0
[#]

Tu panjem paaris pudeles alus, iegulsti kreeslaa un domaadams par bezjeedziigi izshkjeersto dienu, iesleedz Darkthrone "Sardonic Wrath." Atskan pirmaas primitiivaas, netiiraas skanjas, kas kautkur iesitas duushaa. Turpini malkot alu un sliigsti dziljaak kreeslaa. Uz otro dziesmu tu saac kratiit liidzi kaaju. Gjiimis saak shkjobiities un kautkas tevii pamostas, jaa, pirmais alus ir izdzerts. Njem naakosho un nu jau tavas rokas saak piesist ritmu. Uz piekto gabalu tev gribas kaartiigi piemest muuli ar alkoholu un kaadam iedot bietee. Veelviens ritmiski draateejoshs gabals un tu jau esi zirgaa. Bet!! Nu naak peedeejais sacereejums un iedod tev taadu dunku saanos, ka juura ar jauninjaam "true" black metal grupinjaam nokrakshkj kaa sasalis uriins kriitot no vilciena pret sliedeem, jo tu tikko esi dzirdeejis to, ko deevee par pure black fucking metal.

Netiira skanja, skaidri sadzirdams ruucoshs bass. Fenriz pie bungaam, kaa vienmeer - primitiivi, taisni, ritmiski. Vokaals - tieshi taads, kaads piestaav kaartiigam vecaas skolas riibinataajam - saliidzinoshi zems un gurdeni nekljuudiigi aizkjeroshs. Nekaa sarezhgjiita, bet tomeer reti kursh maak uztureet kaartiigu bliezienu. Darkthrone nemainiigi ir un paliek tas pats vecais labais True Norwegian Black Metal, patiik tev Elite vai nee. Albuma garums 26:43. Tik tiem, kas ar black uz juus, apniks peec otraas dziesmas. Kopumaa nekas graujoshs, bet patiikami. Zinu, ka daudzi ir staavaa sajuusmaa un sauc to par Darkthrone atdzimshanu, es taa neuzskatu, jo Ravishing Grimness un Plaguewielder man ir un paliks kaa vieni no speeciigaakajiem old black desertiem. Darkthrone nekur nebija pazudushi un ir sheit veeljoprojaam.

Atziime - 7

Fauns.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=146

 

Komentāri
0
Bļāveins, kāpēc pēc pirmajām divām rindām, tālak nelasot, es varui pateikt, ka tas ir fauns.
Vienpusība?
0
Šo gan vēl nav nācies dzirdēt, bet mans favorīts ir A Blaze in the northen sky. Tam, kam ļoti izsmalcināta gaume Goat lord, varētu derēt.

Pēc "recenzijas" spriežot, ir vērs noklausīties, pakratīt kāju.
0
vui, noklausiijos nupat. nav prieksh manis, tas nu toch. biki aizkeera dziesma god of doubt, bet taa visaa visumaa man veel, laikam, jaaug, lai saprastu pure fucking blackmetal :)
0
Faun, ko tu esi domājis ar:"patiik tev Elite vai nee"? Kas ir Elite?
0
Elite ir arx
0
Runaajot par vienpusiibu, buutu patiikami palasiit arii citu ljauzhu rakstus. Aktiivaak ljaudis, aktiivaak. Un buutu arii patiikami palasiit citu cilveeku domas par sho un citiem albumiem, nevis par to un sho, un neko.
0
Principaa piekriitu atziimei 7. Tipisks Darkthrine, ne iipashi drankiigi, ne arii kas iipashs. Saakotneejais iespaids ir shaads - diezgan vienmuljsh saakums, bet nu otrai ceelien saak kljuut interesants. Skanja... atkaartoshos, tipisks Darkthrone"... gandriiz vai "raw". Miiljaakaas dziesmas "Alle Gegen Alle" un BigUggas mineetaa "God Of Doubt". Vispaar treki 4 - 6 man patika. Nu un protams mineeshu ka noklausiijoes reizes 3. Biezhi vien pirmais iespaids meedz buut savaadaaks, nekaa ja to albuumu noklausaas vairaakas reizes ilgaakaa laika posmaa.
0
njaa gribeetos shito dzirdeet.patiikamaakie albuumi goatlord panzerfaust un holy darkthrone
0
Faun, kur Tu šito dabūji noklausīties, ja viņš iznāks tikai septembrī?

P.S. blackmetal.ru.lv. tikko tikai parādījās info par šo tēmu, bet truemetal jau nedēļu stāv recenzija. Labais!
0
hmm, nez, pilni hubi :)
0
Jaa, iznaaks tikai septembrii, bet kautkaadaa mistiskaa kaartaa ir aizkliidis interneta dziljumos. Taapeec jau ar vaacinja vietaa ir ielikts logo; Fenriz sola, ka buushot maakslu maaksla un shis buushot Darkthrone labaakais albuma noformeejums ever.
0
Āa...baigi forši. Bet es nemaz nesapratu, ka tas logo nav tas vāciņš. Man šķita ka, no Darkthrone kaut ko tādu varētu sagaidīt. Viss pilnīgi melns un nekā vairāk. True black taču he he.
0
DARKTHRONE KLAUSIITIES ZEM ALUS PEERIENA... SASTAFOTIES PIRMS TAM BIJ LABAAKS RISINAAJUMS, NE KO
0
Patiesiibaa, ja atskaita pirmo dziesmu, man shis albuums ir iekritis taa pamatiigi. IMHO stingrs 8 sanaak, varbuut pat ar astiiti. Reaali "raw", lai gan par primitiivu muuziku to nosaukt nevar, lai gan gribaas. Kad pakjer, tad pakjer bez visaada stafa. :)
0
O JESS! ZBLin, kadreiz mana viena no favoriita brigaadeem!
0
nju lai cik tas nebuutu diivaini bet shitie ar katru albuumu paliek arvien gudraaki, un lai cit tas nebuutu veel diivainaak mayhem ar taadi paliek, citiem vaardiem prieks klausiities shitos ezhus kas savulaik nedraudzeejaas ar galvu(nedaudz paarspiileeju) un liidz ar vecumu tikai saprot iistaas muuziikas veertiibas..
0
aaa, redzu, ka puishi aizraada par alus iekampshanu. No saakuma cichi, peec tam alus... kas te iisti notiek? dzheki bez humora izjuutas, kuri nekad neklausaas muuziku iereibushi? Prichom sastafoties? Muuziku driikst klausiities tikai skaidraa praataa? Alus iedzershana vakaraa peec smagas, karstas dienas ir slikta padariishana? interesanti, interesanti aizraadiijumi te izskan...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
2econd_Skin
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas