0
[#]

Viens no izcilākajiem death metal vokālistiem Chris Barnes ar savu komandu Six Feet Under ir atgriezies ar jaunu albumu «Commandments», pavisam divus gadus pēc lieliskā albuma «13». Bieži vien, ja grupam izdodas izdot tik vienreizējus albumus kā Six Feet Under gadījumā - «13», bieži var rasties šaubas, vai grupa būs spējīga atkārtot iepriekšējā albuma panākumus un kvalitāti. Six Feet Under pierāda, ka tas nemaz nav vajadzīgs, nav jēgas izdot pakaļdarinājumu iepriekšējiem ierakstiem, bet gan turpināt jaunā kvalitātē. Šis ir tieši šāds gadījums. Atceros, cik ļoti man patika šo death metal grandu debijas albums «Haunted» vēl ar Obituary ģitāristu Alen West sastavā. Jaunais albums «Commandment» pārsteidz tieši ar to, ka ir gan stilistiski, gan noskaņas ziņā vistuvākais «Haunted», kas pavisam noteikti patiks tiem Six Feet Under faniem, kam nepatika grupas mūzikas virzība albumā «Bringer Of Blood». Atpakaļ ir krekšķīgas ģitāras, biezs un dūņains bass un pati daudzveidīgākā bundzinieka Greg Gall bungu spēle pēdējos grupas albumos.

Six Feet Under jauno albumu atkal ir producējis pats Chris Barnes, skanējums ir patiešām masīvs, ar visām raksturīgākajām grupas skaņas iezīmēm, neizpaliek arī apetīti veicionošie tekstu un dziesmu nosaukumi «Doomsday», «Zombie Executioner», «Bled To Death», «Ressurection Of The Rotten» un tā tālāk, nekā īpaši pārsteidzoša, bet tomēr ļoti patīkami standarti, kurus joprojām patīkami lasīt ar smaidu un mūzika, kas joprojām spēj priecēt grupas fanu ausis.

Jaunais «Commandments» noteikti ir labs vecā labā «Haunted» atspulgs, ļoti enerģiska, ritmiska un brutāla mūzika labākajās Six Feet Under tradīcijās.

Balrogh

CD meklējiet veikalā «Randoms»

 

Komentāri
0
Ev, vāciņš ne tas ielikts :D:D:D
0
tagad pareizs:D:D
0
ja godigi man sis albums likas garlaiciigs, fona muzikai der bet lai klausitos neeeeee
0
Death 'n Roll Baarnsa stilaa he he
0
jee.. šitas labs .. varetu teikt ka dabūju vienu dienu pāc iznākšanas bet rokas turēju jau kautkadā 8 maijā :D
0
jeee...šitā mana mīļākā grupa :)
0
Man patiik vinju optimisms-melodijaa...
0
melodija ir laba
0
man ir shitais albums!!!
nu man patik,labs jau ir :D
-1
Xd es saja majas lapa 1 reizi emsu registrejies un kaut ko jau jedzu no sis majas lapas :D
0
prieks par tevi.....
+1
zhel ka nejedz kur kas jaraksta!
0
vispar man tas 6 pedas zem zemes garlaicigs liekas..kas tur tads ir par ko priecaties:p
0
viņiem vispār raksturīgs pozitīvisms un protams banāli teksti ,bet tas laikam arī viņus padara tik īpašus... un ja nebūtu Bārnsa(nezinu kā latviski)maigā ,dūcošā,blējošā vokāla šī grupa nebūtu vispār nekas.
six feet under caurstrāvo primitīvisms . :D
Bet paskatoties uz vokālu tas pat sķiet atbilstoši :D
0
labs labs . . .
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas