0
[#]

Trešdien, 14. martā, klubā „Melnā Piektdiena” (Rīgā, Brīvības 193c) uzstāsies amerikāņu death metal ikonas - CANNIBAL CORPSE!

Vēl spēlēs:
DISAVOWED (death metal, nl)
MORTEM (death metal, ru)
TRENDKILL METHOD

Sākums: 19:30 (vaļā no pl. 18:00)

Ultraekstremālā ASV death metal grupa „Cannibal Corpse” 2007. gada Eiropas tūrē, atkal iekļāvusi Rīgu! Trešdien,14. martā klubā „Melnā Piektdiena” latvju klausītājiem jau ceturto reizi būs iespēja pašiem savām acīm klātienē vērot provokatīvo brutal death metal pamatlicēju pārliecinošo uzstāšanos.

Atelpas, pārdomu un ģimenisko vērtību periods, kas sekoja 2002. un 2004. gada, būsim atklāti, ne līdz galam veiksmīgajiem albumiem „Gore Obsessed” un „The Wretched Spawn” (tie, protams, bija tehniski kvalitatīvi un stilā izturēti, tomēr atstāja mazliet sagurušu un tasvissreizjauirdzirdēts iespaidu), „Cannibal Corpse” ir nācis tikai un vienīgi par labu. Jaunais albums „Kill” aizrauj ar jaunu sparu, spēcīgu paātrinājumu un pavisam melniem tekstiem, kas kārtējo reizi pārsteidz (ja kanibāli ar to vēl spēj kādu pārsteigt) ar asiņainu nežēlību, vardarbību, maniakālu sadismu un izvirtību. Lai atceramies, ka tieši perversie dziesmu teksti bija galvenais iemesls, kādēļ „Cannibal Corpse” bija aizliegto mūziķu topa galvgalī Austrālijā, Jaunzēlandē, Korejā un vēl joprojām pirmo trīs albumu dziesmas aizliegtas Vācijā! Miermīlīgāk noskaņotus pilsoņus mūziķi mēģina pārliecināt, ka tas nav domāts gluži nopietni: „Mēs mūsu dziesmās neaizstāvam vardarbību un tamlīdzīgas lietas. Tie ir tikai šaušalīgi stāstiņi izklaidei.” Lai kā nu tur patiesībā būtu, jaunais albums jau ir klausītāju augstu novērtēts – tas debitējis 170. vietā „Billboard Top 200”, kā arī kļuvis par otro pārdotāko kanibālu albumu pēc „The Bleeding” (1994).

Apvienība „Cannibal Corpse” dzimusi pašās 80. gadu beigās, un jau 1990. gadā ierakstīja savu pirmo albumu „Eaten Back to Life”, ko sākotnēji mūzikas kritika, šausminoties par tekstiem un pussapuvušu līķi uz albuma vāka, vai ar zemi nolīdzināja, bet alternatīvi noskaņotā publika uztvēra ar sajūsmu, ko cenzūras aizliegumi Eiropā tikai un vienīgi pastiprināja. Jau nākamie albumi „Butchered at Birth” (1991) un „Tomb Of The Mutilated” (1992) pacēla mūziķus kulta grupas statusā. Albumiem sekoja arī pirmie koncerti Eiropā un Krievijā. 1994. gadā iznākusī plate „The Bleeding” guva vēl lielākus panākumus – to pamatoti var uzskatīt par vienu no pārdotākajiem death metal albumiem. Taču šis albums iezīmē arī zināmu lūzuma punktu grupas darbībā. Proti, ieraksta laikā aizsākušās nesaskaņas noveda pie tā, ka, sākot darbu pie nākamā albuma, ar kolēģiem konfliktēja un no grupas aizgāja tās līdzšinējais līderis Kriss Bārnss. Viņa vietā stājās Džordžs Fišers (pirms tam spēlējis „Monstrosity”). Lielā steigā tika ierakstīts albums „Vile” (1996), kas arī nedaudz atspēlējās uz tā kvalitāti. Pēc gadu ilgas aktīvas koncerttūres, tajā iekļaujot arī Japānu, tiek ierakstīts „Gallery of Suicide” (1998), vēl gadu vēlāk – „Bloodthirst”. 2000. gadā tiek izdots lielisks koncertierakstu albums „Live Cannibalism”, kam seko jau pieminētie „Gore Obsessed” un „The Wretched Spawn”. Pa vidu – neskaitāmi koncerti Amerikas un Eiropas tūrēs, tostarp Austrumeiropas valstīs un arī Latvijā, kā arī vairākas dalībnieku maiņa un rotācija, un pēdējos pāris gadus grupas sastāvs palicis nemainīgs, kādu to redzēsim arī 14. marta koncertā: Džordžs Corpsegrinder Fišers (vokāls), Aleks Vebsters (bass), Robs Barrets (ģitāra), Pats O’Braiens (ģitāra), Pols Mazurkevičs (bungas). Viņus iesildīs „Disavowed” no Holandes, „Mortem” no Krievijas un pašmāju „Trendkill Method”.

 

Komentāri
0
"ģimenisko vērtību periods, kas sekoja 2002. un 2004. gada... „Cannibal Corpse” ir nācis tikai un vienīgi par labu"
jaa,sajaa periodaa radiiti daudzi texti par brutaalaam izvaroshanaam un citaam gimeniskaam veertiibaam ;D
0
nu, pie The Bleeding klausīšanās mājas apstākļos reizi gadā arī paliksim :)
0
Ko tik vēlu šito te ievieto?!
0
njaa TRENDKILL METHOD nu galigi nepatik.
0
Nepatīk - neēd!
0
tiesi ta Deathparado :)
0
jau rit!!!
0
es pa to laiku straadaashu kaa neegjeris :D
0
bet nu nafig tajā aprakstā rakstīts, ka Wretched Spawn "ne līdz galam veiksmīgs albums"? citi tā nedomā.. Tur taču tik dulli gabali - Frantic Disembowelment, Decency Defied, Slain... bljaa, man Wretched Spawn gan nenormāli iecepī.
0
pirms konča takš biļeti nopirkt vairs nav iespējams ? vai ar Valdim kāda čupa ir pārpalikusi pār, ko pirms pasāciena slinkākajiem nopārdot ?
0
btw, Disavowed arī garšīgs - kaučkas uz Suffocaton pusi.
0
HA! A es izdomāju, ka neiešu!!! :P
0
Cerams ka kādas biļetes vel ir jo gribas aiziet.kaut ari esmu gan driz parlie cinats ka nav
0
ir... pa 15 Ls
0
hmm japadoma.
0
Ļoti labi bija,sulīgi!!!!Arrrr!!Tik... viens jautājums- kāpēc nebija "Mortem"?? :(
0
Vakars paskrēja nemanot - kā jau allaž, kad kaut kas labs notiek. Trendkill Method puiši kā allaž nospēlēja enerģiski, ausīm tīkami un ar "kačku".Ciemiņi no tulpju un vējdzirnavu zemes Disavowed iepriecināja ar labu deathmetālu un atraktivitāti - solists pat pamanījās uz skatītāju rokām teju līdz puszālei aizceļot, tai pat laikā neaizmirstot par rūkšanu mikrofonā. Par pašiem pasākuma vaininiekiem teikšu vienā vārdā - lieliski. Bija dzirdams gan specveltījums sievietēm Fucked with a knife (kas kādai dāmai iepatikās tik ļoti, ka viņa līdz pat kocerta beigām izmisīgi klaigāja pēc atkārtojuma :P), gan "klasika" Hammer smashed face, gan Make them suffer u.c. gabali. Ekstāze :)
P.S. Tiešām, kas tad ar Mortem bija noticis?

/Kirke paberzē sāpošo skaustu un jau laikus aizdodas sāpju remdējošu medikamentu meklējumos/
0
Jā piekritīšu vis bij lieliski , arī skaņa bij diezgan laba un varēj visu normali dzirdēt.
Disavowed - atraktivitāte tiešām bij laba
TRENDKILL METHOD - bij neslikti
par to Mortem runājot tie nebija gadijumā tie kas iznāca pašā sākumā nospēlēt 1 dziesmu, vajar šie vispār nebija, jo laida iekšā ar vēlāk nācās stāvēt ārā un salt.
0
Koncerts Rulleja.Tas noteikti bija 15 latu verts lol
0
Jau otrais CC koncis, kur man iesildītāji patika labāk par par galvenajiem...
0
kā tad tā Intar?
0
nu vot tā.
0
Koncerts bija diezgan izdevies. Disavowed ļoti iepatikās. Atraktīva grupa ar humorīgu solistu un bagātīgi krāsainiem bungu ritmiem. Vakara favorīti :)
0
koncis bija super nava ko piebilsts...njaa disavomed bija briniskiiigi taaaa iepatikas un kanibaali kautkas neizmirstams..izstiijas kad George bija dusmigs kad visu laiku pec dziesmam tiirija esvi no matiem un arii mikrofonu bet supeer:)
0
mani Disavowed iespardija vairak par CC jo, nez no Disavowed vienk vairak energija naca, bet CC mm ari bija super.
trendklill metode garlaiciga metode
0
Bij labs.
Trendkill Method nepavilka...
Disavowed vienozīmīgi kārtīgi iespārdīja gan muzikāli, tiešām spēcīgi, gan ar savu atraktivitāti, kas pēc manām domām arī diezgan liels plus. Domājams ļoti daudzus pārsteidza viņu labais skanējums.
Cannibal Corpse protams priekš manis vakara nagla. Priecēja tas, ka ilgi spēlēja [jeb man tik tā likās, ka kādas 2h?], beigās pat nevarēju sagaidīt kad beigsies, nejau tapēc ka nepatiktu, bet vairs nebija spēka headbangot, kā arī lielas pūles sagādāja noturēties pie žoga. Jāatdzīst nekad tik intensīvi un daudz nebiju headbangojis, bišķi spranda sāp.
Biju domājis, ka tauta būs krietni vairāk.
0
Zipakam zobiņi sāk šķelties ))
0
:D haha atkal shie latvju zemee, njaa peec taa cik shie biezhi viesojas var uzskatiit ka tie saveejie
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas