0
[#]

13. jūnijā Tallinā Dziesmu svētku estrādē ar vienīgo koncertu visā Ziemeļeiropa un Austrumeiropa “Escape From the Studio ‘06” tūres ietvaros uzstāsies leģendārā grupa “Metallica”.

Uz šo koncertu un atpakaļ “WHISKEY EXPRESS METAL TRAVEL” organizē braucienu ar komfortabliem autobusiem. Biļetes cena ir – 13 ls . Rezervēt vietu autobusā var pa tālr.:

+371 5976739
+371 9879475

Vietu rezervācija notiek līdz 20. maijam. Lūgums pieteikties laicīgi!!! Vietu skaits ir ierobežots!!!!!!

Sīkāka informācija par izbraukšanas laikiem un vietam pa talr.: +371 9879475 vai rakstot uz  info@metalshow.lv

 

Komentāri
0
ehh ;[[[[
0
Hehehe, Whiskey Express Metal Travel :DDDDD A biļetes cena ir mīnus 13 Ls, ja? :))
0
bļāviens.... nu kāpēc koncim ir jānotiek manas sesijas laikā :(
būtu perfekta dāvana manai vārdenei...
0
Un man vārdene ir dienu vēlāk. A biļetes ta izpārdotas!!!
0
PRECIZEEJUMS:
Brauciena (nevis biljetes) cena ir Ls 13.
0
bet ja jau biļetes ir izpārdotas, tad kāda jēga te vēl cepties un uztraukties.
0
A tu man pasaki, kā lai te neuztraucas.
Izpārdotas jau nedēļu pēc pārdošanas uzsākšanas, un pirms vēl parādās info par busu; un - pirms vēl tādi kā es tiek pie naudas.
Oi, kur спекулянты prot iedzīvoties...
0
organizatora nosaukums ir vnk perfekts.
0
es gan braukšu ar citu autobusu, bet viss jau ir samaksāts, biļete ir kabatā-atliek tikai gaidīt-forša sajūta
0
A cik jāmaksā gadijumā ja brauc no Taurenes? 3 cilvēki toč brauktu.
0
Pārdodu biļetes uz Metallica!9250245
0
Продаю билеты на Metallica!9250245
0
pa cik ?
0
80ls!
0
loxs ssiikais
0
80 ls..normaali..a kas buus ja neviens nenjems? pakalj metiisi? nespiid,nespiid...
a kaa gribaas,kaa gribaas- a biljetes ta nav.
0
nuu, nemot veeraa, ka VIP maksaaja 90 Ls, bet uz visu Latviju tik 200 taadu bija!
0
Sist taadus ka eddy88
0
nahuj sist? normāls biznesa cilvēks, šajā gadījumā- kam ir biļete, tas diktē noteikumus. tev jau nav jāpērk. varēji ar pirmais sapirkt kādu žūksnīti biļetes un pa bargu naudu nogrūst.

otrkārt, cilvēkam prasīja: pa cik? cilvēks nosauca cenu, kaulē zemāk.
0
Nu kamon, nekas no vinjiem (metālikas) vairs nav palicis. Artuurs man nosliideetu -2, ja pirktu pa 80 Ls biljeti.
0
nee nu mosh tip nav spekulants, mosh tip juut ka netiks tagad paardot vajag utt bet nu 4x augstaaku cenu ja pasaka tas jau ir apvainojums vnagluju...
0
pa 80 tik uz Manowar pirktu hehe
0
ja kāds pēkšņi izdomā, ka nebrauks vai apstākļu sakrtitības dēļ netiek un gribēs tik no savas piletes vaļā - padod man ziņu >:]

p.s.
kā notriekt 80ls es atradīšu labākus variantus :]
0
80 ls - galīgs vājprāts !!!
vot pa 70 vēl varētu ;DD
0
Dzirdēju,ka iesviedrētāji būs "Rokgrupa Tanel Padar".Tas nav tas klauns,kas ar nigu kopā dzied?Tad nu gan Metaļika izvēlas grupeles, hrraaaahh!
0
Jā jā, tas pats, kas vinnēja savulaik eirovīziju. Vēl būs arī Bullet For My Valentine.
0
Tad jāņem līdzi divi prikidi.Lai ir ko ģērbt Tanelpidara dziesmā...
0
koleegjis grib nopaardot pa 45 Ls
0
2x dargaak ? ;] hmm
0
biļete jau itkaa ir bet nākošā dienā Ekonomikā eksāmens, stulbi...
0
kha.man arii exaamens ekonomikaa.bet biļetes gan nav.vienu briidi jau saaku domaat kaa ar aarstu sarunaat lai uzraxta ziimi ka tajaa datumaa nevareešu raxtiit.naakošais ko uzzinaaju bij tas ka biļetes vair nav.bet nu tagad jau daudzmaz poh.domaaju ka veel paspeešu.un ja nepaspēšu,vienalga paspeešu kh
0
Stulbaakais visaa tajaa ir tas,ka biljetes tika iztirgotas 3dienu laikaa!!!!
0
Bet gan jau paraad°iisies veel biljetes... Tauta nesatraucas...
Vienmeer no kaut kurienes taas paraadaas... :)
0
parādās gan, pa 100 ls
0
nu it kaa jau zinoja, ka organizatori runaa ar metallicas tuures menedzeriem par papildus 5-10k bileshu izplatiishanu, bet tur jaarisina papildus jautaajumi par droshiibu, hujoshiibu, pasaakuma vietas apriikoshanu utt!!
70k cilveeku taa ir nopietna armija, kaut arii brunota tikai ar kaadu devu alkohola:)
0
Nez cik mentus Igauņi saliks uz vienu pas''akuma dalībnieku???
0
eu, bet tas autobuss tak brauks pa dienu ja!? Tad sanak ta, ka ieradisies estradee a tur jau 50 000 priekshaa purina galvas! Nee, jaavaac mashina un jabrauc iepriekshejaa vakaraa...
0
Ir pieejamas 4x biļetes uz Metallica 50Ls/gab
psihachu@cc.lv
0
biletes uz metalicu - 70Ls, 8682301
0
man ir divas - atdošu pa 99.99/gab. gadsimta dīls!!
0
Ei, babuļa!!! Dai platok, na Meatļiku. A?
0
Mums vel ir brīvas vietas autobusā uz koncertu!
Braucam 12.06. 5 vakarā,atpakaļ uzreiz pēc koncerta!
12 ls!
0
metallica5@inbox.lv
9250245
0
nu i priduri!nafigam maxaat 50-70 lisie par bileti!tak ieiejiet ieks impro-tur brauciens uz tallinu un bilete uz konci kopaa maxaa 45 lisie!
0
Pārdodu biļeti uz Metallica, 65 ls. Steidzami.
0
ak jā, interesaentiem par to biļeti zvanīt - 9926861
0
...un segvārds ir "mele". Vienkārši ideāli! :D
0
nu un?:) Kas no tā mainās?
0
impro brauciens izpaardots.. taa kaa ja veel kaadam ir interese, tad paardodu 4as biljetes uz koncertu pa 45 Ls. 8334951
0
Man vēl ir vietas autobusā. Cena Ls 11. Izbraucam no Liepājas.
0
Tiek rīkots brauciens jautrā jauniešu kompānijā un ērtā autobusā uz Metallica koncertu Tallinā. Izbraukšana no Rīgas plānota 12. jūnijā ap 23. 00, tā kā vislielākajiem faniem būs iespēja ieņemt labākās vietas, bet pārējiem pa dienu doties ekskursijā pa Tallinu. Sīkāka informācija mājaslapā www.sesija.lv/brauciens.ph... . Brauciena cena piesakoties līdz 15. maijam tikai 12 Ls.
0
vel ir biletes uz koncertu pa 50 ls...
0
9250245
0
? tiem, kas kkādu iemeslu dzīti ceļos individuāli: kur nakšņosiet pēc koncerta? Somi, maitas, visus hosteļus (un abus!! nakts prāmujs uz Helsinkiem) jau apsēduši.
Man tāda privāta doma - nākamjā dienā doties apskatīt Helsinkus, bet nav kur nakšņot Tallinā. Varbūt kādai/am ir kāds labs padoms vai (piedienīgs) piedāvājums?
0
Mums ir rezervētas 40 vietas viesnīcā naktii no 12. uz 13. un autobus. Izbraukšana 12-jā ap 5 vakara,atpakaļ uzreiz pēc koncerta. Vel ir brīvas vietas! 9250245 pasteidzeties!
0
Kam vēl nav Pārdodu savu biļeti uz Metallica 13.jun.
45LS; 6191127
0
Pardodas 2 biletes uz Metallica koncertu Tallina. vienas biletes cena - 40Ls. 9525067
0
blje, spekulanti jobanie :)
0
to eddy88:
Paldies par priekšlikumu, bet izbraukšana 12ajā nekā neder un transporta biļetes jau sapirktas.

to visiem,kam interesē:
puslīdz atrisināju nakšņošanas problēmu - stiepšu līdzi telti ar pričendāļiem un mitināšos kempingos. Mazliet lētāk arī sanāks.

to spekulantu pēlējiem:
Tak paskatieties, kā tepat cenas krīt :) ap 12. jun droši vien dabūsiet pa pamatcenu :)) ... ja turpināsiet no viņiem nepirkt
0
Pārdod biļetes uz Metallica koncertu Tallinā par 36 ls gabalā. Darbadienās zvanīt vēlams no 16:00.
mob. 9558489 mail: rihs@cc.lv
0
to spekulantu aizstaaveejiem:
tak man nav kur jaaskatas ka es redzu ka cilveeks skaidri un gaishi pasaaka - ja griibat tikt uz miljakas grupas koncertu, tad suukajiet man liiko par 75,60,45,40 Ls. cena kriit jo deriiguma terminjsh beidzas...

man jau pasham pie dirsas iisteniiba, ir man ta biljete, un visas biljetes ko es nopirku pedeeja dienaa es paardevu cilveekiem kuriem nav paveicies ta ka man par 22 Ls. to "eddy88" atkaartoju veelreiz - par 22 Ls.
vnk negriibas kluseet kad redzu visu shito biznesmenju padariishanu...

nu jau labi, ta ir lirika...
0
to Estragons:
No tā, ka mēs te besīsimies, nevienam labāk nekļūs. Man jau arī tapa skaidrs, kāpēc TLL visi hosteļi un lētie hoteļi līdz jumtiem rezervēti... ne jau tikai citvalstu fanu dēļ... Nu nekas, panēsāšu telti pa 3 pilsētām 3dienas līdzi.

Mans ieteikums tajā arī balstījās, ka cenas krīt, kamēr no spekulantiem neviens nepērk, t.i., ja turpinās nepirkt, viņi tās biļetes varēs sev kkur iebāzt. Kad pāris pasākumos būs dabūjuši dažus $ kkur iebāzt, "bizness" iznīks dabīgā ceļā - pieprasījuma trūkuma dēļ :) Tāpēc visiem, kas nedabūja biļetes, iesaku mājās paklausīties iemīļotos cd, bet no spekulantiem nepirkt, kaut vai tāpēc, lai citos ar metal saistītos pasākumos tas neatkārtotos.

Kad pirmajā biļešu tirgošanas dienā pirku sev biļeti, radās doma "mazliet uzvārīties", jo mana materiālā situācija, maigi sakot, ir sliktākā n-gadu laikā. Tomēr nopirku tikai 1 sev, jo sapratu, ka nespēšu citiem M atbalstītājiem paprasīt vairāk par sākuma cenu - sorry, nu nav smuki iedzīvoties uz savējo rēķina!!!!

A spekulantiem mazs biedinājums - jūs nekad nezināsiet, vai pircējs nav no EP, VID vai tml. ;)) Visiem jūs toč neesat samaksājuši - mīnusos būtu :)) 100 varbūt būs OK, bet 101. var nebūt - un peļņa tutū, jo arī ierēdņi gribēs ātri uzvārīties un likumu panti gan jau atradīsies :))
0
kaukā nau dzirdēts, ka EP vai VID krāmētos ar tādiem sīkumiem :D :D un ko ta viņi Tev piesies? jādeklarējas ir, ja gada apgrozījums ir virs 10 kLs, vai kaukas ap to ciparu
0
Hmz.. varbūt kāds zin, cikos apmēram koncerts beidzas un cikos kāds transports pēc tam uz LV nāk?
0
Pārdod biļetes uz Metallica koncertu Tallinā par 30 ls gabalā.
mob. 9558489 mail: rihs@cc.lv
0
Vispār jau uz biļetes citas starpā ir rakstīts, ka "Aizliegts veikt biļešu tālākpārdošanu." Tik nav skaidrs, kas to aizliedz, un kas to kontrolē, un kāds sods par to pienākas.

Turpat tālāk rakstīts "Jūsu atrašanās pasākuma norises vietā ir apliecinājums tam, ka piekrītat šiem noteikumiem. Par to pārkāpumu vai sabiedriskās kārtības traucēšanu varat tikt izraidīts no pasākuma".
Tātad mani var izdzīt no pasākuma, ja es savu biļeti pārdodu kādam (kas ir iekļuvis pasākumā un dedzīgi vēlas iegādāties biļeti? :DDDD
0
to milka:
Busi 00:30 Eurolines bez pieturām un mazliet lētāks (iesaku šo!), 23:40 Nordeka ar pieturām - apskaties Eurolines.lv. Avio ir tikai no rīta (ap pus 9) un dārgi, toties ērti.
Man šķiet, ka autobusu ap pusnakti droši var ņemt, jo somi visu prāmi 23:55 absolūti rezervējuši un paredzējuši, ka tiks līdz ostai, turklāt uz prāmjiem ieteicams ierasties kādu nopietnāku laiciņu iepriekš. Buss ~pusnakti no TLL ap 5:00-5:30 būs Rīgā. Ap to laiku arī kāds vietējais sabtranss sāk kustēt, t.i. ātrāk atbraukt un pāris stundas tramvaju gaidīt arī nav jēgas.
0
vel ir biļetes uz koncertu pa 30 ls.Ir arī čeks, baidieties no viltojumiem! 9250245
0
man vēl ir vietas autobusā. Izbraucam no liepājas. Cena Ls 11. 9435190
0
ir arī citāds variants. pa 45ls biļete+autobuss turp un atpakaļ.
0
Es laikam netieku. Ja kādam vajag, varu atdod biļeti pa 22Ls.
0
Metallica koncerts atcelts, nu bļa metālisti kā jūs visus piekāsa. vairā info iekš viņu mājas lapas www.piepisēji.com vai arī www.metallica.com vai arī paskaties manu profilu, tas tev metallica fan ;)
0
2 biletes pa 50 Ls (plus miinus) Zvaniet, ja kas, tad sarunas. 26363933 (labak zvaniit uz vakarpusi)
0
dzirdēju pa SWH Rock diezgan ticamas baumas, ka Metallica visu Master of Puppets albūmu spēlēšot :)
0
Metallica oficiālajā mājas lapā taču arī pie dziesmu saraksta redzams, ka šogad šis albums ir aktuāls zināmu gadu dēļ. :)
0
METALLICA Rock am Ring festivālā (03.jūn.2006):

Creeping Death
Fuel
Wherever I May Roam
For Whom the Bell Tolls
Fade to Black
Battery
Master of Puppets
The Thing That Should Not Be
Welcome Home (Sanitarium)
Disposable Heroes
Leper Messiah
Orion
Damage Inc.
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
Last Caress
Seek and Destroy

Tātad tiešām Master of Puppets pilnībā.Jācer,ka močīs arī Tallinā.
0
Nav slikti, no post-melnā albumiem tikai 1 dziesma :) Mja, ja iebāž setlistā vienu albumu visā pilnībā, tad laikam nevar gribēt, lai atliktu daudz vietas citiem vecajiem labajiem - 3 no RTL, pa vienam mo KEA un AJFA :(
0
wehhh, gribeetos isteniibaa AJFA albuma visas dziesmas dziirdet :)
0
Pateicoties manai "foršajai" draudzenei, kas pēdējā brīdī izdomāja nebraukt, man ir aizķērusies viena biļete. Ja nu kādu interesē - zvani uz 8376034. Cena - zem 30 Ls.
0
viena biļete uz metallicas konci 30Ls. 6787876
0
Palikusi paari viena bilete uz Metallica un arii vieta busaa. Steidzami paardodu 30 bez busa 45 ar busu. Ugis 6305883 Var patirgoties
0
Ir pāris biļetes, atdošu pa 22 Ls gabalā. Срочно!! Отдам по себестоимости... Zvānit: 26103555
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas