0
[#]

30. janvāra vakarā, klubā Depo, savu līdz šim vienīgo koncertu Latvijā sniegs daudzsološā down-tempo / psychedelic grupa no Igaunijas – Talbot.

Grupa, kuras radošo kodolu veido basģitārists Magnuss Andre (Magnus Andre) un bundzinieks Jarmo Nūtre (Jarmo Nuutre), dibināta 2003.gadā Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Abi dueta dalībnieki uzkrājuši gana lielu pieredzi, darbojoties vairākās igauņu neatkarīgās mūzikas grupās, no kurām izceļams joprojām aktīvais elektroniskās mūzikas ievirzes projekts Plastic Whore.

Savā darbībā grupa nospēlējusi neskaitāmus koncertus dažādos kaimiņvalsts klubos un koncertvietās, kā arī aizvadītā 2008.gada nogalē izdevusi savu debija EP ierakstu ”Tundra”, kurš, balstoties uz grupas nostāju, pieejams klausītājiem bezmaksas lejupielādei viņu oficiālajā mājaslapā. Talbot līdzgaitnieki izteikuši atzinumu, ka viņu veikums ir labākais, kas noticis Igaunijas pagrīdes mūzikas skatuvē pēdējo gadu laikā.

Grupas psihadēliskajā mūzikā nepārprotami jūtamas ietekmes no doom metal un ambient mūzikas žanriem, kopumā radot tik neatkārtojamo skanējumu. Kā grupas muzikālās ietekmes minamas tādas grupas kā Earth, Old Man Gloom un Neurosis. Atzīmēšanas vērts ir arī fakts, ka Talbot izvēlēti kā atbalsta grupa februārī gaidāmajam Kanādas drone / ambient dueta Nadja koncertam Tallinā.

Koncerts tiek rīkots sadarbībā ar neatkarīgās mūzikas aģentūru Werewolf Agency. Pasākumā gaidāms pašmāju atbalsts, kurš tiks precizēt nedaudz vēlāk.

Sākums: 21:30.

Biļetes iegādājamas koncerta dienā pie kluba Depo (Vaļņu iela 32, Rīga) ieejas.

Ieeja: 4Ls (pēc 22:00 5 lati), ierodoties ar pasākuma flyer - lētāk.

www.talbot-music.com
www.myspace.com/talbotmusic
www.klubsdepo.lv

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=u-NTKqMasN4

Komentāri
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas