0
[#]

Dienu pirms Ziemassvētku vakara – 23. decembrī – klubā Melnā Piektdiena notiks smagās mūzikas koncerts A True Tribute to LaVey. Kluba durvis būs atvērtas no plkst. 19.00, koncerts sāksies plkst. 20.00.

Koncertu rīko izdevniecība Severīns, un tas īpaši veltīts Antona Šandora Laveja grāmatas Sātana Bībele izdošanai latviešu valodā.

Lavejs, saukts par Melno pāvestu, ir Amerikā oficiāli reģistrētas organizācijas Sātana baznīca dibinātājs. Viņš būtiski ietekmējis vairākus mūzikas un kino novirzienus. Skandalozo grāmatu no angļu valodas tulkojis Nils Sakss, klajā laidusi izdevniecība Severīns.

Koncerts būs īpaši patīkams pārsteigums smagās mūzikas gardēžiem: pirmo reizi Latvijā piekritusi spēlēt latviešu black metal grupa Dark Domination. Grupa savā desmit gadu pastāvēšanas laikā iekarojusi vairāku Eiropas valstu skatuves, taču nekad nav uzstājusies savā dzimtenē. Sātana Bībeles izdošanas fakts ļāva saņemt Dark Domination līdera un idejiskā tēva, pazīstama ar skatuves vārdu Lord Messir, piekrišanu uzstāties grāmatai veltītajā koncertā.

A True Tribute to LaVey uzstāsies vēl citas Latvijas smagās mūzikas apvienības. Koncerta rīkotājs pagaidām neatklāj, kuras grupas spēlēs, un cik to pavisam būs.

Koncerta laikā darbosies Ziemassvētku tirdziņš, kurā par izdevniecības cenām varēs iegādāties Sātana Bībeli, Dark Domination mūzikas ierakstus, un tas nebūs viss – rīkotāji patur tiesības pagaidām neatklāt vēl citus neganti patīkamus pārsteigumus.

Klubs Melnā Piektdiena atrodas Rīgā, Brīvības ielā 193c (bij. rūpnīcas Sarkanā zvaigzne teritorijā). No centra lūkojoties – VEF gaisa tilta pakājē, kreisajā pusē.

Uzziņai:

Dark Domination aizsākumi meklējami 1997. gadā, kad Lord Messir izveidoja death metal projektu Domination. Jau pēc gada mainījās gan grupas nosaukums, gan spēlēšanas stils – tieši tā black metal žanrā sevi pieteica Dark Domination.

Grupa izdevusi albumus Reign of the Fallen One (2008), Let Satan Speak Through Ours Lips (2007), Rebellion 666 (2006), God’s Tormentors. Live in CZ (VHS) (2005), Compilation „...Of Hate & Blood” (MC) (2004), Blasphemy (MC) (2001). Pēdējais no nosauktajiem albumiem 2003. gadā tika atkārtoti izdots Portugālē.

 

Komentāri
+6
Dzērāju bars gavilē un krustās pa otrādam.
-2
mans favoriits LAVEYS atceros es rakstiiju universitaate bakalaura darbu par satanic bible
0
DD kā par brīnumu izrādījās visai sakarīgs Immortall ripofs (cik dabūju paklausīties viņu dziesmas no mājaslapas). Derētu gan uzzināt tās pārējās bandas.
+8
Tā laveja "grāmata" labi iederēsies manas tualetes interjerā.
+2
Cerams šitie trve blekeri atļaus sevi iebildēt. Zin lai nesanāk tā ka sāk dauzīt ar trulu priekšmetu.
+8
Nebīsties, trulu priekšmetu viņiem nav, tikai naglas un spaiki.
+1
un korpspaints, tas ari ir ka ierocis
+2
norm komercuha. blekmetaals tirgojaas kopaa ar provokatiivaam tomeer visaadi citaadi visnotalj pateereejamaam sadziives preceem.
-2
To KILLERMAIDEN:
tu to grāmatu esi lasījis, ja tev tāda recenzija par tualeti?Tur ir daudz labu lietu. Tev nav jāpiekrīt visam kas tur teikts, nav jau kristiešu bībele vai korāns, ka tev jāievēro visi baušļi citādi būsi infidels vai pagāns utmldz. Iemācies atšķirt Sātana bībeli no medijos redzētā, dzirdētā Satanism crap
+1
To KILLERMAIDEN:
tu to grāmatu esi lasījis, ja tev tāda recenzija par tualeti?
Jā, 1995.gadā, krievu izdevumā. Šī "grāmata" ir paredzēta pusaudžu auditorijai.
Pēc 30 tas viss izraisa tikai smīnu.
P.S. Kāpēc visiem TRUE ir jābūt vai nu pagāniem, vai sātanistiem?

+1
Ha, starp citu, laveys mira KATOLISKAJĀ hospitālī. Likteņa ironija.
+1
Bilde nevedina pasākumu uzskatīt par kaut ko nopietnu. Ja kopskatā palūkojas uz virsrakstu un bildi, brīžiem šķiet, ka tā ir mazliet tā kā ņirgāšanās par Laveju. Un vēl tas spociņš :D
0
Sen nevienā koncertā nav būts, tā ka varbūt pat varētu apmeklēt. Vien nav zināmas pārējās grupas un tas neielīksmo manu drūmo sirdi.
+3
A vai ta Black Metal pēc būtības nav ņirgāšanās ???

A par to katolisko hospitāli - štatos jau laba daļa slimnīcu skaitās pie kautkādām baznīcām. Pussprāgušā stāvoklī tādi sīkumi daudz nekrata, turklāt kārtīgs sātanists var trekteterēt baznīcas vīniņu un grauzt dievmaizītis i aci nepamirkšķinājis.
0
Interesanti, kas iesildīs :D
0
drošvien kāds vietējais truu zieds.. kas tad mums i... nyctii.. urskii... mosh okulaari... bet tie nav truu
vells, vai tad mums ieksh lv tru bandu nav?! toch kaukaa nenaak praataa... tad jau kaadi no aarvalstiim tiks pieaicinaati...
lai gan visticamaak scenaarijs buus atkal ar apvainoshanos...
0
^ Vēl jau ir the true Apostasy (ex-Apocatastasis), vēl kaut kas no jaunajām bandām bija - Serpent vai kaut kas tāds. Velna Krusti laikam pačibēja.
+1
Hmm - Intar, Tu domā Velna Krustus pēc tās skatuves notašķīšanas Fresh Blood vēl kāds laistu MP spēlēt? Man būtu aparatūras žēl...
-1
''A vai ta Black Metal pēc būtības nav ņirgāšanās ???''

Nē, Black Metal pēc būtības ir ļoti sazarojies mūzikas žanrs, gan tematiskā, gan muzikālā ziņā.
+5
Sazarota ņirgāšanās ?
+1
"vells, vai tad mums ieksh lv tru bandu nav?!"

Kā tad nu nav! Rau, metāla arhīvi uzrāda "Satanic Woods"..! Gan mājaslapa, gan mūzika ir.. ļoti ekscentriska.
0
aaaa, ja peec ta skataas ta mums ir arii taadi grandi kaa Agares, Gravengard, Last Decline vismaz shitiem statusu raada Active... aaa, veel aceros bij ieksh FB taada banda Smecta.. vai Secta.. kaukas taads... hmmm, varbuut nemaz tik ljauni nav.. ir no kaa izveeleeties, ar 3 - 4 bandaam uz vakaru vajadzeetu pietikt.
0
^nyctycorax aizmirsi. :)
+1
ja nebūs citu plānu, gribētu visu šito redzēt. nopietni.
0
Droši vien, ka būs jāaiziet... :D
0
Vēl "srū" par pretendentiem iesildītāju statusam:
www.myspace.com/darktriumphlatvia...
+1
Bod, aha, es tieši to arī biju domājis... ļoti sazarota, aug kokā.

Agares neizskatās īpaši aktīvi... laikam Slayer vairāk ņemas ap Anti. Last Decline esot ''On Hold'', cik zinu. Nu cerams Satanic Woods uzbliezīs reunion, vismaz live uz Wacken, vai Splitu ar Dark Triumh(LV) :)

0
Tu ko?! Bleķķeri tak ir pārāk ambiciozi un katrs ar savām "idejām", lai taisītu kaut-kādus-tur splitus :D
0
Nū.. visiem tak gribas draudzēties, arī blekeriem. Paskaties, cik splitu ir Satanic Warmaster vai Xasthur, hujeva tuča tā sacīt' :)
+1
Ugga - nah banu šitam spamotājam!
0
Dusma.
Baigi nozīmējās.
Mainamies ar fiškām.
+1
Km budžets jāaprēķina, Sātana bībeles "izdevniecības cena" = 4,00 laveji
Manprāt, ideāla dāvana Z-svētkos katra sevi cienoša maziņā antikrista "mīļākajam" ģimenes loceklim ;]
-4
Какого чёрта мои комменты удаляют?!
+2
Iesildīs igauņi "Wrath Is Evergreen" + video + filma +dj
0
kaadaa seciibaa - tie video un filma buus pirms vai peec DD?
+2
Vispirms būs krogs, tad būs pāris ali pie ieejas, tad Tumšais Āzis un tad jau būs pajāt ...
-2
buus Gorgoroth video :D
0
nu, i kā?
+1
Neviens laikam nebija. Vai arī bija tik zajibis, ka vēl tagad lāpās :D
0
Dark Domination pēc 20 min.
+2
Nu neko bija cūkas sņukuri uz skatuves kā jau uz Zsvētkiem :D bija arī pirotehnika, kas man patika. Rādija filmu par kaut kādu 30`to gadu cirku un visādām seno laiku striptīza dejotājām. Paši Dark domination jau baigie velli. Tikai jocīgi man šķita tādā lieta, ka nu kā- Dark domination nospēlē noliek instrumentus-aiziet, visa publika momentā pazūd pa stūriem, a nē-šie neaicināti atvelkas atpakaļ uz skatuves un nokapā vēl vienu gabalu. Dīvaini.
+1
Varbūt pietiks ar tiem Wrath Is Evergreen. Šoreiz man liekas labāk nospēlēja vai arī iepriekš pārējās grupas bij krietni labākas par viņiem.
DD tīri neko norāva. Es jau teiktu, labāk tās cūkas nebūtu bijušas, bet bij ok mazie kuilīši. Nē nu beigās jau k-kas uzkliedza, lai atkārto, tādad DD ļoti lapsirdīgi, ja dēļ kādiem max 5 kliedzējiem uzrauj vēl kādu gabalu. Bet domājams viņi vairs LV nespēlēs, tagat es pat saprotu kapēc iepriekš viņi negribēja te spēlēt.

A kas tas pa dzērienu ko deva pie ieejas, es kā cilvēks kurš tik uz svētkiem izrauj kādu bairīti nez kas tas pa brīnumu bij.
0
Moka ar kaut ko tā bija laikam.
+3
Dažas bildes no saviesīgās balles var ievērtēt te: flickr.com/photos/jurislacis/...

Bišķi graudainas un dūmainas, bet saprast var. :D
0
BladeOfDarkness, a man gandrīz vai līdzīgi bija. Tava komentāra rakstīšanas brīdī gan jau biju veiksmīgi pamanījies nenokavēt autobusu, kas mani veda prom no dzimtās pilsētas, offline pasaulē. :)
-5
Šāmējiem derētu nomainīt meikapu... uz kautko KISS stilā. Tam fruktam ar pliko pļešku piestāvētu zvaigznīte uz acs.
+1
pilniigs zaagis, zeel ka pusi noguleeju bet bija labs
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas