0
[#]

PAPILDINĀTS

Pirmdien, 8. augustā, klubā "Salamandra" notiks pasākums "Battle Metal Night"

Uzstāsies:
   TURISAS (Fin)
   Nycticorax
   Infected
   Eternal Snowfall
   Ocularis Infernum

Sākums: 21:00

Cena: 6 Ls

Komentāri
0
looool. Anekdot vs Liar:))))
0
Tā cena gan tāda... pa traku priekš...
0
jap. Cena ir biki par traku. man ir tādas aizdomas, ka es neiešu... Jo īstenībā WOA apmeklētēaji tikai šajā dienā no turienes pārradīsies!
0
vienkaarshi buus afterpaarijs :>
0
Diezgan interesanta grupu kombinaacija.
0
WOA apmekleetaaji paradiisies no "tuurienes" tikai 9. augusta... :)
0
Turisas WOA gadijumā ar nespēlē?
0
Spēlē
0
Pat par 0,50 Ls neietu uz sito!!!! "popseri"
0
... kā kuram... Turisas kārtīgu triecienvilni taisa...
un kas tad viņiem ir tik "popserīgs", ja vari nosauc vismaz 3 simptomus... pateicos...
0
vai tieshaam nav neviens kurs saskata sakariibu starp Those Were The Days un to krievu dziesmu no filmas godbaj amerika zdrugova beriga, man shis fakst liekas draumigi smielkliigs, laikam gan nevines cits neatceras
0
...bet ja raksti, tad raksti sakarīgi un pamatoti... nevis kārtējo bla bla bla tas nav CC... neaizmirsti beigās support that and hail this and live whatever !!!
0
ja kas man liekas Sahti-Waari vienkarshi pizdata dziesma nu un vajadzzetu uztvert to ka battle metalu nevis kadu murgainu power harsh combinaaciju
0
hmmm man gan visvairaak traucee fakts, ka tas ir pirmdien un nevis cena ...
0
2 Eternal Hate: anekdots jau sen kaa nycticorax nespeelee,taa kaa vari nepriecaaties veltiigi.
0
oi zheel gan.. vinsh tagad speelee tajaa Anti..
0
nu 6ls khm khm bik par saliitu . un pirmdienas cik zinaams nav tas labakas dienas konchiem.
0

Vērtējums mīnus 10 baļu sistēmā:

3 grupas - 5 bales
3 grupas pa 6Ls - 8 balles
3 grupas pa 6Ls PIRMDIENAS dienā!!!! - 10 Balles
3 grupas pa 6Ls pirmdienas dienā un neviena nav pat B klases grupa!!!! - 11 balles

(šis viedoklis var nesakrist ar redakcijas un publikas viedokli tāpēc... fuck off, ja kādam kaut kas nepatīk)
0
Anekdot vairs nespēlē Nycticorax.......
0
prognooze:
vai pims kocha buus pazinjoums ka koncis nenotiek vai arii organizzators buus nezheeliigos miinusos :D
0
domaju ka kautkas lidziigs vareetu but tam koncim ka v8inju tur sauca laikam rotting sound kad bija riiga)(varu kljudiitis ar grupas nosaukumu jo esmu krama) ta atceros ka organizatori bij minusos
0
Brīnums, ka nepielika vēl kādus piecus latus klāt.
0
katevi jupis Ocularis Infernum sak izsisties uz augshu!
0
Nu re, manu aizrādījumu, ka par maz grupu ņēma vērā un pievienoja apsolūtois grāvējus. Battle metal - Eternal Snowfall. Khm, khm
Uzreiz sagribējās biļeti iegadādtie.
0
nu komon, uzliekiet vēl Fimoz un Tabestic Enteron!!!!
0
hmm... labi veel, ka Battle, ne Pop Metal ;)
0
nu bez fimoz taksh tas nevar buut battle night. kur ta bez fimoz bez fimoz pat tramvajs nekustas!
0
Viss jau buutu labi, pat fakts, ka pirmdiena, netraucee, bet cena tiiri sherpa! Nu vareetu jau meeginaat arii uz shito pasaacienu aiztiities, buutu jau jauki uzreiz peec High Times festa atkal jautrs pasaakums!
0
Ocularis infernum, ko tas nozīmē? Elles brilles, vai :DDDD
0
6 LS par daudz. Pa 3 - 4 Ls aizietu.
0
NU laiki penākuši. Skatītāji stāv pie ieejas un kaulējas ar organizātoriem par ieejas maksu. Jāāā. Augam, cienītie, augam acīmredzami. Tā arī vaig. Ja lomī praisu, tad lūdzu attiecīgu šovu garantējiet. Ko ta jūs iedomājāties. Uztaisījāt smuku afišu un visi pabežaļi, ja. :)
0
nu kaa par afishaam aiziet vien jau 50% naudas tatad biljete maksatu letaak ja drukaata tadas parastas afishas ka uz kabatu. nu re visam izskaidrojums. bet to gan es gribeetu redzeet ka pie ieejas matainais lops ar alus pudeli rokaa un smeekji zobos saak kauleeties par ieejas maksu
0
Nu gan jau buus labs aasaakums, taa vajadzeetu buut, spriezot peec cenas.
Marlix, ko tu tur centies iztulkot Ocularis Infernum, nu taa pat tev sanaak gauzaam greizi :D Ocularis - tuvaak gan vareetu buut acis, bet Infernum - vairaaki varianti - uguns, elle, iekaare, diemzeel preciizi nemaaceeshu pateikt.
0
Nē nu vinekārši es tā ieraudzīju to nosaukumu un man parāva smiekls, kad ķipa iztulkoju. NU labi, tad "Ellīgie redzokļi". NU jā, skan dusmīgāk. Kaut gan vipsār vienalga joprojām nav battle-metal.
0
Un vispār kur ir Pagāns? Tas te visu tulkoja maniakālā ātrumā un pareizībā.
0
Veelreiz izteikshu savu viedokli par Ocularis Infernum tulkojumu — okulaaraa infekcija (grupas daliibniekiem luugums neapvainoties)!
0
Mans plīvurs ir pagaidām samīcīts un mazgājas, tā ka maniakālais ātrums ir zudis, bet Ocularis Infernum, cik manam maniakālajam ātrumam zināms ir Elles vai Pekles Acs, kā jau corbj rakstīja.
0
"Ellīgie redzokļi"- that's a must, man:)
0
Tā nav tā huiņa no Gredzenu Pavēlnieka, vai kā to pasaku sauca?
0
Nu bet kaada gan starpiiba, kaa speelee taas paareejaas grupas, galvenais jau buus Turisas, un ja Turisas ir battle metal, tad pasaakums arii var buut Battle Metal nakts - kur ta probleema!?
0
tak jaadirshas, kaa parasti :)
0
Kur te kāds diršas? Neviens nediršas. Visi cītīgi mēģina saprast kas un kā ar galvu organizātoriem tādu praisu uzlikt uz tik populārām un atpazīstamām brigādēm. Gandrīz cena lielāka kā uz Prāta Vētru, joptvai. Uz CC bija 7Ls, Entombed arī, bet te 6ls par ko? 4LS maximumālā cena uz tādu pasākumu.
Un galu galā, vajag taču noskaidrot ko nozīmē OCULARIS INFERNUM.
0
Starp citu, es te pievērsu uzmanību tam plakātam un pamanīju, ka tā laiva no kuras ir izlēkuši tie laupītāji ir par mazu pieciem, bruņotiem vīriem. Tu jau baigā spiešanās sanāk. Ne paairēt, ne atpūsties īsti nevar. Kas ta, kuģi nevarēja digitāli fonā ielikt. Nav jau tāpēc uzreiz aiz nabadzības jāpazemojas ar kaut kādu laiveli. Zobeni kā zobeni, laupītāji kā laupītāji un tad visu romantiku izjauc kaut kāda smailīte.
0
kugis staav juuraa - aiz seekliem :D

0
tjipo no seerijas: keex skataas baltu lapu ar nosaukumu "Govs pukju pljavaa" vai kaukaa taa un jautaa: "Bet kur tad pljava?" ... "govas apeeda" ... "bet kur govs?" ... "aizgaaja prom - ko tad shii tur dariis ja viss ir apeests" :DD
0
tai laivaa mieriigi var vinji visi ieseesties bez probleemaam, es redzeeju arii citas bildes, kur vinji briivi seez tai laivinjaa!
0
:DDDDDD
0
nee, par Korpiklaaniem un Battlelore buutu atdevis kaut vai 15ls, bet par vienu turisas6... nah... un paareejie taapat tikai fonam
0
Ocularis Infernum-Elles vaarti...
Skaidrs jums,nomierinieties...!
0
Nu jaa, to es shodien uzzinaaju, Ivars pateica! Bet juus tik nehaltuurejat, Magnuss, taa, lai tie 6 ls buutu noteereeti godam!
0
Dariishu ko vareeshu...!
Melodic black-death metal speeks buus ar mani...
0
"nu bez fimoz taksh tas nevar buut battle night. kur ta bez fimoz bez fimoz pat tramvajs nekustas!"

es kaut kaa no saakuma izlasiiju tekstu, tikai peec tam ieraudziiju, kursh ir taa autors. gandriiz vai biksees pielaidu...
0
Oculus ir acs, ocularis kaut kada forma tam un sanaak Elles acs... un speeleejot grupaa to vajadzeetu zinaat
0
pashol nahuj!
0
roof, peec mitologijas Elles acs ir Elle vaarti, nu veel preciizaak Zemes acs ir Elles vaarti. Tici man, prieksh tevis tas laikam pa sarezgiitu, bet maaciities nekad nav par veelu!!!! (Tas nebija domaats kaa uzbrauciens!)
0
peec mitologijas? :D Nu pie kaajas man kaut kaada pseido mitologija.Pateicu burtisko tulkojumu un nav ko piepisties
0
uss uss eerglji :D Es pateicu burtisko tulkojumu taa ka nav ko piepisties. Pietam shaadu "mitologiju" es diez vai kaadreiz maaciishos
0
ui cik nelaagi-divreiz atmazkas uzrakstiiju :D sorz
0
Kush, kush! Organizaatore taisa konci pirmo reizi un liidz ar to luugums buut patieciigajiem. :)
0
nu jaa, un patiesiibaa jau maigi izsakoties nav slikts saakums.Turisas tomeer nav nekaada blakusmaajas seetas grupa
0
ocularis ir daudzskaitlis.... kaut esu mācījies latīniski, tomēr precīzi neatceros, laikam gan ka daudzskaitlis... corby, kas par mitoloģiju?? kādai reliģijai? izskaies konkrētāk, nevis abstrakti deklarē kaut kādas mitoloģijas klātbūtni... citādi rodas priekšstats, ka tu izrādies ar to, ko nezini... sorry, gribējās iedzelt...
0
UN raustīja kāds mani to nosaukumu tulkot.....
0
Nah, kaut kāda mitaloģija un utt. Tas ir portāls caur kuru var redzēt pagātni, tagadni un nākotni! Un portāls ir vārti! Kā var būt elles acs, vabūt tā ir no elles, bet šaubos! Tākā elles vārti! Nevisi vārda salikumi ir jātulko tieši!
0
Bet vārdu tiešais tulkojums ir sākums visam...
0
Un saskaņā ar kaut kādu tur mitoloģiju, ar vārdu arī viss ir radīts...
0
Bet tas tā...
0
hmmm, Mezz ir laikam valodnieks un lingvists...
0
f: mitoloģijās ar vārdu neko nerada... ir tāda lieta kā demitoloģizācija. tevis pieminētais piemērs ir atrodams kristietībā, kur nav mitoloģijas. :)
0
Vai nav vienalga ko nosaukums tulkojumaa noziimee ? Nejau tulkojums ir svariigs
0
Tad jau būtu vienalga ko Tu ēd, kur esi dzimis, kas esi un ko klausies? Vienaldzība nogalina, pat nenogalināmo. Tulkojums arī ir svarīgs, lai zinātu, kas pie vellna vārtiem tas ir vai tur vai kasās.
0
Edenbeast, zinu, ka tas ir kristietībā (kristietību pārzinu labi). Vienkārši izklaidējos...
0
uzskatiet mani par mazohistu...
0
kasās gan... ai kā kasās. ocularis infernum dalībnieki drīz mūs sāks ienīst, ka operējam viņu grupas nosaukumu...
0
gan jau ka pēc koncerta, ja kāds būs aizgājis sāks ķidāt ne tik nosaukumu vien, verbālā inde šļāksies kā no pažarnieku šļūtenes.
0
Yee.. takal Ocularis Infernum!!!!
0
nahuj chakareet shito visu, vispirms noklausaties kaa ocularis speelee un tad dirshat, vinji ir forshi cilveeki un taadus komentaarus nav pelniijushi lasiit!!!!
0
:D
0
a kas slikts komentiem?
0
Neviens īsti neko nav minējis par grupā spēlējošiem cilvēkiem. Tiek apspriests grupas nosaukums Kapu_Ānuss (Grave_Anuss).
0
Ha, ha, ha!!
kas tad tie par komentiem? :D
Peec astotaa jau redzees kaa buus.. :P
0
Pagaans kaa vienmer eleganti ignoree anglju valodu un gatavs tulkot ne tikai Kanibaala Liiki :) bet arii citas lietas.Pozitiivi
0
Es esmu Ocularis Infernum soloģitārists... Labāk beidziet šīs muļķības, kaut gan šizofrēnija reizēm ir noderīga, bet nu tad jau... Tiksimies 8. augustā Salamandrā!
0
A kam angļuvaloda domāta pajumte (roof)? Lai to iztulkotu uz latviešu valodu he he.
0
Mezz. Whats your problem. Iam Jesuss Christ, so what? Nobody gives a fuck, man. Nobody gives a shit who or what are you, gott that. And know, fuck off, bitch. Go to some little girls and tell them stories bout how great bitch you are, mothafucka.
0
A - "Es esmu Infernal Nebukafkar soloģitārists... Labāk beidziet šīs muļķības..."

B - "Eu, veči, nu ir ziepes... Infernal Nebukafkar soloģitārists atnāca..."

A - "Kur ir ziepes?"
0
B - "Nāc šu!"
0
Stendera Ziepju fabrikā ir ziepes. Baigi labās ziepes, tur arī viņas vāra - ziepes. Turklāt dažādā krāsā ziepes tur ir.
0
eu nu cik var fukaaties. Liek tachu cilveekiem mieru.
0
Vai nāves/melnais metāls ness mieru?
0
a ko nozīmē turisas nevienu neinteresē? skatos, te visi izcili rūnu un latīņu valodas pazinēji. manuprāt, ocularis infernum, nozīmē sātana brilles
0
Turisas ir laba banda.Man pasham patiik.Kaut vai Rexi Rebilis... labs
:D briljainais saatans? :) jau saak palikt interesanti :D
0
jā, mani arī interesē: vai sātans ir matainais vai plikpauris?

nu, pēc loģikas, jābūt skinhedam, jo ellē takš karsti pie tiem katliem, sviedri līst, brilles aizsvīst, bet, ko var zināt, tajā tusā viss takš inversā. kādas ir jūsu domas?
0
jā, varbūt SĀTANS nēsā lēcas?
0
Nu tas jau tik tāds iepotēts priekšstats, ka ellē ir karsti. Āfrikas mori droši vien domā, ka ellē ir auksts pēc vella :)
Un Turisas droši vien kaut kas ar tūristiem saistīts :)
0
hmmm... interesanti tad kaadus sliktus dabus saatans sarukaaja liidz apjauta ka vinjam ir slikta rredze... :D Noteikti diezgan daudz mulkjiibu :D
0
Pagān, anuss ir latīniski... latviski būtu pakaļa... ;) :D
0
hmm, sātanam vajadzētu būt plikpaurim, jo viņš ir ļoti vecs.... un ar redzi ar tā švakāk, dēļ vecuma... tā kā, pareizi vien būs, ka šis ir vecs, briļļains plikpauris... :D
0
Turistas no Lietuvas....
0
taatad secinaajaam ka saatans ir vecs, plikgalvains veciitis ar skinhead ievirzi kursh netiek skaidriibaajautaajot aafrikaanjiem un eiropieshiem vai puie vinja ir karsti vai auksti... :)
0
Nu jaa.... bet tur augshaa paradiizee tusee resni neegjeri ar zelta kjeedeem, diidzhejs San Pedro virpuljo vienu un to pashu vinilu, un Da God feat. Lil'Gabriel mochiii "... gutta la gasoliiiina..."
0
mjā, ir vēl dzirdēts, ka ellē uguns nav nemaz, toties ir kaņepju lauki līdz padebešiem :E
0
tagad true black metal uz albūmu vākiem jāliek ļauns pensionārs ar trejžuburi kūjas vietā... :D un, fonā pansionāts pie drūma meža...
0
ho ho.. ocularis infernum.... nu labs!!
0
Paldies Ēnenesnezvēr (Edenbeast), par to ka ļāvi saprast ka latīņi nav letiņi he he.
0
cik saprotu uz shito organizatori ta isti naf zinaami. znachit nedoshos laikam jo man jau tiko pietika ar gulbeni kur kameer grupas kartojas uz skatuves skaneeja tuc tuc gabaali
0
:D
0
pasāciena organizators - sātans. vai ta' vēl nav skaidrs?
0
īstais sātans? no elles? ai ai ai...
0
runajot par battle metal... gribu Bal Sagoth Latvijā !
0
es par Ensiferum visu atdotu lai shie atvilktos
0
nu nez, Bal Sagoth pagājušo gadu redzēju... un tā bija mana WOA lielākā vilšanās. Byron pa skatuvi vazājās saģērbies un uzvedās kā Limp Bizkit vokāls - bomberjakā, sarkanā kepkā uz otru pusi un runāja totālu sviestu tā vietā, lai muzicētu.
par Ensiferum es komentēt varēšu pēc šī gada WOA.
0
Nu tad rindas kartiba vel pierakstisim - ENSLAVED, HIMINBJORG un vel kadas 10 episkas/vikingu grupas... un gaidisim 10 gadus, kamer varbut ieraudzisim sheit :(

Desperado - paskaties, vai ENSIFERUM speles Metalicas koveru vai ne :)
0
jo DEATHPERADO varetu taja laika "but pimpis bez pagjiram" :):):):)
0
paskatīšos gan :)))) šogad gan taisos iedzert biki vairāk nekā pagājušo gadu, nav jau vairāk 13 stundas jāstāv uz vietas...
0
To Sonnenmensch:
Nu kapeec tu tik ljoti nemiili shos muzikjus...
vinji tak jau tagaad zinaama vecumaa, bet kas ta bus ar vinjem peec 10 gadiem...
izaugushai jaunaatnei nebuus vajadziigie plikpaurainie vechi invaliidu ratos...

bet nu visaadas lietas gadaas... griibas shajaa sakaraa piemineet Deep purple fenomenu (sheit vareetu buut arii citu zinaamu bandu nosaukumi)... vaj, zinu ka biki ne pa teemu... kad jamie vairs arzeemes nevienam nav vajadziigi tad vinji ar mieru braukt kaut vai uz mazpisaniem...
bija veerts gaidiit... :)
0
Estragons - žetons tev no manis :)
0
Labdien! / Hey all!

This is Nygård from Turisas. Just surfing around, but unfortunately I can not understand a word of your language.

What I wanted to say is that we are all highly looking forward to returning to Latvia and very excited about it. We had a great time last September at the Batlijas Saule festival, and the Latvian crowd was overwhelming. We hope to see many of you turn up even if it is a Monday night, since we will most certainly raise our pints for our Latvian brothers and sisters and drink together.

See you on Monday! Uz redzesanos!

Cheers,
Warlord / TURISAS
0
Es negribu būt riebīgs tagad, bet es pieļauju iespēju ka TURISAS neapzinas, ko nozīme mums "Baltijas Saule" un nezināmu organizatoru pasākums "Salamandrā". Tāpēc man ir aizdomas, ka TURISAS aplauzīsies pamatīgi :):):)
0
:DDDDDDDDDDDDD
0
Eternal Snowfall, protams, ir paši piemērotākie šim pasākumam, viņi ir baigi batlleri! Kaujās ne pa jokam. Klausies gotiku un iekaro pasauli!!!!
0
Kad atnāks tikai kādi 50 cilvēki pastīties uz Turisas, tad viņi toč aplauzīsies:)
0
Interesanti cik liela kluuda buus Eternal_Hate prognozei :D
0
Man liekas ka aplauzīsie arī tie, kas uzķersies uz saukļa "Battle metal nakts". Es nezinu, varbūt esmu vecmodīgs, bet Turisas skaņdarbi ir kat kas diezgan smieklīgs. Es pārvarēju savu slinkumu un tiko nokačāju visu plati un nevarēju nesmaidīt par to moderno Monovar ar galīgi bezgaumīgi sintizētu orķestri. Viens gabals bija Ok - -katuman kaiku, laikam. Bet pārējais??? Nu kādai multenei ar vikingu tēmu būtu pa pirmo, bet Battle Metal ir par skaļu. Sorry.
Nu bļā, un vēl 6Ls grib??? Tas būs kaut kāds cirks ne koncerts.
0
Un vai tad taapeec nabaga organizaatorei nervus jaabojaa?.. he, he!! Vismaz liidz pirmdienai, lai saglabaa mieru.. ta' jau redzees, kas un kaa.
0
nu vismaz veči (Sonnenmensch, Marlix, EternalHate un pārējie) netaisiet tagad te antireklāmu.. jā ,piekrītu, izskatās tā lieta tā čābīgāk, bet tāpēc jau nevajag liet papildus eļļu ugunī.. vai nav pofig, kas rīko ? nu ka tik rīko, ja ir vēlēšanās un iespēja. Gan jau 200-300 lopu savāksies, kur ta liksies. Bet par cenu gan piekrītu... sālīti, ka nemetās. Piecītis būtu maksimālais šajā gadījumā....
0
Es jau neko necentos antireklamēt, es jau tikai izteicu loģisku secinājumu virkni... un rezultāts ir tāds, kāds sanāk... :)
Tāpat arī citi pieminētie "veči"..
0
Tach pie dirsas kaa sacaas pasaakums,batle metal vai satanus fatalus nokturnus infernus pat alus,pohuj...
Galvenais kas tur skanees...!
0
viss buus kedaas!pat ja atnaax maz cilveeku, vismaz buus vairaak gaisa ko elpot
0
iit kaa biletes jau ir 4 ls :/
0
He.. Kur ta tas raxtiic, ka pa 4ls..? Nebriinos... :PP
0
0
he he pazeminaaja cenu ceriiba vismaz ka kaads aizies
0
ai man gan ir vienalga....
es eju uz koncertu un punkts...
vienmeer ir taada iespeeja ,ja koncis ir suudiigs piedzerties taa ka neatceras savu vaardu!!!!
0
da kada x peec maksat vel pa konci ja avr piekosties ariii citas telpas un letaak
0
hmmm. Nu ja 4Ls, tad vairaakpaliks alum :) hehe. Buus tomeer jaaaizlien.
0
Ac/Dc — nemaksaa, tas nav obligaati!:P
0
Ac/Dc — nemaksaa, tas nav obligaati!:P
0
Cien. Kolēģi, smagas mūzikas cienitaji.Jaunakas ziņas.Cena uz rītdienas koncertu 4(!)Ls, lūdzu ņemiet ti vērā!!!!
0
oo labs ka 4 ls...vairak alcohol vares ieliet riklee;)..
0
Tagad ir radīts precedents, ka arī gaužoties komentāros par cenām un kaulējoties ar organizatoriem var kaut ko panākt.
0
bet nu taa cenu pazeminaashan ir taads pozitiivs pasaaciens. muehehe. Man jau priecee.
0
A es aiziešu tomēr! :)))
Tas man būs WOA 2005 afterparty! :))))))
0
nu re asnaaca cenu nokauleet! es jau domaju ka aizbraukshu pastities a matainie kaulejas a rorganizatoriem, bet nemaz braukt nevaig!
0
Nu ko es veel maajaas daru....labi tiekamies Salamandraa, kas tur buus....:)
0
ta no shita es gribu dzirdeet atsauksmes
0
Turisas Battle Metallllll
0
Baigi patika Turisas!
0
Turisas bija super! Nav pat zheel to 6!!!! Ls :)
0
Nu ?? Kāds gudrelis aizgāja? Sak, kā bija!!! Es grib dzirdēt atsauksmes-)
0
Jā es biju aizbraucis :)
Tas, kas notika koncerta pirmajā daļā ar pašmāju grupām - es nekomentēšu, bet TURISAS - lieku 9 balles no 10. Jo ABBA kovers - "Rasputin" vien bija kaut kas ekstra jauks :)
0
Kas ta notika ar tām pašmāju grupām? Tautas daudz bija?
0
emm, vai tik tas rasputins nebij boney M covers:)
Turisas jau bija kruti, super!!!
nu nyticorax jau arii, manupraat, labi nospeleja, nu tads druumais atmpsfeernjiks!
0
Turisas konkrēti spārdīja dirsu. Lambada un Rasputin. He. Labi, ka atbrauc grupas ar humora izjūtu. Un bōnusā, es tiku par Ls 4, nevis 6!
0
Tfu - sorry, tas bija BONEY M :):):)
0
Tautas bija aptuveni 150 cilveki... Es pašmāju grupas neskatījos, jo tajā laikā kontaktējos ar pāris paziņām, un es jau arī aizbraucu tikai uz 23:00
0
Ja kas tas DEATHPERADO arī bija, tā kā iespējams kaut kādas bildes arī būs :)
0
Cik tad galu galaa maksaaja biljete - Ls 4 vai 6?
Liidz cikiem gaaja? Kaa skaneeja?
0
Nu tur cik sapratu bija realais prikols - tas ka cilvji nemaz nav zinajushi , ka cena nolaista uz 4 ls, un tapec maksajushi ieksha ejot 6 Ls, Deathperado sacelis breku - kas par hernju - nu un ticis ieksha par 4 ls :)
Pasakums beidzas 01:30.
KAs attiecas uz skanju, TURISAS skaneja labi, njemot vera, ka 8 cilveki uz skatuves. Vinjiem savs sjkanju tehnikjis bija, kaut kads vacieits, kas shiem brauka pa turem lidzi.
0
riktiigs zhiidu bizness - tautas pievilinaashanai nolaist cenu uz 4, bet no daunjiem/kautriigajiem/nez... pleest 6 ;)
Respect!
0
mjā... pamodos knapi pirms kādas stundas pēc šitā "afterpārtija" :))
Turisas nospēlēja uz visiem 200%, neskatoties uz mikroskopisko publikas skaitu. Džeki tiešām centās no visas sirds. Un skaņa koncertā bija vienkārši zvērīgi laba - nekad nebiju neko tādu Salamandrā dzirdējis - zāles otrajā galā basi iekšas ārdija!
Nu lai visi mūsu pagan/folk metāla "fani" kož sev pirkstos, palaidāt šitādu konci garām.
Pēc konča nointervēju Turisas vokālistu (interviju nofilmēju, bet nu mana balss izklausās tik debīli... un šiten nevar likt, savādāk mani te noliks vienā setā ar "superīgām" kritikām).
Pēc tam paliku dzert ar viņiem līdz pat rītam, kad šamie mani laipni aizveda līdz centram :)))
0
Nu, ko lai saka... Nospeeleet jau Turisas labi nospeeleeja, bet es joprojaam esmu nikna par neadekvaato organizaatores riiciibu...
0
un nu cuukas, vini tak ispieda tos sasodiitos 6 ls, nu un tapec vesels bars mazo melno bernelu palika aiz durviim un besijas, ka lietuu jaiet kaut kur citur dzert!!! ja raksta 4 ls, tad arii vajag 4 ls, un par biletes izskatu cheka veidaa vispar vareja @#$%%^&^%, nu sviests!!
bet TURISAS tomer visu naidu aizslauciija prom!!
0
Turisas bija vienkaarshi ideaali, nepaarspiileejot, bet to 6 ls delj iekshaa tiku tikai uz Turisas uzstashanos...:(
0
ha ha zinaju ka tur buus kads akjis. nu re ka nemaz kasee nezinajaa ka jaiekasee 6ls!
0
Turisas bija labi!!:)
0
Es vispaar pa briivu tiku.
0
Labi, nelielies, ne tu vienīgais :)
0
he he jau zinaju ka nevaig iet ka buus kaut kadas huinjas!
0
Ac/Dc,nekaadas hujnjas nebija! Bija lieliska turisas uzstaashana
0
Koncis bija tuvu ideaalam! Viss buutu pavisam labi, ja OI nebuutu nogaajis greizi ar gitaaras skaneeshanu, bet taa vinji labi nospeeleeja :D Turisas bij patieshaam lieliski, ljoti patika arii Infected! Tos 6ls patieshaam bija veerts maksaat!
0
ka ta nebij nu le dzirdeeju ka bij par ieejas maksu!
0
Nu vo, visi te nežēlo 6Ls kautkādam undergraund, tad Valdis salasīsies šito un nākamajā c klases grupu koncertā būs jums 6ls un par B un A jau prasīs 10. Hi hi hi.
0
ta kuras elle rataa butu tas c klases grupas un kuras but b klases un a klases grupas?
0
C klase - Igaunijas, lietuvas, somijas u.c. valstu grupas, kas ir pazīstamas tikai izteiktiem mūzikas mīļotājiem un kuras iesilda vitējie arī ne top blices.
A klase - CC, Entombed, Morbid Angel(Varētu ne?!?)
B - kautkas vairāk uz C nekā uz A.

Pavisam megastārus mums droši vien neredzēt, vienīgi ja Karginam aizveras širmis un šis sagrib būt metālits un uztusēt ar Slayer, Metallica, Napalm Death un Zakk Wylde Black Label Soc. savā pagalmā, laipni uzaicinot Latvijas matainos par brīvu un cienājot visus ar burbonu+alu.
0
Buus mums A klase,tikai liidz 3 septembrim jaapacieshas
0
Kādai klasei skaifordžer varētu piedēvēt ,salīdzinot ar morbid eindžel un entombed?
0
skyforger ir iedalaami pavisam atsevishkja klasee!
0
BIG UGGA vakar saņēma bildes no TURISAS.Centos dažas darīt interesantas.Žēl vienīgi,ka pasākums izvērtās krievisks(vismaz 80% bija nelatvieši).Bet somi par to iepēra zvērā.Nemaz nenožēloju ka aizgāju.
0
ac/dc, pamato savu viedokli, lūdzu...
0
A ja NIGHTLORDs pac buutu krievs.
0
Somi jau ar ir nelatvieši.
0
[23:52:42] [Joined] #eternalsnowfall 23:52:42 Thursday 11 August 2005
[23:52:42] [Topic-#eternalsnowfall] " Koncert udalsja! "

:DDD
0
stulbie slaavi
0
WIESTURZ,es par krievvalodīgo publiku biju domājis,ka tomēr viņi uzvedās daudz savādāk,nekā pierasts latviešu pasākumos.Man kā lielam vīram tas bija po,bet citiem droši vien traucēja publiska nenosakāma dzēriena lietošana.Vairāk tā ka pierasts uz aliņiem spiest.Ja ar mani runā spītīgi krieviski,tad nedaudz uzvelk asini:)Un vēl nemaz negribu domāt par to,ja es būtu krievs.Cenšos būt tas kas esmu.
0
WIESTURZ,es par krievvalodīgo publiku biju domājis,ka tomēr viņi uzvedās daudz savādāk,nekā pierasts latviešu pasākumos.Man kā lielam vīram tas bija po,bet citiem droši vien traucēja publiska nenosakāma dzēriena lietošana.Vairāk tā ka pierasts uz aliņiem spiest.Ja ar mani runā spītīgi krieviski,tad nedaudz uzvelk asini:)Un vēl nemaz negribu domāt par to,ja es būtu krievs.Cenšos būt tas kas esmu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
pincītis
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas