0
[#]

Pēdējā piektdienā pirms jaunā mācību gada un rudens iestāšanās - 24. augustā – esi laipni aicināts smelties enerģijas lādiņu grindcore ballītē klubā "Depo". Pasākumā piedalīsies gan pašmāju smagās mūzikas pārstāvji un dīdžeji, gan lietuviešu grindcore stilā spēlējoša grupa "Karma Jawless".

Šis būs pirmais koncerts divām Latvijas grindcore apvienībām - jaunie censoņi "Dehydrated goat" savā mūzikā savieno lēnu, smagu ritmu ar humora pilniem tekstiem, savukārt "Seborrhea” pārsteidz ar ātru un profesionālu ritma sekciju, īsām un kodolīgām dziesmām. Grupa "Pure Sickness", kura sevi šovasar apliecinājusi vairākos koncertos, priecēs "deathcore" stila piekritējus.

Ballītē spēlēs latviešu grindcore trio "Trauma Moralis" - grupa pusotragada pastāvēšanas laikā paspējusi izdot debijas disku, kas augsti novērtēts ārzemju smagās mūzikas portālos, vairākkārt uzstājusies Lietuvā un Latvijas fanus priecējusi festivālā "Metalshow open air", kā arī daudzos citos koncertos. Tuvākajā nākotnē grupai paredzēti vairāki koncerti ārzemēs un jauna materiāla ierakstīšana.

Pasākuma nagla - lietuviešu grupa "Karma Jawless" - dibināta 2004. gadā, un līdz šim izdevusi jau trīs diskus, no kuriem viens ir dzīvā koncerta ieraksts. Lietuviešu apvienība pārsteidz ar agresīvām kompozīcijām, procesora pārveidotu balss tembru un asiņainu skatuves šovu. Neilgi pirms koncerta organizatori saņēma informāciju, ka grupas bundzinieks salauzis rādītājpirkstu, taču vēlme spēlēt Latvijas publikai ir tik liela, ka notikušais nelaimes gadījums leišu mūziķus neapturēs, un viņi veltīs visus spēkus, lai Latvijas smagās mūzikas cienītājiem, vērojot viņu performanci, nenāktos vilties.

Vakara gaitā tiks iepriecināti arī elektroniskās mūzikas cienītāji - par viņu ausu apetītes apmierināšanu rūpēsies dīdžeji "KODEK" (breakcore/cybergrind) un "The Pussy Killers" (8 bit womit), kuri savu kompozīciju radīšanā izmanto arī visai netradicionālus mūzikas instrumentus, piemēram, kabatas spēļu konsoli "Gameboy".

Grindcore ir smagās mūzikas stils bez aizspriedumiem - tajā jūtamas ietekmes no pankroka, metāla, hārdkōra un citiem alternatīvās mūzikas elementiem. Šajā ballītē aicināts ikviens, kurš jūtās piederīgs smagās mūzikas kultūrai, vai arī vienkārši vēlas izbaudīt ko nebijušu.

Tiekamies 24. augustā, no 21.00,"Depo", Vaļņu ielā 2! Ieejas maksa 4/5 Ls, ar lidoni lētāk. Līdzi ņemam labu garastāvokli un draugus!

Kontakti:
"Trauma Moralis PR"
+371 22321578
+ 371 26213141

 

Komentāri
0
bļaaa, dexandthecity, hehehe.

a vispār, izskatās, ka pasākums būs dikten labs.
0
Uzaicināts uz to pasācienu esmu - redzēs kā būs ar tikšanu... Bet priecē tik un tā!!!...
0
varu pačukstēt, ka koncii būs arī kāds pārsteigums, tobiš, varēs novinnēt kādu gaļīgu cd ;) tā ka sanāk visi!
0
A kāpēc bez TE?
0
manuprāt grind ir pilnīgs sūds un viss. Jums tiešām tas patīk? Bl, ja nav mūzikas, tad nav- bezsakara ģitāras un cūkošanās mikrofonā. Sūds jei bogu!
0
:D žetons jopcikam!
0
Jā, jopcik, jā - nah to grindu!
0
Jopcik, iebaz pirkstu pakala un pec tam mute.
0
MacCybex, vai šīs darbības lika Tev sajusties kā trūū grindcoristam? Visi grindcoristi tā dara? Labi, es tā nedarīšu, jo man grind nepatīk. Par gaumi jau nestrīdas, par sliktu gaumi strīdas. Ļ. cien. un a. god. MacCibiņ (latviskošu Tevi), neņem ļaunā, vari sūkāt pirkstus, neiebildīšu, labāk iesaki kādu trū grind aizsācēju, ko paklausīties un mēģināt saprast, kam ar cilvēku ir jānotiek, lai viņš sāktu klausīties/spēlēt grind.
0
Repulsion
0
Oh, Jezus, es tūlīt orgasmēšu! :D Uz šo kultūras pasākumu ir jātiek!
0
mm grinds, jaiet.
jopcik ko pisies?
0
Liega, Jēsus un orgasmēšana, kā tu izteicies, ir 2 pilnīgi nesavienojamas lietas, tāka izvēlies vienu.. (cerams, ka tas būs Hesus)
0
juutu ka depo buus atkal taa pashauraak ... un skaabeklja truukums ..
0
Ta kā Depo ne reizi nesmu bijis, un Grindfuckers Čehijā bija baigi labi, tad ir neliela interese iečekot šo pasākumu, kaut gan Grindcore neklausos. Kādu alu un pa cik tur var dabūt ?
0
ceesu 1,50 ls laikam ....
bet iesaku asinjaino meeriju pagrabstaavaa :)
jaa es vnk miilu to depo atmosfeeru .. tai shauriibai piemiit savs sharms :)
0
A-ha, intimņiks ar sviedru aromātu :)
0
:) sviedri , alus un mati pa gaisu :D tieshi par to ar runaaju :DDDDDDD
0
jopcik, ja tu esi tāds latvietis un visu un visus grib latviskot, kādēļ tev krievisks niks?
Varētu paņemt kādu lošara vai mudila, tev vairāk piestāvētu.
0
Cik Myspace/Draugos paklausījos, Dehydrated Goat un Karma Jawless nelikās nekas tāds, iespējams pie vainas bija sliktā skaņa.
Cūkmena Seborrhea gan ieper- gan vokāli, gan muzikāli ir spēcīgi.
Varbūt dēļ Seborrhea aiziet?
0
pasaakums nepareizajaa datumaa iesprausts :(

bleee es gribeeju ieveerteet Dehydrated goat :D
0
kaada vaina datumam? tie kas gribees braukt uz "tumsho liigo", to arii izdariis, savukaart tie, kuriem negribas taalu kratiities ies (kratiities) uz depoo ;)
0
Jobcikam : eu jautajums pirmart ... kas tev par muzikas stilu no smagajiem pasam iet pie sirds visvairaak>??? es saprotu ka viss tas ir miilli un jauki nodirst pasakumu tapec ka pats neizproti to muzikas stilu taatad tas uzreiz ir jaanodirs... num tadu atbildi arii sanemsi pretii ar versijaam kur TEv butu cieniitais savs pirkstinns jaaiebaazz! ... !!! Es gan saku organizatoriem paldies, ka riikojat šādu pasākumu...
... taatad ar ko TEv saakt ... ??? par cik es nezinu kas tev visvairak iet pie sirds tad es Tev iesaku paklausiities VARBUUT kas zin sasper jods tev vel kaada grupa no siim iepatiksies ... !
: Sanatorium ,
Guttural secrete,
Napalm death,
Eardelete,
Pigsty,
Gronibard (iesaku ne tikai Jobcikam,bet tiem
kuriem patiik excrementory grind
fuckers, sii apvieniiba arii tiiri
labi kkemojaas un pasniedz visu ar
humoru)
P.S. visas šīs grupas var noklausīties www.myspace.com takaa kai veicās pirmajos grind, grindcore, deathgrind izzināšanas soļos ... veiksmi...
0
Cēsu, turklāt pa Ls1.50 galīgi nerullē. Būs jāskipo šis pasākums :(
0
blade - piedzerties līdz rōzā pelītēm var arī ārpusē - netālu ir RIMI, kur Cēsu alu var divlitrīgajās pudelēs iegādāt, Bauskas miestiņu arī dzen! Man jau šķiet, ka pasākumā primārais nav pieliet mūli, bet nu katram savs ;)
0
Tu nesaprati domu, tā kā neesmu Grindcore fans, nav nekādu garantiju ka blices patiks, bet paliek alternatīva - var mierīgi tukšot aluskausos, un pēc piektā jau būs cits skats uz dzīvi, bet ja alus ir Cēsu un par Ls1.50, tad nu ir kā ir ...
0
ja nepatix blices tev buus alternatiiva paklausiities Diidzhejos vai sliicinaat beedas sarkanaas meerijas apkampienos :) ze čois iz jours!
0
Sarkanā mērija ir sačakārēts šņabis un sačakarēts tomāts ...
0
Morālā Trauma FOREVER!!!
0
karoche alkoholikjis bbladeofdarkness ira saprotiet tachu. turklaat konservatiivs oldschoolists. pasaakums kruts
0
vienā laikā ar menuo juodaragis.
šaize.
0
kurš te kaut ko par grincore dirsa??? :D

BTW es ievērtēju to cuukmena grupu myspeisā, nu, teikšu, ka diezgan ieper. Un ieper tik ļoti, ka es ņemu atpakaļ visu slikto, ko jebkad esmu teicis par grincore :)) Kaut kas tajā grincore mūzikā ir īpašs

žēl, ka uz pasākumu netikšu, gribētos dzirdēt vēl dziesmas no Seborrhea, galu galā LV beidzot parādās grindcore grupas un ir līmenī :)
0
seborrhea ljoti liimenii bet drusku paaraak paredzama ritma struktuura un dziesmu uzbuuve. baigi jau kruta un liimenii bet paaraak viss kaa peec graamatas.
0
jautaajums - ††† - kurs muzikas stils nav pareggojams ??? ja pat Necrophagist var pareggot??! :D llauj mineeshu - gruuti ir pareggot no elektronikas stila zzanru breakcore??? :P :P :)
0
breakcore desmitniekaa kautgan 90% tagad jau atkal ir viens un tas pats taa ka var paregjot pat neklausoties ;) ...noizs daudz experimentaalaas elektronikas vispaar. ir jau arii baigi advanceetie instrumentaalisti protams arii ieksh grind vairaak tajaa experimentaalajaa galaa. free jazz kautgan arii ir savs noteikts mugurkauls. avantguarde visaas izpausmees bet taa jau ir cita runa kur muuzikas teoriju nevajag iejaukt.. da tas jau nebija takaa uzbrauciens domaats jo protams rubiijot muuzikas teoriju un ciltskoku viss apmeeram pieturaas pie vieniem un tiem pashiem raamjiem. protams nejau taktsmeeros un ritma navarotos taa saals. klishejas izkristalizeejaas jebkuraa zhanraa un veixmiigi vinjas atstraadaat arii ir sasniegums. seborrhea visu cienju
0
kaads tur uzbrauciens! ... ! :) es tikai apvaicaajos kurš mūzikas stils nav pareģojams ... man pašam interesanti ... jo vienkārši tik daudz ko klausos un ar redzu ka tur buus taads un citur savadaakaaks parts dziesmai ...! visu ciennu ††† :) tiekamies 24 aug. depo! ja nemaldos ta tevi varees maniit pasu riiciibaa ? :)
0
ar prieku paziņojam, ka grupa Pure Sickness savu daliibu koncertaa atteikusi, pamatojoties uz organizatoru nihilistisko, neemocinālo un neiejūtīgo attieksimi.

VIŅU VIETĀ SPLĒĒS GATLING!!!!!!!!
0
ninja69: pastāsti, kuru Necrophagist dziesmu pirmo reizo klausoties, Tu pareģoji, kāds būs turpinājums ?
0
Tad Gatling Ventspilī nebūs?
0
nespeelees gan. speelees 24.08 Depo
0
GATLING speles Depo !!!! Dark Ligo dabuja par savu attieksmi middle finger! patiesiba nevajadzeja vispar planot spelet tur, ja Depo notiek sis vasaras galliigaakais pasaakums:D
So, Stay brutal my friends and support GATLING!!!
0
kas tad nu, ko ta V.A.K.C. tādu sadarīja????
0
taatad Petenīšu malēj ... staastu ... kur>? viss ir vienkārši tu tak kad klausiijies Nekrophagist speji paregot ka peec viena rifa naakamais buus veel lielaaks un nereaalaaks pizgec riffs kurs vienkarsi nonesiis jumtu! :)
0
zeli ka pure sicknes nespeles. patika ka sie speleja
0
patiesiibaa loti labi, ka vinji izlidoja, jo shajaa pasaakumaa iedereejaas vismazaak! neuztraucies decapit. - vareesi vinjus redzeet veel n-tajos emocore konchos, tas toch!
0
ninija69: tas ir Tavs izsmeļošais stāsts ? manuprāt, paredzamība gāja par pa visam savādāku "paredzamību"... bet nu lai paliek. kāpēc nav viesu listes ? mans tā nav ar mieru... :(
0
es uz emocore konciem neiju :D:D
0
oho ! Gatling ... ar katru briidi paliek labaak un labaak ...
0
paredzamiiba tipa formula kuraa naakamaa darbiiba tik ekologjiski izriet no ieprieksheejaas ka jau zini uz priekshu. no vienas puses protams nepaaraak a no otras puses tas principaa ir tas ko sauc par saturiigu kompoziiciju.
0
lielisks pasaakums. biju patiikami paarsteigts :D viens no nedaudzajiem pasaacieniem ar + nevis -. danke very much
0
Milzīgs pāāāldies blicēm un dīdžejiem, kuri ar fantastisku atdevi nospēlēja un norāva Depo jumtu!
Paldies arī atbalstītājiem, faniem, nejauši ieklīdušiem iereibušiem cilvēkiem un pārējiem, kuri uz šo burziņu atnāca pavadīt piektdienas vakaru.

Prieks, ka arī šādai mūzikai atbalstītāju Latvijā netrūkst :)
0
hehehe :)
pasākums interesants... mjaaaa
0
Tā kā mani uzaicināja dažs zināms dalībnieks, tad, neskatoties uz kāda blatinieku saraksta likvidāciju, tiku iekšā pa freiju (vispār pa blatam), ar norunu rakstīt tikai labas atsauksmes par koncertu... :)))
Sliktu jau arī nebija ko redzēt, jo ar festu visumā biju drausi apmierināts - sen pa smadzenēm traktoru nebiju palaidis. Negatīvais bija tikai dažās niansēs, kas nebūt nav saistīts ar attiecīgo grupu, bet gan citiem apstākļiem - t.i. vidi, kurā notiek koncerts. Bet par to vēlāk.
Ko tad es tur redzēju?!!!
Pirmā banda - DEHYDRATED GOAT. Iesācēji. Pie tam bandai šī bija pirmā uzstāšanās. Visai cerīgi! Pati banda gan turpmāk varētu vairāk atraisīties uz skatuves, bet tā viss bija labi - standarta ietvaros. Labs prikols - vokālista ausainīte ar SKYFORGER uzšuvi - Labs spēriens dažam fanam pa d...
SEBORRHEA. It kā laikam ne iesācēji, lai gan redzēju šamos uz skatuves pirmoreiz. Bandā daudz pazīstamu seju. Spēlē nikni, dziesmu tēmas - cilvāka mūža zemapziņas perversitāte (ja sapratu pareizi). Arī standarta ietvaros - labi dārdināts! Priecēja basista labā iejušanās uz skatuves!
Lietuviešu KARMA JAWLESS. Šķiet bija nedaudz par ilgu un pārāk mazkustīgi - izņemot pašu spēlēto, uz beigām pati nemainīgā uzstāšanās nedaudz sāka garlaikot. Vokālistam laikam kāds bija kafiju ar visiem biezumiem sejā iespēris, vispār - laikam tās bija domātas asinis... Bunģierim - cepuri nost! Tādā tempā un žanrā nobungot koncertu ar salauztu pirkstu - tas jau uz varonību velk!
TRAUMA MORALIS - jau agrāk esmu izteicies, ka mani šitā banda priecē. Koncerta laikā izvērtēju un konstatēju, ka basista trūkums grupai ir pat lielākais pluss, jo bass tur visu tikai izjauktu - nebūtu vairs tā skanējuma, pie tam vienīgā ģitāra, jeb, pareizāk, maniere kādā tā tiek spēlēta, pilnībā kompensē basa trūkumu. Baigi labs!
Pirms runāju par GATLING, man ir jāpievēršas agrāk minētajai negatīvajai pusei, proti - tas kas ir labs grindcore-am ne vienmēr ir labs priekš brutal death. Runa ir par telpu, kurā tas tika spēlēts: ja grindcore-am spēlēšana mazās telpās ir pat pluss, jo mūzikas haotiskuma dēļ, tas pats haoss ir arī dzirdams (mazā telpā ir labāk dzirdami visi instrumenti un to mīnusi, kas saplūst, spēlējot lielākā), pie tam kā vadošais sitaminstruments tiek izvirzīta solobunga (turpmāk "drobene"), un tās pārsvars pār vadošo citu instrumentu haosu nav tik ļoti manāms, tad, spēlējot tehnisku brutal death, kur mūzikā valda nedaudz citi kanoni, pie tam tā ir sakārtotāka un sistematizētāka, atšķirībā no grind, tad telpai, kurā tas tiek spēlēts, ir jābūt krietni vien lielākai, nekā Depo zālei, kur, neskatoties uz visai tehniski labo GATLING spēli, "drobene", kas izsrādījās krietni vien skaļāka priekš šīs telpas, visai bieži jauca labo iespaidu. Un ne jau tāpēc, ka būtu slikti spēlēts - vienkārši priekš tās mūzikas kuru spēlē GATLING, kluba Depo zāle ir PAR MAZU!! Par neko citu attiecībā uz GATLING spēli man nekādu pretenziju nav, izņemot tās mazās nianses, kuras es HellHammeram esmu izteicis agrāk, un šeit ij netaisos minēt - grupa laba, smaga, tehniska, bet - TELPA BIJA PAR MAZU!!!
Tas arī viss. Ceru, ka ar savu indesmaisu nevienam neesmu pārāk smagi iebelzis... :D
0
nianse... matu ieķeršanās ģitārā? :D
0
2 tastur

kam gan negadaas?pienemu,ka taa vareeja buut arii sova sastaavdalja!
0
kaads gadiijumaa nezin kur internetaa var apskatiit bildes no šī pasākuma??? ļoti daudzi fotogrāfēja un pat bija manāmi filmētāji ... būtu forši aplūkot bildes no pasāciena! :)
0
Nu 1 video varesu sadabut 6 dien (paldies IVA'm)
Un vel viens varetu klut pieejams tuvakaja laika, tad ari sarunasim, ka norezerver tev slotu. Bet bildes gan deretu apskatit!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas