0
[#]

Grupa Koldborn  izveidojusies 1997. gadā Dānijā un kopš šī gada džeki ir pamatīgi darbojušies gan ar demo, gan ar albumu ierakstīšanu, un acīmredzot visa šī jezga ir nesusi panākumus, jo grupa ir nominēta kā «best live act» iekš Dānijas Music Awards, un nevar nepiekrist – gan dzīvajā, gan ierakstā Koldborn dragā pamatīgi, bet ar pietiekamu devu raksturīgā skandināvu melodiskuma.

Grupa Koldborn spēlē melodisku death/thrash metal, ir mierīgi liekama līdzās tādiem dāņu monstriem, kā Illdisposed, Mnemic, Panzerchrist, patiks tiem, kas klausās arī grupas Malevolent Creation, Dew-Scented u.c.

«The Uncanny Valey» ir jaunākais Koldborn albums, izdots 2006. gadā. Intro un tad jau ar pirmo gabalu «Lords Of Stupidity» klausītājs tiek iespiests krēslā ar pamatīgu agresijas devu. Bungu blāsti, pamatīga ģitāru tonnāža un zvērīgi kliedzieni caurvij visu albumu, bet šī visa ārdīšanās un brutalitāte ir ietērpta melodiskos rifos un izstrādātā kompozicionālā kārtībā, ar pamatīgi izstrādātu producēšanu, kas rada sevišķi raksturīgu skandināvisku skanējumu. Gabals «A Destiny Predicted» pierāda, ka džeki spēj sakomponēt arī death metal himnas – agresīvi, melodiski riffi, viegli uzverama melodija, kam kārtīgi vicināt matus līdzi – īsts saldais ēdiens katram šādas mūzikas cienītājam. 

Šajā diskā pat grūti ir izcelt kādu favorītdziesmu, jo Koldborn ir pacentušies strādāt pēc principa «just killers, no fillers». Albumā jūtama pamatīgi vienota brutalitāte, disks pat pēc vairāku reižu noklausīšanās neapnīk, tieši pretēji – dod pamatīgu enerģijas devu, neatstājot nekādus kompromisus garlaicībai un vienveidībai.

Meklējiet Koldborn «The Uncanny Valley» veikalā «RANDOMS»

Balrogh

 

Komentāri
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Komentāri
Viskas