0
[#]

Nu chau. Gribejas izteikties arii nedaudz par subjektu, bet taa loti minimaali.

Iekshaa ieklushana neizskaidrojamu faktoru rezultaataa sakas tikai 22.00, taa kaa lauzhi niika uz ielas un churat gaja vietejos pagalmos :) Tas jau iipashi nevienu neuztrauca, jo visu pratus patiikamai kairinaja gaidaamaa 5 grupu parade, kas solijas but daudzsolosha :)

Pec parastas metelu likshanas un alus pasutishanas gajam lejaa un tur jau duneja kautkas lidzigs 'industrial' skanaam. Viens otrs tapa piemaniits lidz ar to, jo domajot ka taa nav grupa, gaja augshaa vai uz disko zali. Bet izraadijas tas bija intro Kolutunam. Redzeju shos 2 reizi, shajaa gadijumaa es jau biju sagatavojies un nekas mani neparsteidza, vienigi pielikushi bija vel tadu true Burzuma skanu, kas monotoni ducinaja cauri neprofesionali izvedotajam gitaru troksnim. Shtata kliedzejs arii likas nedaudz saguris uz beigam jo sakas nesaprotami gari instrumentali gabali, kas pameta klausitajus nedaudz viilushos.

Otrie bija koncerta organizatori Agares, kas bija jau nedaudz profigaki, lai gan ta bija vinu pirmais koncerts. Nu prieksh pirmas reizes nepavisam nebija slikti! Pirmas dziesmas bija shvakas, bet velak jau vareja kaut ko normalaku saklausiit. Dziesmu teksti un lyrics protams bija nesaprotami :)

Treshie kapa virsu Nightwing, kuru muziku es nezinu, ka lai sakomentee, normals blekis tipa,bet protams nekas iipash. Muzika bija zlobas pilna, bet kaa parasti neko saprast no tekstiem nevareja. Shie bija jau atkal pakapi augstak par iepriekshejiem. Sekojosjais Nycticorax, mani saka garlaikot, ko vieni un tie pashi vezhi citaa kulitee, kautkaa neparliecinaja. Ja grupas nosaukums mainas, bet viss kas mainas, ir tikai krekla novilkshana un dziedaashana nevis angliski, bet krieviski, tad kada jega? Tas pats Nightwing's vien bija.

Gaaju pirkt alu.

Nominalajiem headlineriem Urskumug'am, nepaveicaas 2 frontees, jo publika jau bija sakusi pamest telpas un bija kadi 30 cilveki tikai palikushi. Otrkart kaa parasti bija noveerojamas tehniskas kibeles, bet cerams, tas mainisies :) Muzins tads zlobnijs simfo black, itkaa jau viss bija tiesham forshi. Prieceja, ka domaa par savu imidzu- bija saeedushies suudus, mutes visiem bija melnas- kaa no iekspuses taa no aarpuses :)))

Vis pasakums kopsummaa bija tads videja limena koncis gan muzikali gan apmeklejuma zina. Pec tam gajam dzert atkal alu, kas izvertas par sekojoshu party pataalu no centra.

Hopkins

Komentāri
0
Hpkinsam un visiem pārējiem zināšanai - mēs neēdam sūdus!!!!!!!!!!!
0
Sorry Hopkins< ka neierakstīju tavā vārdā o burtu.
0
vai kaadam ir probleemas ar humora izjuutu? :)))
0
0
0
0
A viens no Urskumug nav nodzinis matus? Jonishkos ja namaldos, tas ar zilo aci un tas uz sintikja man liekas bija daudz maz mataini... es varbuut esmu aprobezhots, bet kaut kaa tas mani sit aaraa no sliedeem - black speelee ar plikiem pauriem.
0
Nezinu kaa citiem liekas, bet Urskumug imigu nedaudz bojaa sintikka burziitaajs ar savu muuka teerpu, ja visiem karpellu maisi, tad visiem, savaadaak ne shis ne tas
0
Ha! Ir nu gan cilveeki, tev nav vienalga ar kaadu pauri speelee black? Gribi teikt, ka Satyricon Rebel Extravaganza ir nodeviiba, un Emperor arii neko nejeedz? Man pasham plika galva un sitot duuri pret kruutiim varu teikt, ka black ir mana muuzika. Un ne jau nu taapeec es nekaapshu uz skatuves. Muuziku saprot un klausaas ar galvu, nevis ar matiem. Man patiik, ka daudzi mataini juutas paaraaki, ja vinjiem ir garas pakas, bet biezhi, kad ar vinjiem padiskutee, naakas saprast, ka tas cilveeks vispaar neko nejeedz. Taa jau ir taa urlu domaashana. Es liss-normaljnij pacan. Tu matains-tev pa muti. Tev tas shkjiet normaali. Un es arii neuzskatu, ka uz skatuves jaakaapj nokaarushamies ar visaadu metaala drazu un vaajpraatiigi jaashkjoba gjiimis. Piem. Urskumug vokaals izskataas smiekliigi.
0
kas jaushams 31.10.sakaraa?atceros no ieprieksheejiem gadiem,bij taada tendence pa kluso uztaisiit koncertus..gribeetos uzzinaat laiciigi nevis post factum.
0
Thehehe, ja jau Urskumug vokāls ir smieklīgs, tad redzot Salacious Gods vispār pa zemi jāvārtās :)))))
0
Fauns - abzoluuti piekriitu.
0
dazjreiz liekas, ka pasaule iet uz galu... tauta saak pilniigi regereseet... un man liekas, ka neviens vairs iisti nesaprot, ko runaa un dara, un briezji rodas prableema saprast : ko es vispaar gribeeju teikt..? tagad jau saakas diskusijas par matu esamiibu vai neesamiibu... vai nav pilniigi vienalga kaads izskataas vokaals? galvenais, ka tas, ko vinji speelee ir black. un tas ir atkal vienc no steriotipiem: ja tu speelee black- tev noteikti jaabuut ar, visma, videeja garuma matiem... nesaprotu...
0
nea, true blakerim pa weekendiem jaaiet postiit bazniicas, kapos griest krustus otraadi. mati tik paliek otraa plaanaa :))
0
Atkal sakas. Komentars par tiem nogrieztajiem matiem bija saistiits ar Urskumug solijumu uzlabot skatuves telu. Nevar jau parmest, ka tas netika izdarits, bet ES (ja varētu pasvītrotu) gaidiju ko citu. Un es pat gatavs izvirzit versijas kapec tie mati tika nogriezti - darbs. Tas ir kas saistits ar shi koncerta atklasmem. Novirzoties uz temu (to Fauns), ka matainie ir truli sava aprobezhotiba, jav ir apnicis... labi ka tu mums esi tik atverts pret cilveeku domam. Man ir draugs (ex klasesbiedrs), kas nekad nav bijis matains lops un metalu sacis klausities stipri atrak par mani - ciesh gudrs cilveks, atshkiriba no manis vel jo projam, bet talak par savu Oziti un Death nav ticis - viss vinjam ir plagiats, un nekas metala nu vismaz 10 gadu laika tichna nav paradijies. Un pieminet Rebel Extravaganza, nu piedod - vot tas gan bija truli. Vienvard sakot Fauns, lai nepiedistu forumu ar filozofiju, ja tevi satrauc taus plikais pauris raksti man uz mailu, un es tev izklastishu savas trulas domas, vai sliktakaja gadijuma uz metallisti, pafilozofesim (ATKAL!) kopiigi.
0
Piektdien būs koncis Saksafonā?
0
90% BLACKMETAALISTU TIESAAM EED SUUDUS>>>>>>>>>>>>>>YEEEEE...
0
Piemeers ar Extravaganza ir domaats taa - vai tad tas, ka Satiiram nebija matu uz galvas, noziimee, ka vinjsh nespeej radiit normaalu muuziku? Es runaaju taa, lai cilveeki, kam ir aizspriedumi pret lisajiem, saprot. Bet redz, uzrodaas taads sky forgoten, un man vairs iisti nav ko teikt. Vai maniem vaardiem ir kaada jeega? Vai kaads manu tekstu vispaar liidz galam izlasa?
0
Aciim redzot Satyr matu nodziishana nav naakusi par labu. Rebel extravaganza - nu suudiigs albums. Vai gana laba atbilde? Satyricon vispaar black nosaukums veel karaajas par veciem nopelniem. Un nez vai man buus tas gods vinjus redzeet uz skatuves atshkiriibaa no Urskumug, kas savukaart ir soliijushi sho to... tas taa iipashi attapiigiem atgaadinot. Tiem pashiem veelreiz piedaavaaju nepiedirst telpu ar komentaariem ne par topiku.
0
Nuuu...kas ta Rebel Extravaganza vainas? Atziishos, man arii saakumaa nepatika, bet pie cieshaakas paklausiishanaas kljuvis par manu otro iecieniitaako Satyricon albumu aiz Dark Medieval Times. Kjeceriigi izteikshos - bet liekas speeciigaaks pat par visu dievinaato Nemesis Divina ;) Man personiigi taas industriaalas fiichas liekas diezgan interesantas un cieniijami ir ariidzan tas, ka Satyriconam katrs albums ir pamanaami atshkjiriigs no citiem un ar juutamu novatorisma piegarshu.
Domaaju, ka visiem blacka albumiem nav obligaati jaaizklausaas peec Darkthtrones Panzerfausta un var meegjinaat attiistiities, nesoljojot popsas virzienaa ala Dimmu B ;)) Tie, kam patika Satyricona 'Rebel Extravaganza' un peedeejais 'Volcano' (shis gan man so-so pagaidaam), rekomendeeju iechekot Thorns 2001. vai 2002. gadaa izlaisto self-titled albumu - arii vajadzeetu patikt.
2 Black Data: Satyricon shogad piemeeram Roskildee uzstaajaas un veel shur tur, lielajos metaalfestos laikam gan ne, vismaz Eiropaa, bet vispaar meedz koncerteet palaikam, taa kaa ceriibas shos kaadreiz redzeet pastaav :)

A par matiem gan te teksti tiek pilniigaa bezjeegaa biidiiti :)) kaada shkjirba, ir pachka vai nav, nesaprotu. Negrib cilveeks audzeet, nu neaudzee un visu cienju, ka to nedara, tikai taapeec, lai kaadam super-true blackerim nebuutu iemesls raukt naasi, ka redz mati par iisiem :)
0
Uggam vajadzeetu uztaisiit forumu, lai buutu kur visaadus offtopicus posteet (par matiem, piem) un spariigi diskuteet :)
0
btw, Burzum arii pachku nocirpis:
www.aftenposten.no/multimedia/archive/...
0
Jaa, redz kur viena liidziiga metaala sirds. Runaajot par albumu atshkjiriibu, manaa uztveree labaakais, kas var buut, ir tad, kad grupai albumi ir atshkjiriigi(Liidz ar to vinjus ir interesanti klausiities), un tajaa pashaa laikaa onkolji saglabaa savu skaneejumu, savu ES(Shaadas taadas tikai vinjiem raksturiigas nianses). Un taadi chuomi kaa Satiirs vispaar veel kautkaa nebuut tur to black uz saviem pleciem, neljaujot vinjam iegrimt vienveidiibaa, kaa to pamanaas izdariit chupaam jaunaas grupas. Ir pilns ar tiem jaunajiem true blackeriem, bet vai juus vinjiem iipashi pieveershat uzmaniibu? 95 procenti tiek izmesti meeslainee, tikai taapeec, ka vinji kautko atgaadina. Kaapeec man klausiities bandu, kura speelee kaa Dark Funeral, ja es varu klausiities pashus Dark Funeral. Un ja kaadam ir gruuti sagremot kautko jaunu shai stilaa, tad pats vainiigs. Esi daudz zaudeejis.
0
ka te vispaar par fucking bullshitu.vai nav pie dirsas kaadi cilveekam mati? tas ka nav packas tad tas uzreiz skaitaas neiistais metaljoris? lohi taapat ir visaadi gan ar gariem isiem bez vai sazinkaadiem turveel matiem.
0
Ha! Nu tur jau taa lieta, tikai es nemaaku to pateikt divos vaardos.
0
Ir iespeeja balsot par grupu "Sanctimony", lai iekluutu top 20 -
www.radioswh.lv/swhrock/top.php?id=...
PALDIES
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
atmoda
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas