0
[#]

Piektdien, 25. aprīlī klubā „Melnā piektdiena” leģendārās 90-to gadu doom/gothic metal grupas HEAVEN GREY atgriešanās jaunā sastāvā un ar jaunu programmu!

Iesildīs:
   DISEASE
   GATLING
   APĒDĀJS

Sākums: 20:00 (klubs vaļā no 18:00)

Ieeja: 5Ls

 

Komentāri
0
O, bet kur biļetes var nopirkt ?
0
Okulists liek sveicināt.
0
Oi :)))))))))))))
0
vienigi gatling ir verts aiziet paklausities!
0
Atceros, ka Heaven Grey man patika, bet neatceros vairs, kā skanēja. :)) Kaut kur vēl mētājas kasetes rips...
0
0
Metalshow.lv download sadaļā varat novilkt jaunu, šai weekendā ierakstītu Heaven Grey dziesmu:
www.metalshow.lv/?section=down&lang=...
0
Vakar dzirdēju pa SWH Rock.
Ņemot vēra visu, kas noticis ar Heaven Grey, šis gabals ir sasodīti tāds, kādam būtu jāskan Heaven Grey. Vienīgi čella partija starp vokāla pantiem kaut kā neiederas bet tas ir subjēktīvi mans vērtējums.
0
Man jauns favorīts LV vokālistos :)

A tas jaunais gabzz normāli atsit pēc Whiskey in da džār :)
0
Bija labs. Nebiju domājis ka salīdzinoši tik daudz cilvēku būs. Gatling ar Heaven Grey iespārdija normāli.
0
nepatīk jaunie Heaven Grey
0
Bija labs
0
Galvenais, ka jaunais alus, kas aizstājis Kozjola tumšo ir daudz labāks par to gaišo Kozljolu!
Man arī pietiekoši lielais tautas daudzums bij neliels pārsteigums.
Apēdājs - nezinu, kas ir tas ko šamie spēlē, bet dara to visai neslikti, vismaz vietām ģitārrifi labi iegrieza. Basu gan pilnībā nevarēja dzirdēt, un apspriežoties ar pāris matainajiem kolēģiem, kontstatējām, ka neviens ar to basu nebij dzirdējis, bet nu uz skatuves jau basists(cilvēks, kam pēc definīcijas būtu jāspēlē bass) atradās un gorījās jau makten aktīvi. Cik noprotu no no pāris cilvēku sacītā, agrāk šie kruķījuši desu, nu un šis tas vietām manuprāt pat ir palicis, tas tad arī tas pozitīvais par šo bandu.
Gatling - kā atzīmēja Intars, grupa ir diezgan augusi un pilnveidojusies, vismaz uz brutālās desas pusi, samazinot grinda elementus un praktisis izskaužot no sava skanējuma hardkōri, par ko viņam grūti nepriekrist. Turklāt Gatling vienmēr ir bijusi tā grupa, kas ļoti labi iekustina publiku, nezinu vai tas skaidrojams ir lielo draugu/fanu baru šai grupai vai kā, bet nu viņiem tas izdodas varen labi. Šķiet visbiežāk redzētā banda MP, bet vēljoprojām spēj aizraut. Varbūt laiks kaut kādam taustāmam materiālam!?
Disease - nu bļā, tā sen nebiju hedbangojis! Pat grūti ar ko izskaidrojams(nu visticamāk jau ar alus kvantumu organismā), bet fantastiski amocionāli aizrāva šī grupa. Cik agrāk bij dzirdēts, tomēr vairāk močīja prastu desu, bet šeit jau vairāk bij virzība uz tehnisko pusi turklāt vijolei piedodot melodiskumu. Kaut gan piekrītot BladeOfDarkness sacītajam, tomēr ne vis vēl tik labi sapas un sanāk, jo vietām tik tiešām izklausījas maķenīt samocīts tas skanējums.
Heaven Grey - patika! Turklāt daudz dzirdētais par jaunā vokālista (ne)spējām salīdzinot ar iepriekšējo manuprāt ir pilnībā nevietā. Neesu es dzirdējis Anša vokālu dzīvajā, bet izklausās makten līdzīgi un tādas atšķirības, lai kādu pasludinātu par labāku vai sliktāku, nesaklausīju.
0
To jauno alu varēja gaišā āža vietā ielikt. Tumšā āža šiltīte vēl saglabājusies, moš vēl atgriezīsies ...

APĒDĀJS spēlēja viasai jocīgu muzonu - ķip RAP / Pienvedēja Piedzīvojumi, bet reiz pa reizei palaižot zlobu. Vokālists man ne visai patika (par maigu tā bals).

GATLING laikam kādas piecas reizes jau biju dzirdējis, un attieksme bija tikai nedaudz labāka kā pret Anal Punishment / COD - kautkāds kakains Death/Grind, pie kura dažs labs nezkāpēc pačku krata ... Bet varu pilnībā piekrist, ka džeki (un dāma pie bungām) stipri progresējuši, kā arī *koru atmešāna neapšaubāmi nākusi par labu (vismaz manām ausīm). Vakara labākā banda.

Kad iepriekšējo reizi redzēju DISEASE, biju ļoti nepatīkami pārsteigts, jo no jaukas Sympho Metal bandas viņi bija pārvērtušies par kautkādu Death ar vijolīti :( Šoreiz varu teikt, ka tagad jau spēlē kautkādu Technical Death ar vijolīti ... Virzība ir salīdzinoši patīkama un iepriecinoša, žēl ka vis atgādina slikti sajauktu rasolu. Arī vokālists kautkā garām mauc.

HEAVEN GREY nekad man nav patikuši un arī vokālista (kurš manuprāt ir labāks par oriģinālo) nomaiņa nekādu dižo uzlabojumu nav nesusi. Ja neskaita -Upi-, ko dažs labs jau pēc pirmās dziesmas sāka pieprasīt, man neviena cita dziesma īpaši neparāva. Pēc -Upes- arī devos nedaudz pasnaust pie galda un kāds kroplis man aliņu nospēra, kaut viņam kule piepamptu kā 3l burka, bļeģ :(

Paldies fatduude par kompānijas sastādīšanu mājupgājienā !
0
atnācām, kad spēlēja gatling.
īpašu uzmanību nepievērsu, bet "garām ejot" likās tīri labi. par šo stilu gan nefanoju. uzmanību vairāk piesaistīja bundziniece. forši spēlēja :)
disease- .... nu redzēju pa gabalu.. Patika.
Nu un visbeidzot sagaidījām Heaven Grey. Viss labākajās tradīcijās, viss kā nākas.
Un nesaprotu- ko te var piepisties tam čellam?! Forši skan un tur viņam vieta.
Tā, jaunais vokālists. Uzskatu, ļoti piemērots..tik vajadzētu spēcīgāk, sulīgāk to lietu darīt. Protams, vienmēr atradīsies kāds kam tas krāniņš ir garāks un lielāks :D tā arī te ar jauno vokālistu- noteikti būtu džeki, kuriem tas vokāls spēcīgāks, plašāks un visādā citā ziņā labāks..., bet kāds nu ir tāds ir. un manuprāt ļoti labs.
Kautgan Lībieša vokāls (tai piemiņas koncertā) patika labāk.

Skaņa- ciešama. Bet stipri tālu no ideāla
Tauta- nu pavelkot uz augšu kādi max. 200 cilvēki bija. Jo biežāk mp notiek pasākumi, jo mazāk tautas iet uz tiem.
0
foto.inbox.lv/bladeofdarkness3/20...

Beigās bačas nosprāga.
0
0
Un kur Heaven Grey foto ???????
0
Vokaals labs, bet manupraat gan jau nav viss ko var no taa dzheka dabuut aaraa... pieradiis, atbriivosies un buus ok.
0
bija baigi forshi! :)
0
Īstenībā man pasākums arī baigi patikās, kaut gan par apēdāju un Disease esmu ļoti vīlusies. Gatlingi nospēlēja labi, Heaven Grey ar' nebij slikti.
0
0
paldies par foto.
0
Man liekas, ka cilvēki bija savi pāris simti arī bez "uz augšu pavilkšanas"; Frešblada beigās, kad zāle bij gandrīz tukša, es ņēmos saskaitīt, un izrādījās, ka arī tukšā zālē ir 40 cilvēku ;) (neskaitot pīpētavu).

Pasākums vispār bija labs, Gatling un Heaven Grey bija pa pirmo. Disease lāgā neievērtēju, jo man negribējās spīdzināt ausis tai ūberskaļumā, kas uz šiem bija uzkruķīts - es tomēr ceru, ka dzirde man būs vajadzīga vēl ilgi, tāpēc vairāk pa kaktiem un pīpētavu slaistījos. Tik vien secināju, ka tas vokāls tikpat labi tur varēja arī nebūt.
0
И за обзоры тоже paldies.
0
nu tā..
pirmkārt,liels fui par pasākuma aizkavēšanos.Nu tad vismaz rakstiet,ka no 19:00 iekšā laiž.

Apēdājs: hmm.. nezinu,kas ko nedzirdēja,bass bija skaidri dzirdams.Un citādi arī čaļi forši mauc,tā jestri visnotaļ.Turklāt grupa,kas beidzot arī latviski liek gana sakarīgus tekstus.Gaidam,vai būs turpinājums.

Gatling: jāatzīst,nospēlēja jau labi,atraktīvi un manuprāt arī tehniski kvalitatīvi diezgan.Man gan tāda mūzika nav mīļāko stilu skaitā,tovakar it īpaši.

Disease: pirmo reizi redzēti,bet jāatzīst,patika.Visnota
0
bļaģ... atkal norāva beigas komentāram..
0
Atstarpes vajag likt :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas