0
[#]

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ASV ģitārvirtuoza Ričija Kocena (Richie Kotzen, ex Poison, Mr. Big) koncertu!

Koncerts notiks sestdien, 24. janvārī klubā “Melnā Piektdiena

Jau pēc sava pirmā albuma izdošanas Ričijs Kocens (Richie Kotzen) tika atzīts par vienu no pasaules labākajiem jaunajiem ģitāristiem, un nokļuva uz žurnāla Guitar World Magazine vāka. Trīs gadus vēlāk ģitārists tika uzaicināts pievienoties tā laika “karstākajai” ASV grupai POISON, kuras sastāvā ierakstīja albumu Native Tongue.

Albums guva žilbinošus panākumus, bet divi nākamie singli - Stand un Until You Suffer Some - iekļūst ASV un Lielbritānijas Top-20.

Pēc pasaules tūres Ričijs nolemj grupu atstāt, un ar savu projektu ieraksta un izdod 10 albumus. 1999. gadā nodibina grupu VERTU, kurā ņem dalību džezroka zvaigznes Stenlijs Klārks un Lenijs Veits.

Paralēli tam ierakstījis grupas Mr. BIG albumu Get Over It, pateicoties kam grupa saņem platīna statusu.

2006. gadā Ričijam ir gods atklāt ROLLING STONES koncertus viņu Bigger Bang tūres ietvaros, kā arī izdot albumu Into The Black.

Biļetes (no Ls 12) jau pieejamas iepriekšpārdošanā “Biļešu servisa” kasēs: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/?productID=1102

Resursi internetā:
www.metalshow.lv
http://www.richiekotzen.com

http://www.myspace.com/richiekotzen

 

Komentāri
+2
Izklausās labi
0
tas Poison albums ar viņa piedalīšanos Native Tongues manuprāt ir vissliktākais viņu karjerā.
Viena dziesma gan ir ļoti spēcīga no tā albuma -Stand-
www.youtube.com/watch?v=bUkWrOZy_VM...
0
p.s. un tas albums Native Tongue neguva nekādus žilbinošus panākumus - tajā laikā tas bija vissliktāk pārdotais Poison albums.
+5
hurr hurr hurr

ja nadagāja - tildes vārdnīca -> vācu-latviešu, ctrl+c ctrl+v mākslinieka uzvārdu.entjār.

epic lolocaust ensues.
+4
Intars ir piedzēries, ibionahuj, jobanij rot, bļaģ.
+5
kotzen, Intar, kotzen!
+1
es vinu gribu!!!:D:D
+1
Mjā - uzvārds tāds, ka bail no tā konča :D
+7
Uz šito bandu končiem ar baidītos iet ? :D

Anal Vomit
Beer Vomit
Diarrhea Vomit
Goatvomit666
Kunt Vomit
Nocturnal Vomit
Pus Vomit
Testicle Vomit
Voids of Vomit
Vomit Orchestra
Vomit Snack
Vômito Blasfemo
+1
Pēdējie 3 noliek gar zemi...
0
BladeOfDarkness - mani tikko piemeklēja smieklu lēkme lekcija...
+1
Vomit Vomit un Ultra Vomit?
0
o, man par šito kocen kā reiz jāraksta
+1
svešs vīrs, kas tas tās tāds ir? ... paklausījos muzonu... boring...
0
Nepatīk tas lupatlasis.
0
Eu nu! Kāds bija, vai neviens nebija?
0
Šķiet tā būs kāda MP tradīcija tagad, oficiālo sākumu izziņot stundu agrāk par reālo, jo atkal pasākums šķiet sācās ne īpaši agrāk par 21. Lai arī cilvēku masas it īpaši sākumā bij varen pašķidras, tad tomēr uz beigām jau savi 150-200 laikam pat savācās.
Ar iesildītājiem Holy Lamb iepriekšēja pazīšnās bij tikai šamo web-lapas ievērtēšana, un tik aptuvena nojausma, ko iespējams pabāzt zem žanra roks(šur tur - progresīvais roks), un man par pārsteigumu, daudz vairāk nekā spēju iedomāties. Viens interesants fakts, kas noteikti pavairoja interesi, bij grupas aizsākumi jau tālajā 1991.g. Lai arī savu uzstāšanos uzsāka ar visai skumja tempa ģitārsolo partiju, tad visa turpmākā uzstāšanās izvērtās varen uzjautrinoša, vismaz no vokālista atraktivitātes puses. Aktīva ņemšanās pa skatuvi, komunicēšanas ar publiku un grupas dalībnieku iesaistīšana, no kuriem daži gan kopējai atraktivitātei smagi līdzi nevilka, bet visai pasīvi noraugoties frontmeņa izdarībās, aizpildot kopējo muzikālo skanējumu katrs ar savu štrumentu. Pat paspēja uzdziedāt visiem, kam dzimšanas diena, "hevī metal tu jū" un iesaistot tanī arī publiku. Publikas atsaucība gan jāatzīst bij negaidīti patīkama pret Holy Lamb, ņemot vērā šīs grupas statusu kā iesildītāji un personīgi man - "ņefig nekad nedzirdēta grupa". Turklāt vēl padevās atsaukt grupu atpakaļ uz noslēdzošu fiksu mini gabalu.
Un atkal visai labu sprīdi nācās bolīt acis līdz nākošai uzstāšanās - Kotzen'am.
Jāatzīst, ka uznāciens padevās visai atbaidošs: gan paskats uz pašu Kotzen'u - vis drūmi melnā, gan neitrālā attieksme pret publiku, bij smaga nojauta, ka būs tīrais "atspēlējamais" koncerts. Turklāt vokālu nevarēj dzirdēt itin nemaz. Bet ar turpinošajām dziesmām gan vokāls uzpeldēja, gan atvērās pats vakara superstārs, gan attiecīgi arī publika. Ne tik ļoti orientējoties uz ģitārvirtuozitātes, tomēr arī nepiemirstot to, dziesmas bij izteikti melodiskas, prātā paliekošas, noteikti ja būtu kas pirms koncerta dzirdēts, varētu gaudot līdzi. Lielākā daļa dziesmu vidēja vai lēna tempa. Nepārzinu viņa daiļradi, tapē grūti spriest kāda perioda dziesmas tika spēlētas, bet sūds jau par to, galvenais, ka bij pa pirmo.
Lai arī piektdien gandrīz vai nācās mētāt monētu, kuru pasākumu apmeklēt šo vai Kabatā notiekošo BB3, tomēr pēc pasākuma ar pilnu pārliecību var teikt, ka izvēle pareizā. Lielu daļu par pareizo izvēlei gan jāuzņemas burvīgajai kompānijai.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas