0
[#]

Viena no šābrīža lielakajām zviedru melodiskā gotenburgas death metal grupām Arch Enemy 2006 gadā izdevuši koncerta DVD ar nosaukumu «Live Apocalypse». Arch Enemy ir ievērojami ne tikai ar harizmātisko vokālisti Angela Gossow, bet arī noteikti jāmin grupas līdera un dziesmu autora Michael Amot vārds, kurš lielai daļai metal mūzkas cienītāju noteikti ir pazīstams saistībā ar leģendārajiem grindcore pionieriem Carcass.

Ko Arch Enemy fani iegūst iegādājoties šo DVD? Šis ir dubultais DVD, ar milzum daudz interesantām ekstrām un vairak kā 3 stundas koncertu – koncerts Londonā 2004 gada decembrī, izvilkums no koncerta Manchesterā 2005 gada decembrī. Jasaka, koncerti ir ļoti krāšņi, DVD sākuma pat ir brīdinajums, ka, ja esat īpaši jūtīgs pret spilgtām gaismām un stroboskopiem, tad no šī DVD skatīšanās labāk atturēties. Melots nav, jo koncerts ir pilns ar krāšņām gaismām, lielisku skaņas kvalitāti un ererģisku šovu Arch Enemy izpildījumā. Netrūkst ne «Silent Wars», «Dead Eyes See No Future», «Savage Messiah», We Will Rise», «Ravenous», «Nemesis» un citu lielisku dziesmu.

Otrajā DVD diskā ir papildus materiāls – īsfilma par Arch Enemy tūri Anglijā, filma par grupas tūri apkārt pasaulei, intervijas ar grupas dalībniekiem, behind the scenes kadri no dziesmas «My Apocalypse» videoklipa filmēšanas, īpaši interesanta ir īsfilma, kur bundzinieks un ģitārists rāda savus izmantojamos intrumentus un sakņas tehniku. Interesants arī ir piedāvātais Multi-Angle kadrējums, kad trīs dziesmas skatītājs var izvēleties kādu no grupas dalībniekiem, kura darbībai sekot līdzi šīs dziesmas izpildījumā.

Iekļauti ir arī videoklipi dziesmām «Ravenous», «We Will Rise», «Nemesis» un «My Apocalypse».

Domāju, ka šeit nav vairs daudz ko komentēt – šis DVD ir obligāts katram Arch Enemy fanam.


DVD no veikala «Randoms»

Balrogh

 

Komentāri
0
DVD kvalitāte ir teicama visos aspektos. Noskat''ijos jau labu laiku atpakaļ un tik tiešām ir ko redzēt un dzirdēt. Runājot par to brīdinājumu par spilgtām gaismām, ir jau manīts citiem ar šis warnings.
Tik žēl, ka ieraksts ir pavecāks un nav jaunās dziesmas iekļautas. Laigan bija tur atsevišķi kur bija dažas jaunās dziesmas dzīvajā, bet gribējās pilnu koncertierakstu no jaunā albūma.
Tā tik tiešām iesaku visiem kam patīk kaut nedaudz Arch Enemy un vispār ir vērts tāpat noskatīties dēļ grandiozā šova.
0
manuprāt tā čiksene absolūti neprot uz skatuves uzvesties, kustības tizlas
0
Kas, pie velna, ir "gotenburga"? Es zinu tikai Gēteborgu. Vai arī Göteborg, ja labpatīk oriģinālvalodā.
0
lab ka mums ir wikipedia
en.wikipedia.org/wiki/Gothenburg#Mus...
0
Šai pilsētai ir divi nosaukumi, zviedri paši sauc divējādi - gan par Gēteborgu, gan pat Gotenburgu!
0
Tak vismaz ar lielo burtu varēja uzrakstīt :) Un man šķita, ka Gothenburg ir nosaukuma angliskā versija.
0
noskatījos, patika, pat ļoti :)
0
Gosovai viss uz skatuves ir labi . ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas