0
[#]

Pirmaas skanjas....Stop! Kautkas interesants. Hmm.. ljoti interesants. Grupa, kuru 1993. gadaa nodibinaajushi divi braalji - Peter (vokaals, akustiskaa gjitaara) un Christer Espevoll (dzhindzha), kaa arii bunjgjieris David Husvik visai pieklaajiigaa vecumaa (14-16). Veelaak vinjiem pievienojas arii basists Ole Borud.

Shos jaunieshus no Norveegjijas ar kristiigo paarlieciibu samikseejot ar nekautreeshanos eksperimenteet un pielietot dzheziigu skaneejumu ieksh thrash metal, kas mijas ar hardcore (it sevishkji vokaals) sanaak viens no briinishkjiigajiem Extol albumiem, konkreeti shis - peedeejais. "Synergy" ir mazliet agresiivaaks par ieprieksheejo pilna garuma sakopojumu "Undecieved", kursh vairaak pieveersaas klasiskajai muuzikai, un ne par mata tiesu nav sliktaaks par jauno veidojumu. Sarezhgjiiti rifi, negaidiitas ritma mainjas. Seshos vaardos sakot, eksperimentaala tehniski nosliipeeta thrash metal paraugs.

Ja esi tehniskaa metaala cieniitaajs un guusti baudu no paarbaudiijumu pilniem rifiem, ritmiem, kompoziicijaam, shis briinishkjiigais radiijums ir tieshi prieksh tevis. Klausoties, vietaam atgaadina par taadu virtuozitaates meistaru, kaa Cynic esamiibu, un kljuust par lielisku, gan fona muuziku, gan baudaamu maakslas darbu. Kopeejais skaneejums ir pozitiivi laadeets un patiikami cels tonusu darba dienai, vai vakaram pie glaazes iemiiljotaas dziras.

Cipariskais veerteejums - 9

Fauns.

 

Komentāri
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Komentāri
Viskas