0
[#]

TREPANATION SQUAD piedāvā:

Piektdien, 28. martā Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena” spēlēs:

BLOODTHIRST - hateful antichristian thrash metal (Polija)
www.bloodthirst.pl
www.myspace.com/bloodthirstpl

FURIA - black/pagan metal (Polija)
www.let-the-world-burn.org

OCULARIS INFERNUM - melodic black/death (Latvija)
www.ocularisinfernum.lv

COLLIDE - thrash metal (Latvija) (ar jauno vokālistu un ar sava jauna materiāla prezentāciju!!!)
myspace.com/collidemetal

Sākums: 20:00 (klubs vaļā no pl. 18:00)

Ieeja: 6Ls

 

Komentāri
0
hateful antichristian thrash metal? Interesanti interesanti :D
0
Pshe pshe Polska Tussa
0
A bloodthirst izklausās labs, tāds peretrū thrash/black. Laikam būs jāiet lūrēt, nekur neliksies.
0
jaaa uz shito dereetu aiziet, peedeejais albuums vinjiem taads diezgan izdevies
0
Apskatiisies, kaa buus...
+2
FURIA - uber alles!
0
jā, es pirms tam Furia nezināju, un mājaslapā pieejamās dziesmas ir vnk zajebis. Jāpameklē būs kas vairāk.
0
Priekš manis Bloodthirst ir laikam pārāk peretrū ;) Interesanti būs Collide paklausīties, Sanda vokāls izklausās tīri interesanti.
0
jā,
0
ķipa vecos Brute Chant arsit...
0
ATSIT
Guļus stāvoklī rakstīt nav viegli - te tev nošu grāmatas mīnusi :)
0
tas pēdējais Furia albūms ir baigi klausāms vispār.. Bloodthrist ja ir tik labi cik skaisti par viņiem raksta , tad nu šis varētu atkal būt viens no tiem retajiem labajiem black končiem. Gaidam.
0
vispār doma ir, varētu tas vis diezgan labi iecept
0
izskatas interesanti! jācenšās tikt!
0
ir man!
0
Abet es tak beidzot ievērtēju to Furia albumu. Nu joptvai, nu tak sasodīti labs, it droši liekams starp žanra labākajiem.
0
~100 cilveki bija
0
Nu nekas īpašs turn nebija. Okulāriem labi sanāca, nu un tie pēdējie/Bloodthirst bija uzkačājušies normāli, bija tādi ieturēti, labs skatuves tēls. Starp citu šamajiem bija tādas interesantas firmas gičas, šorīt vairs neatceros lāga kāda firma, kā tur bija Amp- moš kāds atceras?
0
Bobijs bija visforšākais. Atnāca savā iemīļotajā ac/dc kreklā, ģērbies kā īsts matainais un visu koncertu nosēdēja uz viena no stūra beņķiem lūrot telefonā.

Collide - ljoti iepriecinaaja, agraak neievilka. Tagad muuzika ir kljuvusi kraasainaaka un visaadaa zinjaa interesantaaka.

Ocularis - 9 balles! Kaartiigs blekjs, speeciigs materiaals. Interesanti.

Furia - vietaam bija gabali, kas aizvilka, bet kopumaa es neko nesapratu,- putra kaut kāda. Nepatika.

Bloodthirst - 10 balles! Patiikami paarsteidza ar itin visu. Pirmais, kas iekrita acīs bija mazs rūķītis ar apaļīgu seju un gariem čirkainiem matiem, kas kustējās un pozēja vēl vairāk nekā visi Job for a Cowboy veči kopā, es no smiekliem gandrīz nomiru. Viņam vēl bija tendence vietām uzsist ar kulaku pa basu, tā foršāk.
Basists, tas vēl tā, nākamais pārsteigums bija mūziciņa: jautrs, kvalitatīvs trešs ar soliņiem un mazliet melodic death piegaršu. Ideāli. Pirms tam vispār nebiju viņus dzirdējis, tagad būs manā playlistē :)

Kopumā labs koncerts, tikai šausmīgi maz tautas. Man palika žēl to Poļu, viņiem noteikti radās nepareizs iespaids par Latviju. Un žēl arī vietējos, jo mums LV sāk parādīties normālas grupas un rodas iespaids, ka viņas nevienam nav vajadzīgas.
0
Viesuli, EMP gičas bija abiem puikām un rūķītim bija BE... kaut kas jocīgs + vēl viņš pa zemāko stīgu vispār nespēlēja :D
0
O paldies! Jā vokālists čista pēc rūķa izskatijās :D
0
Ar rūķi es īstenībā biju domājis basistu, bet nu labi:)
0
Kur tu Bobij simts cilvēku rāvi ? Man vairāk par 60 redzēt nesanāca, turklāt daļa paši bija mūziķi. Reāls apmeklētības antirekords.

Collide bija labi. Pielikušu klāt Death un Groove, bet skan tīri labi. Arī Sanda vokāls ļoti labi iederas mūzikā, kautgan dzīvajā nevarēja tik labi saklausīts Brute Chant raksturīgās iezīmes, kā tas ir Collide ierakstos.

Okulāri bija labi, bet citas reizes kautkā vairāk ieblieza.

Furia pat tādam Bleka nidējam kā man tīri labi patika. Ļoti profesionāli džeki.

Bloodthirst iepriekš nebiju dzirdējis, tāpēc baidījos ka būs pārāk true'n'evil, bet bija ļoti kvalitātīvs klasisks Thrash Metal labākajās "nesvētās trijotnes" garā. Sodom un Venom koveri skanēja ne sliktāk kā oriģinālā :) Basists spārdīja dirsu :D
0
0
Koncis muzikālā ziņā bija pa pirmo, gan mūsējie, gan poļi parādīja sevi no labākās puses, ko gan diemžēl nevarētu teikt par publiku, apmeklējuma ziņā. Labi ja tie paši 60 bija, no kuriem, šķiet, vismaz puse bija, kā jau pieminēts, mūziķi un citādi haļavščiki, tādēļ acīmredzot koncerts rīkotājam (-iem) laikam būs smagos mīnusos. Tā nu tas ir - "pie mums jau neviens nebrauc", "brauc jau tikai visādi tādi un šitādi", bet kad atbrauc arī kādi citādi, tad tāpat visiem nospļauties. Uz iedzeršanām mūzikas ierakstu pavadībā pat vairāk ļaužu asanāk, gan jau šovakar klubs būs pilns.
0
Toties afterparty bija uz goda. :))
0
padoma Intar es nopirku bileti par pilnu maksu un vel teeju bonusaa :D
atklaju ka sezot pie galda var labi taisit headbang :D
0
zālē stāv bļeģ 30 cilvēku, a bobijs vēl aiziet stūrī apsēsties un headbango laimīgs jibāl tādu ģebīlu! :D da kāds headbang? tev mati knapi līdz pleciem, baigais headbangeris jūtās :D
0
tapec ka man bija par ko parunat labak pasedet pie galda neka iztrakoties zālē un tad atsalt turpatas
un mati man ir krietni pari pleciem tā ka nevajag izplatit dezinformaciju
0
Kāda starpība, cik gari mati? Pirmo reizi redzu, ka kāds mēģina klasificēt to, vai tā paura tirināšana ir uzskatāma par headbanging vai nav, pēc matu garuma :D
0
Tādēļ, ka bobija atbilde bija paredzāma, lol! Ja es uzrakstītu:"bobij, tavs ac/dc krekls neizskatās pietiekami brutāls!" es dabūtu pretim "nav ko izplatit dezinformaciju ac/dc ir pati niknaka grupa pasaule un pati kvalitativaka muzika ta ka piever muti". Intar, tā ir tiešā psiholoģija :D

Es vienalga nesaprotu, kā var nolīst stūrī, kad zālē ir 30 cilvēku... ak, jā bobijam auksti palika, nabaga mazais bobsis... nosals vēl, ārā takš -10 bija.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas