0
[#]

Brutāls nosaukums, ne? Es ar tā padomāju pie sevis un nogrābu šito mazuli. Domāju, ar tādu nosaukumu, vai nu būs kreftīgs, vai nu būs pilnīga draza. Pavisam vēl svaigs, šī gada pornogrāfiskais kretīnisms no Itālijas. Neesmu no tiem, kas izmisīgi meklē visbrutālākos un slimākos tēvaiņus, jo visiem labi zināms, kas parasti notiek, kad zēni savācās, un par mērķi sev uzstāda spēlēt visbrutālāk, visslimāk, visātrāk, utt...

Pirmais sampls, nekā īpaša, dziesmu nosaukumi, ar nekā interesanta... Bet, kad sākās triecienvilnis ar visai dīvainu skanējumu, tad pilnīgi vaidziņi salecās uz krēsla. Kautkur baigi dzirdēts tas skanējums šķita. Visvairāk ģitāras skanējums. Sterili netīrs, ar digitālu piešprici. Visprecīzāk to varētu apzīmēt kā Thorns un Obituary krustojumu. Basu no sākuma noturēju par sintūzi. Kā bieza, silta zapte abās ausīs. Neko nevaru iebilst, garšīga zapte. Riffi primitīvi, krietni noputējuši, bet atkal neko nevaru iebilst, skan dusmīgi un labi. Albums ir pusstundu garš un dziesmas reti pārsniedz pusotras minūtes garumu, tai pašā laikā ar spiešanu uz ātrumu neizceļas. Pārsvarā vairāk stampājoši ar ātrākām atkāpēm šur un tur. Viss it kā būtu labi, bet uz albuma vidu sāk palikt garlaicīgi. Stampāšana pa ausīm man patīk, bet ne tik ilgi un vienmuļi. Soliņu arī nav... Vokāls arī nekā īpaša. Rūc, rēc, ķērc, klusē... Tas ir aptuveni tāpat kā klausīties brutālu stampīgu Obituary bez soliņiem. Ir onkas, kas prot iebradāt ausīs tā, ka maz neliekās. Kā, piemēram, Leng Tch’e uz lēnākiem, zemākiem gabaliem, vai Rompeprop. Viņu stampāšanā es varu klausīties ilgi un dikti, bet šie censoņi ātri nogurdina. Tā nu pa viļņiem aiziet tas albums. Brīžam ir labs (pat ļoti, ja garšo ierūsējušākas, primitīvākas lietas), brīžam apnīk, tad atkal liek sarosīties, utt. Ir labs, bet varēja vairāk. Ja paķidātu to albumu un pamētātu ārā šo to, saīsinot uz kādām 20 minūtēm, būtu baigi labi. Ja uzmestu kādu soliņu, būtu perfekti. Un ja vēl vokāls pacūkotos niknāk, tad es spiegtu kā mazs bērns no priekiem. Cerams, ka attīstīsies un nepazudīs.

http://xoomer.virgilio.it/funeralrape/

Fauns

 

Komentāri
0
Kur ir Hellhammers, kad vajag albuma vāka bildi pakomentēt... :(
0
es tiesh gribeej pakomenteet :P jaapameegina kaukur shitais dabuut, bilde ir ljoti uzbudinosha, moke muziika arii, he he hee
0
Draza! Cerams, ka pazudīs...
0
Nu ja, šito jau nevar mammas klātbūtnē klausīties, baigā draza.
0
Ne jau par to ir runa. Vienkārši viss tur tik vienmuļi, garlaicīgi un paredzami, ka nav pilnīgi nekāda prieka klausīties. Kvalitāte - sūdīga, zemteksta - nekāda, vokāls - neizteiksmīgs, soliņi - nav. Tā varētu turpināt mūžīgi. Jūtos tā, it kā nāktos klausītes vienu un to pašu joku kādu astoņdesmito reizi sūdīga komiķa izpildījumā. Un ko es ar to visu gribēju pateikt? Neko...
0
Par soliņiem un vokālu pilnībā piekrītu. Lai arī dažs labs mierīgi iztiek bez viņiem, tad šiem puikām prasījās gan. Skanētu baigi labi. Un starp citu, maigoni, ir 1000000 grupas ar soliņiem, kas nekam neder. Varbūt pat labāk nelikt, ja nevar pavilkt. Un ja man būtu jāuzskaita grupas, kurām ir neizteiksmīgs vokāls, tad mazuli, tu nošautos, kad es nebūtu vēl ticis līdz pusmiljonam.

Par to zemtekstu.... man pat mute neverās vaļā lai pateiktu, ko es domāju, kad cilvēks izspļauj kaut ko tādu.

Un kāda vaina kvalitātei? Kas tev tur ir ne tā? Pārāk rupji ģitāras skan? Ble, es nekad nesapratīšu kā metaļuga var ņaudēt par to, ka muzons neesot gana maigs viņa ausīm. Kurā vietā tev šeit bija vajadzīga dzidra vai vēlkautkāda tur skaņa? Skanējums ir atrasts perfekts. Ar to viņi ir trāpījuši desmitniekā. Primitīvi riffi - primitīva skaņa. Lielisks savienojums. Zemi un nikni.
0
Nu, nezinu gan par to skanējumu, bet nekādas oriģinalitātes. Booooring.
0
nu jā, un vēl tas zemteksts.... Šis disks no pēdējā laikā dzirdētajiem ir visai svaigs ar savu skaņu, tajā pat laikā skaņai esam visai vecišķai. Ko tu domā ar "oriģinalitāti"...? Ja viņi iespēlētu pa vidu ermoņikas, tad būtu oriģinālāk? Pastāsti kudar, nekautrējies. Ko tu ieteiktu paklausīties no līdzīgiem onkoļiem, kas nebūtu tik booooring? Labprāt paklausītos kautko interesantāku, kam piemistu tāds pats spēks. Ak, vai... piemirsu, kudar... tu tak nesaproti, kas ir spēks mūzikā. Piedod, ka pajautāju.. cerams, ka nebiju pārāk ofensīvs... :(((((

Bla, es nevaru saglabāt nekādas cilvēcīgas pazīmes ar tevi runājot, kudar. Piedod, bet nevaru nu nekādi saņemties. Starp citu... tev baigi forša bilde.
0
Sorr, bet es laikam neesmu no tiem, kam baigi patīk rakņāties nezināmo grupu sarakstos un meklēt kaut kādus jaunos spīdekļus - ja kāds kaut ko atrod un prasa viedokli, varu parādīt īkšķi uz augšu vai uz leju, atkarībā no tā, vai tas muzons pavelk vai ne.
Īstenībā es nesaprotu tādus kā tu - atrod kaut kādu itāļu onānistu bariņu, kas pamanījies pat izdot pusalbumu, saklausa kaut kādu tur sterilu ģitāru skanējumu, kaut kādas nedzirdētas basa īpatnības un pasludina šos par bez maz vai kaut kādiem tur neaizskaramiem kingiem. Un visi, kam nepatīk, protams, ir noliekami stulbeņi, kas lūk spēku mūzikā neprotot saskatīt.
0
Man atšķirībā no tevis smagā mūzika ir sirds lieta, tas arī viss.
0
Lai nu tā būtu...
0
pirmaa diesminja man lika kjikjinaat kaa skolnieciitei...pagaidiet.... jau aizmirsu ka taada jau esmu
0
buutiibaa manas austinjas vinji pasaudzeeja...
0
par zemtekstu laikam sauc kaut kadu txt. tipa matriaalu kas satur sevi gruzīgas lietas par kosmosu un melnajiem caurumiem ;))
0
muahahahah... kudars uzdarbojaas :P nez buus janovelk, ja jau fauns labi izsakaas :)

runaajot par kudara ausiim, vinjam ir probleemas, un vinjam maigaaku muuziku gribaas, kko no Manowar :D

PS: hellhammeram ir sarkanas matu shkjipsnas, ieraudziiju parsmeejos!
0
blatj, nu i oblozhka!
0
Klausos tagad! Ir labi brutāls, man tīk :)
0
Kā diez jums garšo slovāku Sanatorium?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas