0
[#]

Trešdien, 1. decembrī, klubā DEPO uzstāsies:

FIMOZ www.fimoz.times.lv
AGARES www.agares.times.lv
ETERNAL SNOWFALL


Sākums: plkst. 20.00

Ieeja:
AR flaieri 2Ls, pēc 22:00 3Ls
Bez flaiera 3Ls, pēc 22:00 4Ls

Komentāri
0
no comments! :0
0
Eternal Snowfall - nez, tas ir doom vai black?
0
kacha =)
0
To Deathperado

Mēs, Eternal Snowfall, paši labprāt noskaidrotu, kā definēt mūsu stilu. Atnāc un paklausies, tad jau redzēs...
0
dragonheart, gan jau ka jus nespelejat popsu.... nu kaut pasaki uz kadu pusi lai skatas... ?
0
Atnāc, tad redzēsi :)
Diemžēl mūsu striking power ir samazinājies. Man gadījās veiksme salauzt roku, tapēc koncī būsim ar divām gičām, nevis trīs kā parasti. Bet ir darīts viskautkas, lai arī ar divām skanētu ok.
0
nosaukums ir intriģējošs, ceru, ka tas attaisnos sevi...
0
kaa raadaas, arii drusku aplam uzrakstiits tas nosaukums ir...:) (eLternal)
0
es pa agares
0
Pagaidaam mans arii pa Agares, kaut vai aiz ciennas pret to, ka vinnu ex-bungieris bija domaajis klopaaties pie MUTILATE MYSELF, joprojaam kremt par to visu.

Nu vieniigi redzees, ko dragonheart paraadiis ar savu bandu! Iessu ieveertet.
0
es aiziešu, ievērtēšu Mūžīgo Sniegkriti....
0
Nu kādam jau ir pirmie iespaidi par konci?
0
Mūžīgais Sniegkritis - Latvijas Theatre of Tragedy/The Sins of Thy Beloved (vismaz mēģina tādi būt)... Man patika - ja turpinās centīgi slīpēt savu meistarību, tad būs jauks papildinājums metāla scēnā. Nu tad ar par šiem nobalsoju...
Agares - pirmo reizi dzirdēju šos skaidrā/pie pilnas saprašanas. Secinājums - ļoti izklausās pēc Burzum "Filosofem" Interesanti, bet relatīvi vienmuļi.
Fimoz - mjā... tad jau labāk man patīk Tabestic Enteron...
0
Eternal Snowfall - nu liekas, ka stila raxturojums varetu but gothic doom/death ar atmospheric blacka pieskannu. Domaaju, ka buus baisais murgs, bet biju dikti paarsteigts, ka pat mani(gallas cilveku, zarnu plositaaju un izvarotaaju slepkavu) aizraava uz juutaam:) vinnu muuzika.

Agares - tie tad man arii patika vislabaak (lai gan nekad nav nepatikussi), bet nu viss ko no vinniem biju redzeejis, tad ssitas ssovs man patikas vislabaak. Pamatiigs true war black metal ar taustinniem. Bungmassinaa bija ideaali uztaisiita, vien no labaakajaam bungmassinnas skannamm, ko biju dzirdeejis, giccu gan mazliet skallaak vareeja un bassists vareeja nekaapt tajaas striipainajaas trenusskaas, bet tas taa.

FIMOZ - ha, izskataas, ka pat mazliet satreneejussies un skaaneja tiiri neko. Muuzika jau bija neslikta(ja nnem veeraa stilu:) uz taadu true blekkiiti vilka, bet deel savas uzvediibas, tur sanaak anektodisks polkas lecamais blekkis.
0
Thanks Deathperado un Hellhammer. Protams, arī visiem citiem, kas balsoja un atbalstīja. Centīsimies arī turpmāk.
0
Prieks par ETERNAL SNOWFALL. Buus kaut kas interesants paraadiijies. Lai tik koncertee - es obligaati ieshu! :D
0
Viss labaak man patika Agares,tiesham labi nospeeleeja atshkjiriibaa no taam divaam grupaam:))
0
hi hi . . .
0
HO-HO:)) HA-ha:))) skatijos bildes blackmetal.ru.lv, tadas stulbas purnas sen jau neesmu redzejis :))))

Imej - m/!
0
Dragonheart bildes vēl smieklīgākas. Izskatās, ka Agares vokāls paņēmis visu savu klasi pirmo reizi uz koncertu un uzreiz liek kāpt uz skatuves. Tādi blekmetālisti, ka pilnīgi bail metas. It īpaši izceļas tas tuklais nenosakāma dzimuma pārstāvis, kurš visu laiku cenšas paslēpt seju aiz speķainajiem matiem. /gallery/view/5079/ <== šī bilde noteikti pretendē uz truemetal.lv gada balvu.
0
A pričom tur Agares? Un vispār - visi jau nav tādi skaistuļi, kā tu :)
0
Kāds zin kā var bildi ielaist profilā, man smadzeņu šūnas pagaidām nestrādā.
0
Pieleca!!!!!1111
0
Pieleca!!!!!1111
0
To kudars

Ha haa haa, izgaazies pats kaa veca seeta sasmakussos sunna un govs veemekllos! Tas tev ir Agares??? Tas ir Eternal Snowfall! Blackmetaalist?? Nu jaaa! Te laikam vienam tik lloti kaut kas nav gaajis pie sirds tajaa muuzikaa, ka nu pat gaana vai no pancaakaam aaraa! Kas par probleemu? Ko tad vajadzeeja, lai kaap atkal corpsepaintoti blackeri un auro , ka Satan never die? Varbtu ar laiku Lv metalskatuve izaugs tikaal, ka no katra stila buus kvalitatiivi paarstaavji! Nu jaa, un Tu jau pats esi NEGLECTED FIELDS giitaaris ar nenormaalaako pieredzi un supermodella purnu, ka vareetu atllauties dirst sitaa virsuu! ne ko, krutak? Nu Tu laiakam esi tik lloti paarliecinaats par sevi, ka drosvien katru vakaru pie spogalla uz sevi skatoties.....

To Eternal Snowfall

Speeleejiet un audzeejiet savu muzikaalo liimeni, bija OK un buus veel labaak.
0
To behemoth

Tu arii esi kautkaads fucking fassisma piekriteejs un skinu armijas paarstaavis?
0
Respect you, Hellhammer.
0
Respect you too! Keep alive metal!
0
hehe!
0
Tu gan raxti tik gari, nevar nemaz iebraukt Tavaa domu gaajienaa. hi hi, he he utt. :))))
0
Velns, tiešām nav Agares. Un es jau tikai gribēju pasmieties - sakiet ko gribat, bet ir smieklīgas tās bildes gan. Laikam sanāca uzrakstīt ļaunāk nekā biju domājis. Hellhammer, manuprāt, tu visu mazliet pārāk nopietni uztver. Kad visi ņirgājas, piemēram, par Manowar graciozajiem sejas vaibstiem un pompozajām kustībām, tad tas ir normāli - pieder pie lietas, bet kolīdz kaut ko pasaka par pavisam jaunas vietējās grupeles purniem, tad uzreiz birst pārmetumu krusa. Un tikpat labi es tev varu prasīt, vai tu esi Metallicas vokāls, ka vari dirst virsū pasaules mēroga grupai Six Feet Under - tikai piemērs.
0
Es dirssu virsuu Metallica(lai gan banda nav slikta)! Tur nav nekaads krutais vokaals! Un Chris Barnes es nekad neesmu nodirsis par vokaalu, man vinnss joprojaam ir death metal vokaala meistars, runa gaaja par Six Feet Under muuziku! Un par Manowar netik neesmu nnirgaajis, tiessi otraadi, es 100% atbalstu vinnu idejas un darbiibu, man patiik viss ko vinni dara! Ha, nodirst tiessaam cilveekus kas uzkata , ka ir true metal warrior ir nozzelojami un passam sevi uzkatiit par metalloru, ja jau juus nodirsat Manowar, tad man arii, jo es arii uzskatu, ka Heavy Metal never die utt., OK, citaadaa veidaa, es esmu death metal warrior, bet fiskka ta paliek. Oo jaa, SkyForger jau nekad nebija jauna grupele un uzreiz klluva par lielaakaas dallas Lv mataino favoriitbandu, ne ko??
0
Kaaeda ponta veec janajaam grupaam censties un liizt aaraa, ja metallori vinnus nodirss nevis atbalsta un dod speeku censties atiistiities?? Nezin gan, kaadi Tev mati izkataas peec koncerta?? Nemaz ne spekkaini un smirdiigi peec cigaressu duumiem un Tu jau laikam uzksati , ka ar headbangu nodarboties var tikai pokemoni?
0
Bļāviens, es paņirgājos par bildi! Tagad uzreiz esmu kļuvis par Latvijas metāla skatuves ienaidnieku, un manis dēļ nekad vairs neveidosies neviena jauna grupa? Tu nu gan māki pārspīlēt... .) Un Manowar es tikai ņēmu par piemēru, ka arī par spīti tas, ka miljoni viņus izsmej, viņi ir tikuši līdz pašai augšai. Tev liekas, ka, ja kāds Pēterim ap 1996. gadu būtu pateicis, ka viņš izskatās smieklīgi, tad Skyforger tagad sen jau būtu izukuši? Parakājies arhīvos - daudzus mūsdienu metāla vai roka elkus sendienās izsmēja, bet viņi nevis padevās, bet gan iespītējās, pierādīja sevi un kļuva par to, kas viņi ir tagad. Ja es pasaku vienalga kādai jaunajai grupai: "Jūs sūkājat!", kā tev liekas, vai viņi domās: "Jā, viņam taisnība - laikam jābeidz spēlēt" vai arī iekliegsies: "Ej dirst, pidaras!" un spēlēs tālāk, ar vēl lielāku atdevi un centīsies pierādīt, ka nesūkā vis. Šis gan nav mans gadījums, neko sliktu par viņiem negribēju teikt - tikai pasmējos par bildi.
0
Taa jau es nedomaaju. kritika ir laba lieta tikai ar sajeegu un Tu jau neko neteici par muuziku, bet gan izreeci grupas locekllu skaitu un ggitaarista izskatu. Ok, OK, neskrient tikai peec nervu zaaleem uz aptieku, viss jau ir labi:D
0
ghē!!!!!! ;)
0
Wow:)
0
lol
0
nu moins
0
Imej pat zaaliti nevajag smekjeet :) ta pat ir smiekliigi:))) Infected m/ !
0
to Hellhammer

Kds fasisma piekritejs tu doma ka uzreiz kad ieliek tadu bildi es esmu baigais fa'sisma piekritejs, ievietosu teletubijus busu teletubiju dinastijas parstavis,KO?
0
behemoth, ņemot vērā tagadējo fašisma modes kliedzienu tāda bildīte nozīmē gan kaut ko. Ja tu to būtu izdarījis pirms vairākiem gadiem, tad tas tiktu uztverts kā joks.
0
Man gan liekas ka agrakos laikos par so bilditi varetu tikt aiasutits uz koncentracijas nometni.
0
Nu ne jau tik senus laikus es domāju, bet tikai dažus gadus
0
Kudar, beernin, Tu tik kategoriski panirgaajies par grupas vizuaalo paskatu, tas mani vai dzina paluukoties, kaads tad Tu izskaties. Ja jau nirgaajamies, tad liidz galam, jaasaka, ka pats arii neesi brieduma un dailes aplaimots, taadeel naakamreiz esi nu tik pieklaajiigs un tolerants pret cilveeku juutaam,un kritizee sho cilveeku profesionalitaati un kvalitaati (bet arii ar sapraatu, jo arii shos abus nosauktos var panaakt visai ilgi meeginot un straadaajot). Man no sirds riebjas shaadi cilveeki...Nenoveelu Tev ar mani satikties...
0
Gribi teikt, ka tā bilde tev nelikās smieklīga?obeast.ubermetal.com/Pics/Bandpics/Detso... <=== šitā arī neliekas? :) Pārāk nopietni visu uztver. Un, ja ņirgājamies, tad līdz galam. Kur tava bilde? :)
0
obeast.ubermetal.com/Pics/Bandpics/Detso... <=== šitā es gribēju teikt.
0
To behemoth

Zini, es vienkaarssi ieniitu taadus idiotus kas piekpj rasismu, fassismu un nacismu un tamliidziigas idiotismu! Un ja likt Hitlera bildi jau pieder pie modes - tad es teikssu vienu - visiem taadiem - FUCK OFF MOTHERFUCKERS! so, neuztver personogi, ja tads neesi un nomaini bildi!
0
To kudars

Par ssito bildi Tev zzetons! gandriiz kaa Dimmu Borgir
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas