0
[#]

HUSKVARN dubultdiska "On The Road/Bomb Brain Melodies" prezentācija trešdien, 16.aprīlī, Vecrīgas klubā "Četri Balti Krekli".

Iesilda:
BLADERAZOR

Sākums: 22:30 (klubs vaļā no 21:00)

Koncertā tiks spēlētas dziesmas no abiem šiem albumiem, no EP "Sadistika", kā arī klausītājiem būs iespēja dzirdēt ekskluzīvu pirmatskaņojumu no jaunā materiāla.

 

Komentāri
0
Oi, johaidī!!! Jau rīt!!!
0
Oi, johaidī!!! Jau šodien!!!
0
Man tas Bomb Brain Melodies nu galīgi nepavilka un On The Road pat vēl neesmu noklausījies.
Man aizdomas ka man viņi nepatīk, bet EP nav ne vainas un dzīvajā jau ar šad tad var, bet ne šoreiz.

ham.
0
On the Road baigi labs. BBM gan visai garlaicīgs
0
toties Bloody Nightmares klips nepavisam nav garlaicīgs, tāds amatierisks un diezgan kanibalkorpsisks.
0
vareni!karteja iespeja klausities vecus huskvarn meslus!pagaidisim vel padsmit gadus un tad pie dazam jaunam dziesmam pievienosies vel kada!un pec 20 gadiem viniem jau sanaks albums!garlaicigaka latvju grupa!
0
^cik tu pozitīvs...
0
dzabba - tā vien šķiet, ka tu esi pirmais, kas tik ārkārtīgi gaida jaunu albumu ar jaunām dziesmām...
0
dzabba: tu laikam esi pirmais, kas noliek pirmo trash grupu latvijā. prieks par tik atklātām dvēselēm... :D
0
On The Road Baigi labs
bet Bomb Brain Melodies mana skatijuma pilnigs borings.
nu pedejais, ir atkal super, redzesim ko busiet sastradajusi, cerams kautko baigu labo.
0
Biju un patikās!
Klubs tāds "Kabatas" stilā un lieluma apmēros. Alus bišk dārgāks kā citur. Skatuve neliela, bet pārsteidzoši vismaz skaņa negaidīti laba, vismaz tam kam gatavojos.
BladeRazor - nez kapēc, klausoties tomēr likās, ka esmu jau šos dzirdējis iepriekš, kaut gan neatceros neko konkrēti, pofig. Spēlēja ļoti patīkamu ātru trešu ar nelielām desas ievirzēm un pietiekoši agresīvu skanējumu. Grūti tā iedomāties kādu zināmu eksemplāru, ar ko varētu raksturot, to ko viņi spēlēja, bet varētu būt kaut kas starp Dew-Scented un Legion of the Damned, aptuveni. Publikas gan gaužām maz, un dažs labs acīmredzot pat īsti nesaprata, uz ko atnācis un kas spēlēs.
Uz Huskvarn tautas jau bij vairāk, bet tik un tā viena daļa šķiet bij vienkārši iemaldījušies ne tur, vismaz tādu iespaidu atstāja saruna, kas noritēja gaidot Huskvarn uzstāšanos, man aiz muguras starp pāris meitiešiem. Šķiet, kā skan, nav jāskaidro. Šī, ja nekļūdos bij 2. vai 3. kad redzēju laivā šamos, un šķiet arī iespaidīgākā. Spēlēja dažāda perioda materiālu, kaut gan nenoliedzami man tuvāks ir tieši pēdējais veikums Sadistika, jo manuprāt skanējums ar laiku paliecies agresīvāks, tehniskāks un tomēr arī smagāks. Bija arī interesanta kopsadarbība ar BladeRazor dziesmā Vējš(ja nekļūdos), kā arī jaunas dziesmas pirmatskaņojums - Ej Dirst, kas tik liek vēl jo vairāk gaidīt jaunu materiālu.
Vienīgi cerēju, ka varēs nopirkt 2cdē pārizdevumu uz vietas, bet vai nu es nepamanīju, vai ar tik tiešām šādas iespējas nebij. Bet nu neko, atradīšu citur.
0
BladeRazor bija mani favorīti FreshBlood 2 kārtā: /article/451 , varbūt tur viņus redzēji.
0
0
Bļin, atkal ! Pēc atkritumiem varēja uz Getliņiem braukt ;(
0
publika bija labaka neka kabata?
0
Izskatās, ka tomēr albums tirgots gan, pēc Dienas datiem. Bļin, kaut kā esu to palaidis garām.

Kabatā esu bijis vienu reizi, uz Kawir. Tur vismaz publika atstāja iespaidu, ka labi zin uz ko ir nākusi un kādās skaņās vakars tiks vadīts - tas kā katrs tur atpūtās un izkalidējās, ir katra pārziņā. Kaut gan jau uz beigām arī publika Kreklos nedaudz atvērās. Negribu izklausīties stereotipisks, bet metālistu šķiet
Publika nebij ne slikta, ne laba - šķiet vienkārši liela daļa bij Kreklu ierastie apmeklētāji, kas bij ieradušies vadīt savas vakara izkaides, šoreiz gan patraucējot cilvēkam ar motorzāģi. Cik manīju, tūlīt pēc Huskvarn sācās dejas, un vis atgriezās ierastājās sliedēs.
Bet ar to visu negribu teikt, ka pasākums bij slikts, tieši pretēji bij baigi labi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas