0
[#]

Šodien 10.oktobrī iznācis dziedātājas Vic Anselmo debijas albūms “Trapped in a Dream”!

Par šo albūmu ir jau tagad saņemtas ļoti pozitīvas atsauksmes no Vācijas lielākajiem goth/alternative žurnāliem: Žurnālā “Orkus” Vic Anselmo izvēlēta par “Newcomer of the month” (“Mēneša jaunpienācēja”), savukārt žurnālos “Zillo” un “Sonic Seducer” albūms “Trapped in a Dream” ieņēmis attiecīgi otro un septīto vietu mūzikas kritiķu topos!!! (Soundcheck)

Albums sastāv no 10 Vic Anselmo sacerētām dziesmām (viņa ir gan mūzikas, gan tekstu autore).

Vic Anselmo dziesmu vadmotīvs ir cilvēku sapņi. Albumu varētu raksturot kā mistiskās cilvēku sapņu pasaules skaņu celiņu, jo katra dziesma ir kāda šīs pasaules nostūra atainojums. Uz skatuves Vic Anselmo iejūtas pa sapņiem ceļojošas meitenes tēlā, un viņas mūzikā atspoguļojas šo sapņu dažādība - tie var būt gan jauki, gan drūmi.

Albuma nosaukumu “Trapped in a Dream” varētu tulkot kā „Sapnī iesprostotā”.

Lai radītu vajadzīgo skanējumu, ierakstā tika izmantoti ļoti dažādi instrumenti un skaņas, piemēram, modernās mūzikas kontekstā ierasti instrumenti (ģitāras, bungas, sintezatori), kā arī parasti klasiskajā un folkmūzikā izmantoti instrumenti (vijoles, čelli, mandolīna, zvani, timpāni u.c.). Turklāt tika ieskaņotas pavisam netradicionālas skaņas, kas tika radītas izmantojot dzelzs kannas, durvju rokturus, jūras viļņu šalkoņu, mašīnas dzinēja radītas skaņas u.c.

Albūms “Trapped in a Dream” ir Vic Anselmo, kā dziedātājas un dziesmu autores, un viņas producentu un pavadošās grupas dalībnieku, Hermaņa Rigmanta un Georgija Kadoļčika, kopdarbs.

Albūmu producēja Vic Anselmo pavadošās grupas dalībnieki, Hermanis Rigmants un Georgijs Kadoļčiks (Atiecīgi Gitāra un Taustiņinstrumenti)

Bungas – Martiņs Milevskis, Bass ģitāra – Pēteris Pass

Albūms tika ierakstīts studijās “Phoenix” un “Sound Division”, sadarbojoties ar skaņu inženieri Gintu Lundbergu.

Albūma noformējumu un fotogrāfijas veidojis latviešu mākslinieks Artūrs Bērziņš.

Latvijā albūms būs nopērkams no 10.10.2008, veikalos: Randoms, Elkor un Upe.

Vic Anselmo tuvākie koncerti:
20.10.2008 klubā Melna Piektdiena (Brivibas iela 193c), kur viņa iesildīs amerikaņu alternativo kulta mākslinieci Emilie Autumn.

21.10.2008 mūzikas veikalā Randoms Vic Anselmo prezentēs savu CD “Trapped in a Dream”

 

Komentāri
0
zumm
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas