0
[#]

Sestdien, 16. decembrī klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies somu gothic metal grupa TO/DIE/FOR!

Iesildīs:
   INFERNO (ee)
   YEAR ZERO
   A.N.T.I.

Sākums: 20.00 (vaļā no 18.00)

Ieeja: Ls 6

Biļetes tikai koncerta dienā, kluba kasē!

Bez vecuma ierobežojuma.

 

Komentāri
0
blin zalko 4to za den do etogo koncerta budet drugoj pridetsa na etot idti nikakim :D :D
0
Līdz cikiem parasti šitādi koncerti velkas???
0
Domāju, ka ap vieniem būs galā.
0
pastijos majas lapa, istas modelis, smukie zeni no ziemeljiem:P
0
baha, man ap vieniem neder pēdējais vilciens iet kautkādos 23... besī ārā tā Rīga... ba tiesības ar nevaru nolikt [jau 10mēn. cenšos nolikt. :E..]...

psc... tāda netaisnība uz pasaules valda...
0
ej, uz šito jāaiziet, lai gan nozvērējos MP nerādīties!
0
paldies, es iztiksu LOTI labi bez ssitaa:)
ja nu patuseet
0
Melnā, man jau bija aizdomas, ka iesi ;)
0
ha, ko tik maza atasuciba, skiet, ka sitie puikas nevienam isti neit sirdii:)

atklati, del tiem A.N.T.I. gandriz interesantaak aiziet, jo tas industrial man tiri labi cepina ausis.
0
Visi kūtrējās jo šamie jau nav nekādi nekro dēmoni, kurš ta grib atdzīt saviem čomiem, ka patiesībā patīk jau tie lēnie/saldie lovsongi....

mc mc mc mc
0
nav viņi slikti, bet man The 69 Eyes labāk patīk.
0
Kas tie Inferno ir pa zvēriem? Sasodīti oriģināls nosaukums.
0
Uz šitiem jāaiziet, vieni no labākajiem savā stilā. Pilnai laimei varēja Charon paķert līdzi :)
0
Jā, Charon labi iederētos un varbūt pat vēl labāk patiktu par šiem :)
0
The Darkheart - a kā tad tu domāji!!! Protams, ka iešu:)
Tas labi, ka maza atsaucība - mazāk tautas, vairāk vietas, kur izvērsties!!!!
Zipak - kā tad, jabāk jau uz kaut kādiem Rotting Christ sasktiet, tas tak ir TRUE utt utjp. :P:P
Klīst baumas, ka Napalm Death ar Rīgā viesosies. Gribas redzēt, kāda uz tiem būs atsaucība :>
0
Melnā, a kas Tev pret Rotting Christ? Nu jau savu desmitgadi tā pati gōķika vien ir, tikai niknākā mērcē.

Man domāt, ka ND sapulcēs daudz klausītāju; pirmkārt, dzīva leģenda, kas atšķirībā no CC Latvijā uzstāsies pirmoreiz, un piedvām sestdienā, ja nejaucu datumus.
0
jauc draudzinj :)
pirmdiena...
0
Ā, nu ja. E, poxyi.
0
un nekrodēmoni viņi toč nav >:)
0
Re, salīdzinājumam par cilvēku skaitu koncertos fragnents no intervijas ar Manticora (Dānija, prog/power/speed metal):

"You just finished a small European tour alongside Andromeda (Swedish). How did that go?

It was very up and down. We started in Denmark with a show in Copenhagen at a place where we had 400 people and that’s really good. Then we went to Germany to do our first gig there where we had little less than 100 people, which was pretty good in Germany. We had people coming from 200 kms away. Then we went to France to play at a festival. There were about 2000 people and we played on a very very big stage, which was cool. Then it was Paris in front of 140 people, which was quite okay for Paris. I think it had to do with the fact that we played there with Angra the last time. Then we had 50-60 people in Aschafenburg in Germany and for the last show in Berlin there was 25 people. That was a little bit discouraging, but you just have to put on the Mr.Professional head and play a good show, because those 25 people paid to see you. That’s where you have to show your professionality."

visa intervija:www.metalexpressradio.com/menu.php?main=inter...
0
Attiecībā uz to, ko Intars teica, par cilvēku skaitu koncertā - atceros Carpathian Forest konci. Cilvēku bija ļoti maz (visticamāk, tas bija izskaidrojams ar to, ka klubs bija pilnīgi nesen atvērts). Iespējams, vairāk uz Latviju viņi nebrauks...skāde

Bet par šo - nu neesmu gotiskās mūzikas fans, bet varbūt aizietu, taču tā kā neesmu mūžīgais rīdzinieks, tad man koncerts iekrīt neizdevīgā laikā. Labāk tad jau aizbraucu uz mājām.
0
Intar - da patiesībā nekas. VNK vienu brīdi uz Salamandru tikai tādi niknie vien brauca - CC, RC, vēl tie, kā viņus.. impaled nazaren vai kā.. Man i pieriebās, ka nekā citāda nav. Nekā pesoniska pret RC man nava. Patiesība TDF ir popsnīgi, bet man po, man depeche mode arī patīk.

ND savāks tautu, hoč i pirmdienā būs. Es ceru, ka tā vieta, kur viņi spēlēs nebūs melnā piektdiena? Man pret klubu nekas nav, bet sajūtas, kas līdzinās siļķei mucā nav manas mīļākās. A melnā piektdiena tās piedāvā biezā slānī:P
0
Carpathian Forest koncī bija uz aci tā 100-150 cilvēku, kas faktiski nav tā ka katastrofāli maz. Domājams, ka grupas ir pieradušas, ka Eiropā publika koncertu daudzskaitlības dēļ noslāņojas un uz koncertu nāk gk. tie, kam tiešām interesē, nevis puse no publikas atvelkas tikai patusēt, jo nākamais koncis varbūt tik pēc pusgada gaidāms... Esam vienkārši pieraduši, ka agrāk uz koncertiem nāca baigie pūļi, jo tie notika samērā reti; tagad notiek kāds vērā ņemams pasdākums ik pa pāris nedēļām, un cilvēki izvēlas, kuru no visiem apmeklēt.
0
Melnā, uz Melno Piektdienu nemaz jau parasti tik daudz tautas nenāk (neskaitot tādus lielos pasākumus kā SWH rock 5gade vai MP).
Un galu galā - ja neiesi uz MP, kur tad iesi? Uz Depo? Tur jau tik reti kas prātīgs notiek. Citos iestādījumos arī nekā pārāk diža nav.
0
w-I nu tā jau ir, bet es nav rīdziniece, līdz ar to man jāštuko kur palikt, tāpēc es tik uz tādām bandām, kas dikti interesē braucu. A tusēt vajag pa Zabadaku:) tur arī forši.Un vēl pa festiem vasarā.

Ja kas, T/D/F mājas lapā Latvijas koncis nav ierakstīts, bet viņš būs:)
0
Cruachan lapā jau koncis Latvijā bija ierakstīts (Krievijas tūrē, ja kas), bet Latvijā neviens par neko tādu nebija dzirdējis...:)
0
Visaa visumaa labs pasaakums izveertaas, cilveeku nebija paaraak daudz, un skaneeja tieshaam normaali.
0
Visā visumā Inferno un Year Zero bija užas užasains (īpaši jau Inferno!!!), bet to/die/for neizklausījās pēc sevis+lietoja daļēju fonoggammu un lietoja alu uz steidža, kas pa manam nav cieņas izrādīšana pret skatītāju. Bet viņi tak stāri, viņiem nevajag. A.N.T.I. bija OK. A citādi izmests laiks, izmesta nauda.
0
Atnācu ap 20:40 kad jau spēlēja otrā grupa (Year Zero). Bija normāli, bet demoieraksts atstāja man labāku iespaidu skanēja labāk (sevišķi vokāls). Inferno bija tīri labi vismaz profesionālajā ziņā - laba puse no dziesmām bija coveri (pirmās 3 noteikti), bet izpildīti visai augstā vokāli instrumentālajā līmenī. Vokālistei ir labi dotumi (gan vokāli, gan citādi :), tā ka ar laiku var sanākt sakarīga banda (igauņu gan viņu sastāvā nav).

TO/DIE/FOR norukāja ar kaifu savas 70min. Nekādu fonogrammu nesaklausīju (un kas īsti ir "daļēja fonogramma"?). Žēl protams ka bija max 150 cilvēki, bet tas savukārt ļāva bez problēmām kratīt pačku 1m no vokālista (ar headbangismu gan tikai pāris cilvēku nodarbojās, pārējie tēloja stabus; laikam gotiem tā pieņemts...).

Uz konci bija pat pēris cilvēku no Daugavpils un Viļņas sabraukuši. Teica ka patika. Arī es uzskatu ka laiku pavadīju ļoti labi un naudas nav žēl. Arī skaņa bija laba.

P.S. Kā kādu var aizskart ka veči uz skatuves dzer alu ??!! Normāla parādība, kas notiek praktiski katrā koncertā. Vai tad grupas dalībnieki drīkst tik noskatīties kā skatītāji pļumpē aliņu ?
0
Daļēja fonogramma tas ir, ka es sēžu, klausos un dzirdu - skan sintezators. pieeju pie skatuves - nāni, bračku. Značit, faņera.

Ja Inferno vokalizējošais zaķis nevis bļautu, bet dziedātu, mož kaut kas i sanāktu, bet...

Blade - varbūt tev liekas, ka kost uz skatuves ir OK. Man neliekas, esmu redzējusi labākus končus, kur mūziķi tiešām spēlē ar atdevi (un nevis tāpēc, ka iekšas silda promiles). šamo konci es no 10 punktiem novērtētu ar 5,5.
0
Kurš tad tur koda? Vokālists labi ja 1 vai 2 Bavaria (0.33l ja nemaldos) izdzēra.

Par skaņu, tā jau tā skaņu sistēmu bija šoreiz uzlikta - uz zāli skanēja tikai tumbas kas atradās skatuves malās. Skatuves vidū nekādu uz zāli vērstu skaļŗuņu nebija, tāpēc pie pašas skatuves skaņa bija klusāka nekā zāles vidū vai beigās.

Inferno zaķis protams nav ideāls un pirmās daļu dzismu drīzāk nobļāva, bet vairākas sanāca tiešam labi nodziedāt, tā ka vajg tikai rakt ...
0
Nu tas Inferno speeleja uz to pusi kaa Scorpions, visaa visumaa teikt, ka galiigi nekas tur nebija arii nevar, vienaa briidii solo speelmanis saaka veidot grebenshchikovam liidziigus solo izgaajienu. Uz to briidi taa kkeercoshaa bich bija nokratiijaas no skatuves. Iisteniibaa man likaas, ka tas skukkis galiigi nebija piemeerots tam muzonam un performeeja suudiigaak par average.
0

BladeOfDarkness - tu man nepūderē smadzenes ar tumbu izvietojumu, OK :> Ja uz skatuves sintiņš nav, bet viņš skan, ne ar kādu tumbu izvietojumu to nepanāksi, tikai ar fonogrammu.
0
Nattefrost no Carpathian Forest uz skatuves dzēra šņabi, kad tas izbeidzās, pārgāja uz Piebalgas alu :)) Tas gan netraucēja sniegt prīmā koncertu, neskatoties uz to, ka tuvāk tā beigām jau drusku streipuļot šis sāka :D Bet tāds jau šiem tas imidžs.
0
A kādas markas manta šamajam bija, likās ka kādu vinķeli strēba, bet beigās tiešam mazs streipulis sākās :)
0
Ā, par sintezatoru iet runa - bet viņiem grupas sastāvā taustiņieka nemaz nav (un bija tikai IV albumā). Tā ka loģiski ka mauca sintezatora fonogrammu pāris dziesmām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas