0
[#]

Latviešu grindcore spēlmaņu trio trauma moralis šajā nedēļas nogalē aizvadīs divus koncertus Zviedrijā kopā ar sešām vietējām smagās mūzikas apvienībām, turklāt tuvākajā laikā Lietuvas neatkarīgās mūzikas izdevniecības Charivari rec. paspārnē iznāks jaunais grupas CD ar 16 kompozīcijām.

Koncerti Zviedrijā notiks divās pilsētās: 9.maijā 20 kilometrus no Stokholmas esošajā Vasteras pilsētā, kopā ar zviedru grupu Facial Abuse, kā arī divām starptautiskajā grindcore skatuvē atpazīstamām apvienībām Afgrund un The arson project.

Nākamajā dienā trauma moralis viesosies Gēteborgā, spēlējot kopā ar apvienībām Divider, Descending, Facial Abuse un citām.

Savukārt 16 jaunas trauma moralis kompozīcijas, kas pagājušā gada novembrī tika ierakstītas Hodila Rec. studijā Valmierā, dienasgaismu drīzumā ieraudzīs lietuviešu leibla Chariari paspārnē. Zīmīgi, ka šī izdevniecība ir jauna un nekoncentrējas tikai uz vienu mūzikas virzienu, par ko liecina fakts, ka Chativari izdevuši Latvijas indie/experimental grupas Gaserata kompaktdisku. Starp citu, viena no jaunajām trauma moralis dziesmām būs pieejama arī šogad izdošanai paredzētajā Latvijas HC/punk izlasē.

Trauma moralis rudenī plānota sadarbība ar kādu Skandināvijas izdevniecību, turklāt jūnijā grupa dosies nelielā tūrē pa Eiropu, uzstājoties Vācijā, Čehijā, Slovākijā, un, iespējams, arī citās valstīs. Diemžēl, šī tūre sakrīt ar brīvdabas festivāla Zvērā, kurā bija paredzēta traumas uzstāšanās, taču Latvijas klausītāji traumu varēs novērtēt vismaz vienā no šīs vasaras paredzētajiem brīvdabas mūzikas festivāliem.

Komentāri
0
aaaaw, ku mīļš bilžuks :**
mcā mcā! ♡♡♡♡♡♡♡♡
0
Bļa - tie gan dod...
0
Kā tas leibls īsti saucas? Tekstā ir 3 dažādi varianti - Charivari, Chariari un Chativari....
0
nu re kaa zeeni censsaas! :)
0
Vispār jau man pajāt par Zviedriju! Kad būs Latvijā?
0
Vo Wellos! Tie nu gan laiž! Tikai un vienīgi apsveicu - ar visiem Latvijas grind progresu veicinošiem notikumiem!!!
0
Nu malači puikas, tā tik turēt!
0
fatduude - vai tad jau tā nav bieži sastopami tepat?
0
Nez, es jau tikai Zviedrijai gribēju uzdirst.
Bet ja nopietni, tad pēdējo reizi redzēju šamos dzīvajā kaut kur ap 2007tā gada rudens iekš MP. Neesmu gan sekojis baigi līdz Traumas koncertgrafikiem, kur un kad šamie koncertē. Bet derētu kaut kā apskatīt atkal.
0
Vēsturnieki dod uz pilnu klapi! :) Lai gan man pašam grainds nav vismīļākais stils, bet Traumu reizēm var paklausīties!
0
iespējams, Zviedrijā meitenes ir vēl smukākas nekā Latvijā... bet alus gan dārgāks :D
0
otrādi
0
nu par gaumi jau nestrīdās!

bet kā nācija viņi ir visai lēni un mēdz piečakarēt. Tā lūk, Gētebogas koncis atcēlās aparatūras problēmu dēļ, bet dabūjām spēlēt tā vietā Stokholmā ar tiem pašiem afgrundiem, arsoniem un vēl + .... Regurgitate,heh :D
0
otrādi - tas ir, alus smukāks, bet meitenes dārgākas, es saprotu?
0
otrādi
0
- tu nesaproti :D
0
Ā, tātad meitenes dārgākas, bet alus smukāks?
0
Meitenes kā krokodīli, bet to ko parastās bodēs var nopirkt īsti par alu nevar saukt (tie 2.5% dzērieni ir drīzāk pārrūdzis kefīrs). Kautgan pēdējos gados tur vairāk smuku zaķu var redzēt (laikam Latvju viestrādnieku ietekme) ...
0
Regurgitate... blja tas tak ir pizgjets ar shiem kopaa uzbliezt
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas