0
[#]

Grupa Interment piedāvā noklausīties jauno gabalu Drive Me Dead

 

Komentāri
0
ciešami
0
Labākais, kas no Interment dzirdēts! Sāk izklausīties pēc grupas!!!
0
vareeja buut arii suudiigaak :D ne ne, ir ok.
0
Desa :)
0
nav ne-vainas
0
:) tieshaam ir ok! Jaapiekriit Balrogh!
0
Vispār nav ne vainas, biju gaidījis ko sliktāku...
0
Jāatzīst, ka es gan biju cerējis uz kaut ko labāku... jo pāris pēdējās reizes reizes, kad gadījās dzirdēt dzīvajā, likās, ka lietas normāli attīstās. Nē, nu tā jau normāli, izpildījuma līmenis nav nemaz slikts, bet pati dziesma gan diezgan neizteiksmīga - apnika pēc 4-5 reizēm.
0
mmm slipknot ?
0
it kā tu būtu kaut vai to pašu shitknot dzirdējis. Zin, nē, viss ar growl vokāliem un downtuned guitars nav shitknot, turklāt lielkā daļa ir stipri labāka par to.
0
nu pashas pirmaas associaacijas ;] sory izpilditaji, spelejat rokenrolu!... mosh deelj saraustiitaas dziesmas struktuuras.
0
Šis nu tiešām ir labākais, ko viņi ir uzražojuši. Nav ne vainas, bet ne pietiekami lai jau gatavotu mapīti ar viņu vārdu. Bungas ļoti labas. Vokāls gan baigi griež ausīs ar to sauso sēci. Nu jā.. galvenokārt tieši vokāls traucē klausīties. Bet nu.. ja nebūtu vietējie, visu gabalu nenoklausītos. Skaņa arī kopumā tāda pasausa. Nav dzelmes. It kā kačka ir domāta, bet kautkā tomēr nekačina līdz galam. Mēs jau bijām pārliecināti, ka džekiem kaput, bet nē, sākuši kautko darīt tomēr. Moš vēl pēc 5 gadiem varēs arī to folderi uzbliezt, kas zin. Tāda koncertu iesildošā gala grupa vien ir. Attīstība katrā ziņā ir tik lēna, ka neko tiešām dziļi cienījamu diez vai sagaidīt kādreiz.

P.S. - Respekts par izturību. Es sen no tādas grupas būtu aizlasījies prom.
0
...un ko tas dzheks ar "F" tik ilgi seezh augshaa un pirzh forumos?? :))

par dziesmu: ir jeegaa. labi!
0
Citāts no bijušā skolas biedra, nu jau kolēģa hip-hop projektiņa Bauskas Skaņa:

"Dari, kamēr vari
Mauc, kamēr jauns
Runā, kamēr pēdējais zobs nav mutē izrauts"

Labs muzoniņš viņam nāca ārā. Tiešām līmenī, tāds iedvesmojošs. Teksti par tēmu, nevis mūžīgās "problēmas" un "neapmierinātība"
0
Diezgan labs gabals... vispār visi tik māk kritizēt... reti kurš izsakas pozitīvi par šeit ievietotajiem gbaliem.... nākas secināt ka jums skauž, ka kāds labāk mauc par jums vai arī kautkādas aiztures pret LV mūziku, jo tomēr kopumā ņemot mūsējie diezgan labi spēlē...
0
bo4ka kakajata platmash4ivaja!
0
tā jau nav ne vainas, tik tas vokālonkulis ne īpaši, ar kaut kādu smilšpapīru aizrijies laikam
0
Ko lai te saka... Standarts. Ne mazums naudas atdots par shiten taa rietumu analogiem.
Pie truukumiem nenoliedzami - vokaals... Nekas iipashi sliktaaks nekaa 80% desinieku; bet nu tracina aaraa shitaa klozetspiedeeja intonaacija... Vecis aciim redzami puulas buut niknis... Izklausaas driizaak peec videeji smaga aizcieteejuma.
Bet visumaa - es teiktu, taads labs dziesmas karkass; ja shim veel salipinaatu virsuu kaadus siikus suudinjus - kaadas nebuut novirzes no galvenaas teemas, samudzhinaatus solinjus... Veel tikai nedzudz piestraadaat...
Bet visiem jau allazh gribas aatraak tikt celtiem sauliitee...
0
Huj viņ zin! Dirsēju ir daudz tikai darītāju maz !
0
Re, cik mees brashuliigi... Nu ta nevejag i piedaavaat neko mumsim, ja jau mees tik vien taadi dirseeji.
0
Zipaks, vakar, plkst. 17:53

"vispār visi tik māk kritizēt... reti kurš izsakas pozitīvi par šeit ievietotajiem gbaliem.... nākas secināt ka jums skauž, ka kāds labāk mauc par jums vai arī kautkādas aiztures pret LV mūziku, jo tomēr kopumā ņemot mūsējie diezgan labi spēlē..."

Aizver muti, pipele. Labām lietām arī ir tās labās atsauksmes. Neviens tak nesaka, ka viņi ir slikti cilvēki, vai spēlē sūdu. Vienkārši viduvēja mūzika, un tas arī viss. Ar Hūteru iegrimām nelielās pārdomās, par to, ka mums 90% ir dzīvās grupas, kuras ir noslīpējušas savu uzstāšanos un spēlē tikai koncertiem. Un tas jau visu arī pasaka par mūsu vietējiem. Vēl nesaprati, ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka ar to mūziku ir tā kā ir, lai viņu būtu interesanti klausīties ierakstā. Vai arī ar tām spējām uz ierakstu, hvz.. un nevajag te dirst, ka naudiņas ierakstam nav. Tas nu ir visstulbūkais attaisnojums, kas var būt. Daudzmaz pieauguši cilvēki tak. Es kautkā to nekad nesapratīšu. Tie koncerti manuprāt tikai tā.. nu tā.. ir baigi labi, ka viņi ir, bet primārais tomēr tā kā ir tas ieraksts galu galā. tas, ko tu atstāj aiz sevis. Tas, ko iemūžina aiz sevis, nevis atstāj nostaļģiskām vecumdienu atmiņām, kas izgaist kopīgi ar tā laika publikas aktivitātēm. Un ja ieraksts ir tāds pačābīgs, tad ir visai traģiski. Interment pastāv TIK ilgi, ka tur jau vajadzēja nez kādiem šedevriem nākt ārā. Parasti, kas lēni nāk, tas labi nāk, bet tikai ne šai gadījumā.
0
"Dirsēju ir daudz tikai darītāju maz!"

A tu pats kautko dari, vai tikai ahūna pozitīvu sejas izteiksmi sēdi un esi apmierināts ar visu notiekošo? Kas tev cilvēki ir kautkādi bezsmadzeņu patērētāji, kam jārij viss, ko viņiem "pasniedz"?
0
Jā, bļin, es bieži jūtos sūdīgi, ka nepietiek laika darīt vairāk. Vissūdīgāk paliek, kad konstatē to, ka pie mums vidējais mūzikas izaugsmes procents ir tāds, kādam tam vajadzēja būt pirms 10 gadiem.
0
Es varbūt galīgi neorinentējos desu mūzikas vokāla smalkumos, bet es neiebraucu, kas jums nepatīk tajā vokālā... man liekas ne ar ko neatšķiras un neizceļas un nav sliktāks par lielāko daļu šādas mūzikas vokāla censoņu.. varbūt jums audiosistēma sūdīga ;)

Par pašu gabalu... nu rīt es neatcerēšos, ka šodien to klausījos...

Fauns, šodien, plkst. 09:50

a kā tu gribēji? Izaugsme ir tad, kad ar mūziku nodarbojas diendienā. Ne jau kā Latvijā - norīta tu esi students, pārdevējs, menedžeris, inženieris un pāris reizes nedēļā ģitārists vai bundiznieks... Ko tā jūs gribat? Tas taču nav iespējams, jo ēst gribas.. Pusaudžu grupu ir vairāk nekā tādu kuriem pāri 25, jo pirmos māmiņa baro, apģērbj utt. A kad ierubās pieaugušo dzīve... kāda mūzika?!?! Ēst un dzīvot vajag.. a pūlis brēc "ko jūs tur porījat huiņu, kāpēc nav zelta albūms katru gadu un kāpēc nav tas un šitais"... Mūsu visu mīlētās bandas sākot no Metlas beidzot ar CC nestrādā ne par ko citu kā tikai par mjūzišiniem un to vēl iemāsās daži labi kat kādu sviestainu albūmu izdot a jūs te gribart no darba rūķiem izsist aukstāko pro līmeni... nu nebūs!
0
Ko tu aizstāvi nīkulismu? Tā tiešām ir nīkulība! Un tieši lielie onkuļi, kuri vairs nav atkarīgi no mammas kabatas, bet paši sev naudu pelna, ir tie, kuri var iepirkt sev aparatūru, kuri var paši izdot savu albumu, un kuriem mamma nestāv klāt, sakot, tev dēliņ laiks iet čučēt, liec ka to gitāriņu nost.
0
Es neko neaizstāvu, bet ir tādas lietas, kas objektīvi liedz sasniegt to līmeni, par ko tu runā. NAUDA!!! Studijas laiks, studijas cilvēks, kas, ja viņam nesamksā, neko nedarīs tavā labā, izņemot pieslēgs miķus utt.. Ja tu protams neesi labas čoms šim studijas cilvēkam. Nīkuliskms ne nīkulisms, bet dienā ir 24h un ne vairāk.. un naudiņas nav... Te visi latvijā rakstītie albūmi principā ir demo un pre-production kvalitātē. Un nekas labāks nebūs, jo naudas ta nava! Un tā jau nav nekāda mazā nauda, ja kas.. Un kurš tad īsti grib strādāt, strādāt un tad nopirkt galvu un kabinetu, strādāt strādāt.. ierakstīties... un tad atpakaļ NEKO nedabūt.. izņemot aplikšanu šajā formumā un pliku slavu Latvijas pusaudžu vidū ;).
0
kh kh kh... dzert var kā lopi, bet n-to gadu laikā sagrabināt normālai ieraksta kvalitātei nevar? Tu gribi teikt, ka te lielākā daļa no vietējiem ir bērni kautkādi, tizleņi un idioti? Es gan domāju, ka tā vaina ir biš citur.
0
Marlix, bet vai tad, kad tika ierakstīti tādi demo, kā "Sansara" vai "Semigall's Warchant", to autori nestrādāja? Un Sanctimony un Brute Chant agrīnie veikumi - vai šo, kā tu saki, "darbarūķu" veikumi nav spējigi likt nokaunēties krietnai daļai Rietumu underground pārstāvju, nerunājot nemaz par pašmāju oligofrēniķiem, kas tik brēc viscaur, ka gribot visu gatavu - gan aparatūru, gan studiju, gan iztikul tik par to, ka viņi mūs aplaimojuši, sākot apgūt mūzikas instrumentu spēli?...
0
Bet no Interment logo es gan ģibstu - vells; ku labs ;)
0
Viens no 100, no sērijas: "atrodi desmit atšķirības".
0
Faun.

Vispār domāju gan, ka ir tizleņi un idioti...

Stenorosis

Kapēc galējībās? Varbūt es nesakidri izteicos, bet kāpēc tiek salīdzināts talants un ieraksta kvalitāte? Tie tevis minētie piemēri, pr kuriem man ir savs viedoklis, nebūt nav pretrunā ar manis apgalvoto, jo nejau talantam un iedvesmai ir vajadzīga tā nauda, bet kvalitātīvam ierakstam, kas neaprobežojas tikai ar "precīzi iespēlēju" un "izspiedu no sava metalzone baigo zāģi". Fiška jau ir, bet pietiekama laika to pašam sagremot, pārdomāt un kārtīgi, bez stresa iecept man liekas ka nav gan. Tas pats ģeniālais Sanctimony pēdējā savā veikumā ir diezgan nohaltūrējuši uz šo to. Un tas iespējams ka nebūtu ja būtu vairāk naudas = laika. Bet varbūt arī būtu.. kas zin..
0
Ljoti labs gabals, kautko labu atgaadina.Varbuut mazliet God Dethroned.Neredzu nekadu liidzibu ar slipknot......Kvalitaate IR gan.
Keep it true!!
0
Marlix, nu ir jua tev taisnība... Un tomēr man niez mēle teikt, ka krietna daļa no mumsim teitan joprojām mēdz klausīties pirms 10 gadiem mājas apstākļos ierakstītus norvēģu demo; bet latviešu - ne sūda...
0
Nu ja, kur tad vēl leģendārais zviedrs, kas lielāko daļu no saviem leģendārajiem (???) albumiem savā garāžā rakstījis...
0
...leģendārs kāju papletiens priekšā foruma sīkpiržiem.
0
Droši vein mani nepaķers ka baiga klausām viela mājās, bet priekš dzīva izpildījuma derēs.

Stonerosis, 25. decembrī, plkst. 16:08 ja logo tiesham ir labs

Man liekas ja muzika nepavelk, nu tad jua aparatura tur neko nedos, ja idejas labas, tad jau tas ta pat ir jutams. Kaut kas uz grave ne.

Kriwix, 22. decembrī, plkst. 15:38 [Profils] Link
vareeja buut arii suudiigaak :D ne ne, ir ok.
nu ja.
...
0
vismaz laba kvalitate ! nesmu parakais deda pieritejs nu bet klausities var! protams ja butu dziedajushi Latvki ta jau butu normali! bet si jau laikam karteja grupele kas grib but baigi kruta vaia ri vienkarshi ir kautkadi kompleksi par musu skaisto valodu!
0
man domāt ja death dziedātu latviski, nu tādu gaļaini zarnainu death, tad varētu pārsmieties un tā mūzika līdz ar to liktos tāda taka nenopietna.

"nomizoju ādu no sava pimpja, ar asu žileti. viņa sāk sūkāt, asinis un sperma izšļācas.viņa norauj manu pimpi ar zobiem, gremo, grauž un košļā stumbeni.viņa izvemjas un esmu noklāts ar paša asiņainiem gabaliem" he,he
0
It kā kādam baigi vajadzētu šitās ultranopietnās pagrīdes grupas...
0
hehe nu universum vienreiz kko labu pateica. malacis. paldies par jautro ddienas saakumu.

ble riit jau piektdiena, JEEEEEEEEHAAAAAAAAA!
0
www.gign.lv --> sadalja 'faili' ----> 'video' var atrast I cum blood video ar subtitriem latviski

par dziesmu - kopumaa klausaama, gjitaaras solo vareeja buut bish garaaks un 'paardomaataaks', vokaals ar pasauss

0
labs.
0
Zajebaļi utis meklēt .
Labais tak...
0
kudars, 2005. gada 29. decembrī, plkst. 02:07
It kā kādam baigi vajadzētu šitās ultranopietnās pagrīdes grupas...
tāda sajūta, ka tā arī ir...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas