0
[#]

No 13. līdz 15. novembrim vairākos Latvijas mūzikas klubos notiks jau piektā "Death'n'roll members" pasākuma koncerti, kurā grupa SANCTIMONY svinēs 14 gadu jubileju.

Pasākumos uzstāsies arī grupas Backflow (Rīga), Sia Radikal (Rīga) un īpašie viesi Burden AD (Somija). Šogad, par godu pasākuma apaļajai jubilejai, uzstāšanās notiks trijās pilsētās, atklājot pasākumu sēriju ceturtdien, 13.novembrī Cēsīs „Fono klubā”. Piektdien, 14.novembrī koncerts notiks klubā „Melnā Piektdiena”, Rīgā un pasākumu sērija noslēgsies sestdien, 15.novembrī „Fontaine Palace”, Liepājā.

Grupa „SANCTIMONY” savā 14 gadu jubilejas koncertā, uzstāsies un priecēs savus fanus, ar vairāk nekā stundu garu un plašu programmu, kurā skanēs dziesmas no visiem līdz šim iznākušajiem albumiem, kā arī līdz šim nedzirdētas, jaunas dziesmas no topošā albuma!!! Lai spilgtinātu SANCTIMONY uzstāšanos un atzīmētu „Death’n’roll members” pasākuma apaļo gadskārtu, tiek gatavots īpašs gaismu šovs un skatuves noformējums.

Koncertos uzstāsies arī nesen izveidojusies thrash’n’roll grupa „Sia Radikal”, kuras sastāvā uz skatuves kāps Gustavs Terzens, kurš plašākai publikai pazīstams, kā Radio SWH Rock dīdžejs. Grupā spēlē arī savulaik populārās grupas F[ei]k basģitārists Gusts Leimanis.

Pasākumos dalību ņems arī grupa „Backflow”, kuras enerģijas pilnā uzstāšanās ir augstu novērtēta daudzos vietējos un starptautiskos konkursos. Grupa šā gada aprīlī ir izdevusi savu debijas albumu „Love&Peace”, kurš šobrīd bez maksas ir pieejams lejupielādei MTV mājas lapā.

„Death'n'roll members” koncertu sēriju kuplinās arī īpašie jubilejas pasākuma viesi - somu grupa „Burden AD”. Grupa spēlē smagu, spēcīgu thrash stila mūziku. „Burden AD” ir ierakstījusi vairākus demo albumus, kā arī pilnmetrāžas albumu „Anno Dominator”, kas iznācis šā gada jūnijā. Grupa šobrīd intensīvi koncertē ne tikai savā dzimtenē, bet arī ārpus tās.

„Death'n'roll members” pasākums ir iedibināta grupas SANCTIMONY tradīcija. Tajā ik gadu rudenī, kad grupa svin dzimšanas dienu, tiek pulcēti death’n’roll mūzikas piekritēji un aicināti uzstāties grupas draugi no citām mūziķu apvienībām, kā arī grupas, kuru mūzika patīk pašiem SANCTIMONY dalībniekiem. Šoruden grupa SANCTIMONY svinēs 14 gadu jubileju un „Death'n'roll members” pasākuma 5 gadu jubileju.

„Death'n'roll members” pasākumam izveidoti arī speciāli T-krekli ar pasākuma simboliku.

 

Komentāri
0
Deth'n'Rofl - Ripojošā nāve atkal ir klāt!
0
_Karkass, vakar, plkst. 21:53

"Deth'n'Rofl"

Āhahahā, gadrīz vai kā Death'n'LOL, jau gana populārais video :)

Nekas, šitie somi izklausās labāki par tiem pērnajiem.
0
Normāls 3 dienu trips
0
fonteinā ies karsti. ellīgi karsti...
0
a cik ta maksās tā ieeja? noteikti prasīs kkādus pie 15 Ls, tāpēc ar noteikti nenorāda to cenu
0
ja pareizi atceros, tad Rīgā piečuku prasīs...
0
nu ja tiešām būs piečuks, ta jau var aizvilkties paskatīties. tik peļami jau ar nav. bet ja vairāk nu tad gan ne.
+1
Biju aizvilcies. Koncerts bija visnotaļ apmeklēts, savādā kārtā pat labāk nekā dažu labu nozares slavenību vizītes. Publika gan šoreiz bija lielākoties drusku cita savākusies nekā parasti, vismaz man tā likās; parasto MP mēbeļu tikpat kā nebija, toties bija visādi rokeri un citi mazāk tipiski apmeklētāji. Nē, sūdzēties par publiku nav ko - viss bija ļoti pozitīvi.

Backflow apzināti nokavēju, komentēt neko nevaru. No SIA Radikal redzēju beidzamās 4 dziesmas, no kurām 2 bija pašu garadarbi, pārējās - Damage Inc. un kaveris kvadrātā - So What?! Principā izklausījās gana labi, ļoti priecēja, ka ir normāli teksti un vokālais izpildījums latviešu valodā. Muzikālā ziņā tāds kā gfroove/thrash vai kauč kas tāds; atsevišķos momentos atsita Huskvern, citos savukārt Pantera.

Burden AD bija tāda diezgan pretrunīga grupa. Principā jau gasīja neslikti, brīžiem pat ļoti labi, tikai netika īsti skaidrs, ko tad šie īsti grib spēlēt. It kā močī visnotaļ cienījamu thrash - varētu salīdzināt ar mūsdienu Exodus skanējumu (starp citu, arī vizuāli), un tad pēkšņi spārdīgu rifu nomaina kaut kādi Soilwork momenti, tipa metālkōra breakdown ar tīro nananā pa virsu. Kam tāda mērkaķošanās vajadzīga, nezinu.

Abet Sanctimony nocīnījās godam. Dzīvajā vēl aizvien šie spēj nogasīt ļoti iedvesmojoši, arī gabali, kas necik pārliecinoši radio ēterā neizklausās, tīri tā neko lika purināties. Vienu jaunu kluci arī nomauca - nu samērā līdzīgs viņu pašreizējam vispārējam stilam, ar diezgan grūvīgu piedziedājumu. Bet Sanctimony uzstāšanās nagla vismaz man bija - nepieklājīgi jau kaut kā sanāk - bet tas bija kavers. Turklāt savā ziņā simbolisks; viņi izdarīja to, ko tie seski pirms kāda mēneša tā arī neizdarīja. I'M SOULLESS! Tiešām spoži nogrieza, publika bija ekstāzē, vismaz tie, kam tas kaut ko izteica.
Njā, bet Fight Fire With Fire kaveris gan man nepatika. Uztaisīts jau tā tipiski pa sanktimonisko, diemžēl man šķita, ka tādējādi tā dziesma ir pazaudējusi lielāko daļu no tā, kas to padara krutu.

Kopumā jauks pasākums.
+1
Atvainojos par drukas kļūdām, vēl jau tējinieks drusku dulns ir.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas