dzeršanas organisms ir tā samaitāts , ka tu pats zini , kas notiek :DDD
0
tas taa normaali, es vienkaarshi esmu vecs :D
0
Grūti saprast kā var spēlēt metal un vispār nedzert? Respect iatollah'am :) Mūsu dzimenē pēc koncerta mēs bijam pilnīgi v hlam, jo daudzi vēl bija klubā un sākās: "Vai tu mani cieni? Tad dzer" :) Iznāku no backstag'a - atkal uz galda piecas glāzītes :) no viena fana :) :) :) Pēc tām ilgstošas pļapas par metala nakotni mūsu valstī :)
0
hmm... vai tad "spēlēt metal" un "dzert" ir kautkā saistītas lietas ? :D
0
NU metālu parasti spēlē sliktie puikas- un tie arī dzer, pīpē un dara citas sliktas lietas.
0
Nu jā, atceraties vectēti Ozzy? Hetfields? Kipelovs? Visiem bija problēmas, gan ar veselību, gan ar sievu :) Uhhh, no metal varu vēl daudz alkoholiķu nosaukt :)
0
Hetfilds pat sievu nedabūja, viņam bija tikai draudzenes. Masteins jau arī traks dzērājs un narkojās arī. Iatolloh, tev būs jādara kaut kas lietas labā, ja gribi būt normāls stārs :D A pīpēt esi mēģinājis?
0
Viesuli - es aprobežojos ar kārtīgu lamāšanos un diršanos. Paaugšos vēl nedaudz , sākšu arī masveidā skaldīties - rekā , būšu rihtīgs sliktais... Gribas apreibināties - iepisies ar galvu sienā...

Mavr - Alkoholiķu ir tiešām daudz. Ozzy jau sen ir izārstējies , Hetfields arī izgāja rehabilitāciju.

Un jā , Hetfieldam bija sieva... Viņu izmeta no mājas par to ka šis bija baigais alkāns , jo viņš atstāja sliktu ietekmi uz bērniem , tad viņš aizgāja no Metallica lai izietu ārstēšanās kursus.
Un jā - Masteins jau pasen nodarbojas ar sportu , nedzer un nenarkojas.
Katrā gadījūmā , visi nāk pie prāta ar laiku.

Vēl Viesulim - nu , ja man kautkas jādara tādas lietas labā , tad es labāk palikšu stulbs Lažarus basists , un nekļūšu stārs - sevi apgānīt es netaisos. Un pīpēt ? Nē... Nahuj man pīpēt ? Es za to varu guļusspiešanā uzspiest lielāku svaru nekā 80% truemetal apmeklētāju(turklāt 17 gados...Es esmu kļuvis iedomīgs ibio)... Man liekas ka tas tomēr ir "krutāk" nekā piepist mūli. Iespējams es kļūdos , un nodzert aknas ir baigi progresīvi - bet nu nahuj vajag...
0
Nodzert zarnas ir progresīvāk m/
0
nezinu, pasākums tāds interesants - skaņu režisors nebija vispār, pie pults patrulēja paši mūziķi, bet beigās jau tīri labi bija! attieksme no saksofona personāla kā vienmēr pilnīgā pakaļā, bet ko var darīt...

skaņa diezgan normāla beigās bija, ģitāra gan laikam tikai car kombi skanēja, bet tas arī netraucēja, dzirdams bija labi. ar to basa kombi tur ir kaut kāds noslēpums, kuru man enemy pastāstīja - tur ir divi slēdži - overdrive un compressor. tos izslēdzot skaņa ir perfekta. tas kombis nav nemaz tik sūdīgs, starp citu. reto reizi kāds mikrofons tika arī bungām, nezinu, baigā nepieciešamība šajā vietā tā nav, bet par ļaunu jau nenāca!

no grupām gan dzirdēju tikai pirmās 4. principā masquerace mani kā dzītin aizdzina projām, nezinu, kaut kā apnika tādus klausīties. vokāliste visu laiku izmisīgi kliedz, lai miķi skaļāk griež, patiesībā viņai vienkārši nebija balss, mikrofons bija tik skaļi uzgriezts, ka zāles trokšņi gāja caur tumbām pamatīgi. buņģierim gan ir laba balss, nu tikai manuprāt nepareizais projekts, kur to lietot :) bloodstone nenoliedzami bija labākie no dzirdētajiem, patiešām perfekts skanējums un viss pārējais. Secta dabūja tikai 15 minūtes paspēlēt (3 dziesmas), jo laikam nākamajiem (bloodstone) bija jāskrien un vajadzēja palaist. nezinu, varēja taču vietām samainīt... bet nu labi. nospēlēja secta labi, tāds black'a spēks bija jūtams. Agares no sākuma skaņa čakarējās dēļ bungmašīnas, bet beigās izdevās saregulēt un bija ļoti labi.

nezinu, kopumā manuprāt bija samērā izdevies pasākums, lai gan ir bijuši arī labāki, bet sliktākais jau nu noteikti tas nebija. cilvēku varēja būt vairāk, bet varbūt tad būtu pārāk saspiesti, nezinu.
0
Sectai baigi interesantaa meičA dzied!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas