0
[#]

Piektdien, 1.maijā Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena” uzstāsies Boroff Band - Krievijas leģendārās thrash metal grupas Korrozia Metalla vecais sastāvs bez basģitārista „ПАУК”.

Atceries un izbaudi dzīvajā vecos Korrozia hītus: Спид, Героин, Russian Vodka, Crazy House, В шторме викинг и меч, Люцифер, Каннибал, Дьявол здесь, Садизм, Мертвый Распутин, Ритуал cожжения трупов, Nicht Kapitulieren u.c.

Koncertā uzstāsies arī veci Korrozia draugi – Huskvarn, kā arī vēl vairākas vietējās grupas, kas tiks precizētas vēlāk.

Sākums: 20:00 (klubs vaļā no 19:00)

Ieeja: Ls 5

Komentāri
+1
Kiški na ružūuuu! ;)
Jāiet, jāiet nav dārgi!
+4
Ja Boroff Band nepiekopj Korrozia Metalla tradīcijas ar plikām meičām uz skatuves, tad varbūt vismaz Cult of Destruction pacentīsies? :D
0
ar meičām vai bez
bet jebkura gadienā būs zašibis
0
Collide ar būs? vai ta Korpsiņš nav ārzemē?
+2
Uz šito obligāti jāiet.

Spēcīgs Tresh un KIŠKI NARUŽU!!!
0
o jā, Tu būsi savā elementā ;) :D :D
0
Collide un Cult Of Destruction varēja būt kas cits vietā.man liekas ka diezgan garlaicīga mūzika,bet par KORROZIA un HUSKVARN es noteikti būšu savā elementā :-)))
+1
lopā ?
+4
^ :D Vodka djavol, vodki dai!
0
lops būs pēc koncerta :-))
+3
Saspringu un iztulkoju nosaukumu Latviski: Kuiļa Bars
+1
В шторме викинг и меч m/
0
Korozijas šovs rauj nost jumtu!!!

www.youtube.com/watch?v=CO_b3uwA0hI...

+2
Lēta muzachka un tizlas defkas. Vot, kas pašlaik ir K.M.
+3
Domāju par Lauri Reiniku ir 100 reizes labāks un vel dzīvais koncis.jātceras vecie labie laiki ka viņi uztajas 90 gadā.tas visas iekšas izpardija.

KIŠKI NA RUŽU!!
+1
+1
Cik var saprast no apraksta, tad BB nebūs vizuāli nekā kopēja ar KK. Tā ka lieki nesaspringstiet.
+1
KK?
+1
KM!
+3
KR:
kiški na ružu ;)
0
FU?
+1
AAPK
+1
WTF?
0
0
Коррозия Калла
0
Kuras tad galu galā ir tās precizētās vietējās grupas?
+1
Hmm, kā būtu ar Collide un Cult of Destruction?
0
ar Collide tīri ok ;) par Cult es labāk neizteikšos :)
0
A tu to plakātu vai banneri apskatīji, pirms uzdot to jautājumu? :)
0
plakātu sākotnēji jau tādu redzēju. Neizpratni radīja teksts "vairākas vietējās grupas, kas tiks precizētas vēlāk." + tas, ka Korpss devās peļņā uz ārzemi...
+1
Izskatās ka pēdējā laikā konči tiešām sākas tad kad rakstīts, jo 20:15 COD jau rukāja pilnā sparā. Izskatās ka nedaudz progresūjuši, jo bija daudzmaz klausāms muzons. Vairāk melodiju un atmosfēras. Vienā dziesmā klavieres gan skanēja pilnīgi garām, bet pārsvarā bija OK.

Collide pie mikrofona ņēmās Hellhammers. Bija labi, bet Sandis ir tāds vokālists ar kuru grūti salīdzināt. Man pat vairāk prasītos nevis ~ grovls, bet vairāk klasisks Thrash vokāls.

Huskvarn nosmacēja kā jau ierasts - lieliski.

Коррозия Калла bija visai garlaicīga. Neviena dziesma pa īstam nepaķēra. Beigās pat nepīpētājs būdams noslēpos pīpētavā, kur laimīgi pārcietu pēdējās divas dziesmas. Par laimi atpakaļ šos nesauca.

Gaidīju ka būs nedaudz vairāk cilvēku bet laikam kādi 180 bija. Žēl ka nebija atkal tumšā āža :( Gaišais pie labā krāna bija nebaudāms, bet pie kreisā izrādījās tīri labs.

Uh, ku labi Baušķenieks iegāja tagad iekšā ...

+1
Pirmos divus diemžēl nokavēju, ierados, kad Husis jau grieza. Bija ok, kā parasti. Es gan pēdējā laikā aizvien vairāk nonāku pie ne sevišķi sajūsminātām domām par viņu daiļradi, bet dzīvajā jau ir uz urrā.

Abet ar Boroff Band bioja tā kā bija. Skana šiem bija ļoti laba, dziesmas arī tika graizītas vecās labās, kas principā nozīmētu pirmklasīgu thrash metal, ja vien...
Korrozia Metalla (kuras veco laiku reinkarnācija, kā zināms, ir šis te Boroff Band) man allaž licies tāds kā sinonīms vārdam "ugārs". Diemnžēl tieši tas bija tas, kas Boroff Band priekšnesumā izteitki trūka. Neraugoties uz instrumentāli labo izpildījumu, viņiem samērā ātri izdevās nomierināt iepriekšējo grupu visnotaļ uzkurināto publiku. Nekustējās viņi gandrīz nemaz, ar publiku arī nerunāja gandrīz nenmaz; laikam divas reizes pa visu koncerta laiku, pirmā no tām, kad sets jau bija krietni pusē, pēc kādām 7-8 dziesmām...

Nu tā, dalītas izjūtas.

Alus ziņas: Piebalgas alus vēl aizvien rullē.
0
Izskatās, ka neesmu it neko zaudējis, neapmeklējot šo pasākumu.
Kad Korrozia Metalla spēlēja Biķerniekos 1992. gada augustā, tad gan bija "ugārs"...
+2
Kā jau viņu (KM) tas basists norādīja intervijā, viņi pastāvēs vēl vismaz 100-200 gadus. Tā kā, gan jau, ka vēl kādreiz atbrauks uz Biķerniekiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
skru
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas