0
[#]

Mēģināšu ka nu izteikt savas domas par pagaidām skaļāko 2004. gada kocertu Latvijā, lai nograuž pirkstus sev tie, kas paskopojās un neieradās. Ar ko lai sāk... laikam par visu pēc kārtas.

Visai solīdā biļetes cena šoreiz laikam nostrādāja kā publikas filtrs – domājams, pateicoties tieši šim apstāklim, koncī bija maz “pokemonu” un visādu “kreiso”. Toties no savām mītnēm bija izkustējušies daži ierūsējušie vecie metālisti, kas parasti koncertus neapmeklē, bet klausās mūziku mājās konservētā veidā. Pats pasākums bija noorganizēts ļoti labi, beidzot bija laba skaņa, kaut arī brīžiem skaņu operatori kaut ko drusku nolažoja, piemēram, Skyforger uzstāšanās laikā.

Kā pirmie spēlēja bijušie Gust of Anger, kas tagad nosaukumu mainījuši uz Method. Bet tas arī ir vienīgais, kas radikāli mainījies, jo mūzika gan ir palikusi tāda pati – tāds drusku īpatnējs mistrojums no thrash un hardcore labā profesionālā līmenī. Vispār Method man patika diezgan labi, vienīgi kāds brītiņš pagāja, kamēr apradu ar savdabīgo stilu, jo pašmāju koncertos šie reti uzstājas. Nodragāja kā pieklājas, un gribas cerēt, ka viņi pacentīsies vēl sacerēt ko jaunu un arī publikai atrādīties biežāk.

Pēc tam uz skatuves kāpa ziemeļu kaimiņi – Horricane. Nezinu gan, kāpēc vienam otram tas, ka viņi izklausās līdzīgi Morbid Angel, liek tur spļaudīties un par plaģiātu saukāt. Netaisos noliegt, ka bija jūtama spēcīga iepriekšminētās grupas ietekme, tomēr Horricane man bija ļoti patīkams atklājums. Tik labu death metal no Baltijas valstīm reti gadās dzirdēt, un uzstājās šie visai iznīcinoši, smukā ierindā savus ērkuļus vēdinādami. Vienīgi sintezatorists vairāk kā pārpratums likās; pirmkārt, uzskatu, ka vispār sintezators ne pārāk iederas šajā stilā, otrkārt, sintezatorists uz skatuves vairāk pildīja dekorācijas lomu, jo lielāko koncerta daļu viņa spēlēto instrumentu saklausīt varēja tikai ar lielu piepūli, bet uz pāris pēdējām dziesmām tas tika iegriezts pārāk skaļi un tas, manuprāt, krietni sabojāja visādi citādi teicamo skanējumu.

Preternatural priekšnesumu dzirdēju tikai daļēji, jo lielāko daļu no tā laika pavadīju sarunā ar Novy (Vader un Behemoth basistu). Pārāk vērtīga gan mūsu saruna nebija, jo par Novy svešvalodu zināšanām man pirms tam bija labāks priekšstats, bet nu sparasties varējām; kā par brīnumu, šim bija labas atsauksmes par Behemoth koncertu Rīgā pirms 2 gadiem, ko apmeklēja nožēlojami maz tautas. Kad atnāca kaut kāda meitene, tad nu arī liku šo mierā un gāju klausīties Preternatural. Spēlēja tīri labi, un, šķiet, atšķirībā no dažiem citiem, vienīgais, kas man šīs grupas mūzikā likās līdzīgs Dimmu Borgir, bija DB kavers. Kopumā laikam bija OK.

Skyforger spēlēšanu un dziedāšanu šoreiz pavēroju no trepītēm zāles otrā galā. Iespējams, arī tāpēc brīžiem bija problēmas ar dzirdamību, piemēram, no Riharda spēlētā solo, kura laikā viņš demonstratīvi pakāpās augstāk, varēja sadzirdēt tikai pāris augstākās skaņas. Bet kopumā šovs bija labs, vairākas koncertos reti dzirdamas dziesmas, un šoreiz varējām dzirdēt arī vairāk no vecajiem albumiem. Karogs gan bija šķībi piekārts J

Savukārt daļu no Neglected Fields uzstāšanās laika es pavadīju apakšā bārā, igauņu istabā runājoties ar kādu bārdainu igauni, ko es sākumā kļūdaini noturēju par kādu no Horricane. Šis man iedeva savas heavy metal blices Herald demo disku, kā arī igauņu metāla izlasi un prasīja, lai dodot arī feedback’u, bet to izdarīšu kādu citu reizi. Bet runājot par Neglected Fields uzstāšanos, varu teikt, ka žēl, ka tik reti to sanāk redzēt, jo viņu spēlētais technical death man patīk itin labi. Šoreiz neizpalika arī dīvainais, bet vienalga labais Prodigy Breathe kavers, kas dzīvajā skan vēl labāk un dusmīgāk, nekā ierakstā. Prasās gan pēc jaunām dziesmām, jo četrus gadus spēlēt vienu un to pašu par sevišķu kreativitāti neliecina.

Un tad beidzot bija kārta pasākuma hedlaineriem – slavenajiem poļiem Vader. Skaidri bija redzams un dzirdams, ka iesācēji viņi nav nepavisam – tehniskā ziņā nebija kur piesieties. Spēlēja ļoti labi, ar skaņu viss bija kārtībā, iedvesmas arī, kā likās, netrūka. Diemžēl laikam iepriekšējās grupas un droši vien arī alus bija diezgan nokausējis publiku, jo sevišķu atsaucību nemanīja, kaut arī zāle bija pilna, lielākā publikas daļa nekādu atsaucību neizrādīja, stāvēja kā tādi igauņi J  Bet nu Vader pa to laiku ņēmās uz skatuves savai slavai atbilstošā līmenī. Arī traumētā bundzinieka Doc aizvietotājs Daray šo arodu pieprot labi un grabināja savus kastroļus tā ka maz nelikās. Citi te saka, ka esot bijis vienmuļi, apnicīgi – es tā neteiktu. Jā, varbūt tā varēja likties cilvēkiem, kam Vader nav sevišķi tuvs, bet domāju, ka tie, kam patīk, nebija vīlušies. Priecēja fakts, ka vokālists/ģitārists Peter bija papūlējies apgūt pāris vārdis latviski un ar tiem tad arī publiku uzrunāja. Uz beigām, kas pienāca nepatīkami ātri, gan laikam arī publika kaut cik bija pavilkusies, parādījās daži, kas nekautrējās publikā palēkāt, un kad Vader nozuda no skatuves, uz tās uzlīda divi jaunieši, no kuriem viens gan ātri tika nodzīts lejā, bet otrs pa to laiku bija pieklupis pie mikrofona un mēģināja sakūdīt publiku, lai tak protas un sasauc šos atpakaļ. Tas, par laimi, arī galu galā tika izdarīts, un šie atnāca un noblieza vēl vienu gabalu. Ar to tad arī koncerts beidzās.

Rezumējot visu iepriekšrakstīto var teikt, ka koncerts bija ļoti labs, visas grupas nospēlēja gods godam, un ne par vienu nevaru teikt, ka nebūtu paticis. Pirmajā vietā es liktu tos pašus Vader – viņu “stāru” statuss tomēr ir pelnīts; otrie manā skatījumā būtu Horricane, tālāk gan pagrūti grupas sarindot. Diemžēl gan publika nedaudz apslāpēja pēc vairākiem iepriekšējiem Latvijas končiem radušos cerību, ka metāla lietas šeit atkal sāk iet kalnup – pirms dažiem gadiem kinostudijas koncertos ar aptuveni tādu pašu ieejas cenu ļaužu bija krietni vairāk... Bet no otras puses – ja sapulcētos tikpat daudz tautas, tad “Salamandrā” būtu diezgan pašauri.

Intars.

Komentāri
0
Bet tautu vajag, ir jautriiba un lielaaks azarts nnemties! Maz tautas, maz kas nnemaas mazaak jautriibas he he. Un veel tas, kursh gribees atkal speeleet pie tik maz tautas, Vader tak esot speeleejushi cilveekiem tuukstoshiem, stadiona laukuma lielumaa, bet sheit, atbalsts vismaz lielaaks vareeja buut. Skanna gan nebija tik laba, vareeja stipri labaak.
0
Par skannas "kvalitaati" - taa man ljoti atgaadinaaja apskanjojumu SEPULTURA 1992. gada koncertaa Riigaa.
Peec IMPALED NAZARENE koncerta Salamandraa 2003. gadaa sapriecaajos, ka beidzot Riigaa atkal ir piemeerota vieta, kur baudiit death&black metal.
Shoreiz, diemzheel biju nepatiikami paarsteigts par skannu.
VADER redzeeju un dzirdeeju nu jau 3. reizi (shoreiz atkal citaadaa sastaavaa) un varu atziit, ka VADER ir blice, kurai muuzika ir darbs, un, kura savu darbu dara profesionaali.
Par publikas atbalstu - 2001. g. VADER & SCEPTIC koncertaa Warszawaa publika bija daudz vairaak sagurusi...
Lai arii kaa pateereetaajs esmu viilies, bija arii ieguvumi: parunaaju ar Mauzeru, panjeemu vinja autograafu. Tas priecee.
0
cik tad apmeeram apmekleetaju bija??
0
Maz, lloti saliidzinoshi maz, vismaz maz cilveeku, kas klausiijaas muuziku zaalee, cik zinaams daudzi arii citur "nneemaas", bet tauta tieshaam bija lloti maz...
0
Nebija jau tik traki. vareeja gan buut vairaak, bet, ka ljoti maz, es neteiktu. Man shkjiet, uz Impaled Nazarene nebija vairaak.
0
nju pirmajaas rindaas gaaja elle valjaa, labi ka mobiilais & fochiks dziivs palika - no ciigaam nekas praatiigs paari nepalika :)

nebija laika apstiities, kas notikaas taalaak no skatuves, bet plosiishanaas bi daudz niknaaka kaa pie skyforgeriem. arii jaaatziist, ka vader tomeer riibinaaja visspeeciigaak, visniknaak }:]
0
Koncerts tieshaam bija labs un billetes cenas veerts.
Saak atgriezties vecie RVR un Robinsona laiki, kad visas speeciigaakaas Latvijas bandas kaa ari citas Baltic suporteru bandas uzstaajaas kaa liidziigas ar pasaules liimenna monstriem taadiem kaa Vader, somu Impaled Nazarene, chehu Krabathor. Ar ruugtumu jaaceras Pro-Pain un Sinister, kuri diemzheel neireadaas un krietni iechakareeja Latvijaa konchu organizatoru veelmi radiit shaadus pasaakumus.
A la greetingi Valdim, Sergejam un Denisam par sho pasaakumu, kuram es lieku 9 no 10.
Vader bija fantastiski, kvalitatiivi noraava Horricane, bet Skyforger liekaas nebija paspeejushi noskannoties un galaa skaneejums nebija tik kvalitatiivs kaa gribeetos, tachu jaatziist, ka aparatuura laava saklausiit dazhaadas nianses, kas parasti ar grr un khrr tipa aparatuuru tiek notusheetas, so bungas un gichas bija perfektas, lai gan dazhi teica, ka bija problas Rihardam, es taa nepamaniiju, bet nu jaatziist, ka vokaali bija diezgan kreisi - Peetera vokaals bija pakluss un Zirgu vispaar knapi vareeja saklausiit.
Publika shoreiz nebija taa, kas aardiijaas Impaled Nazarene koncii, bet nu jaatziist, ka bija daudz labu grupu un visu laiku aardiities nav iespeejams fiziski, uz Vader publons tieshaam bija nokauseets, bet nu taada taa headlaineru dziive un kaa izskatiijaas - Vader muusu metaljoriem bija vairaak liidzveertiigs ar vieteejo star bliceem:(
0
Nu man lloti patika viss pasaakums kopumaa. Sen nebiju tik labi atpuuties, izaardiijies un izrunaajies ar vesalu kaudzi metaala braallu:)

METHOD - nu ausiim dzirdot, vareeja konstateet, ka vokaalsits ir pilniigs SLAYER vokaala fans. Un muzons apmeeram teemeeja God Hates Us All virzienaa, tikai taads nu-metaaliskaaks, kas man ne iipassi patika. Bet ssie publiku iesildiija visai vareni.

HORRICANE - prieks, ka vinaa tautiessi bija diezgan pakuplaa skaitaa atbraukussi saveejos atbalstiit. Patiikami bija paskatiities uz vokaalista vareno haira purinaassanu, bet muzons man pie sirds negaaja, taads leeniigs doomiigs death ar taustinniem.

PRETERNATURAL - nu ssoreiz man vinnu uzstaassanaas iipasi patika:) Ar visu intro un Dimmu Borgir coveri beigaas. Ja nezinaataajs ieskrietu peekssnni koncii, tad vareetu ssos notureet par headlaineriem. Man riktiigi patika.

SKYFORGER - Ssiis bandas laikaa guleeju, jo vajadzeeja savaakt speekus priekss VADER.

NEGLECTED FIELDS - super, sen nebiju ssos redzeejis. Peedeejo reizi redzeeju Dimmu Borgir koncii, 3 gadus atpakall.

VADER - beidzot:) Viss, kas bija skatiitis nekvalitatiivos klipinnos, dzirdeets live ieraxtos un redzeets bildees - bija iespeejams redzeet savaam aciim un ausiim dzirdeet. Milziigs prieks bija satikt vienu no saviem favoriit ggitaaristiem - Mauzeru.
Latviessu metalloriem -kauns un un negods!!!!!!!!!!!!1
Taa bija megastaaru cieniiga atbalstissana???? Ja neskaita paaris desmitus aktiivu gruustiitaaju un paaris leekeetaajus ( visu ciennu tam notetoveetajam puisism;), tad nekas jeedziigs nebija! Kaa vinnus sagaidiija Japaana un citur! Skaidrs, ka tur vinniem bija prieks speeleet un ssie atgrieziisies veel, bet uz LV ssie nu vairaak nebraux.
Man bija kauns peec tam iet vinniem klaat.
100% piekriitu payable!

Akmens skannotaaju laucinnaa. Nu sorry, Neglectedu skanna bijaa drausmiiga. Es jau taa ssos maz redzu un zinu, kaa vinni var nospeeleet, bet skanna ssoreiz bija suudiiga.

Bet citaadi :

Paldies organizatoriem par VADER!!!!!!!!!!!

p.s.

Zzeel par SAPLES, otro reizi aizdzeraas pirms noklluust pie mums:)

0
Koncerts man patika,ja ir veeleesanaas taa normaali atpusties var ari pieciest dazu neertibu,piem. skanu ne visai.Es pat veel nejausi dabuju pa zobiem,bet vienalga nenozeeloju,ka biju sajaa koncertaa.Sveiciens visiem patiesiem metalistiem1
0
Cik pamaniiju, tad publona shkjidrinaatiibu radiija ariidzan tas fakts ka bij atveerusies papild telpa kuraa iemetot aci vareeja redzeet leerumu ljauzhu. Domaaju ja tos visus sabaaztu vienaa zaalee liktos ka akal vietas par maz... bet kopmumaa taadaa kluba vareetu sabaazt ap 2000 ljauzhu ka smird :)
0
aaa nu ja, un laikam nepieredzeeshu taadu briidi kad pie gaismas pults seedees kaads kam stroboskops nav iemiiljotaa speeljmantinja Nr. 1.....
0
to igaunju Herald esmu redzeejis dziivajaa, taa nekas iipashs, parasts urraa-uraa heviks. Sho labaakajai dziesmai teksts, cik atceros, ir apmeeram sekojoshs: "ir piektdienas vakars, veejaa izlaistiem matiem atstaaju savu ofisu un dodos uz krogu alu dzert... heevii metaal.. ruulz the world...oooouoooo" karoche sviests baisais :) to estu izlasi gan labpraat aiznjemtos kauch kad paklausiities :)
0
>Hellhammeram<
Vai tad pastāv kaut kādi rangi, kura grupa cik stipri jāatbalsta. Kaut kā muļķīgi sanāk - ja grupa skaitās liela zvaigzne, tad visiem uzreiz jālēkā aktīvāk? Bet ja nu nemaz tik ļoti negribas, ko tad? Vispār tā lēkāšana (kāpšana uz kājām, elkoņi manā mugurā un ribās, skrāpēšanās ar dzelkšņu aprocēm) nemaz manī tādu sajūsmu neizraisa. Un tie trīs purni, kas tur man aiz muguras visaktīvāk lēkāja (es biju pirmajā rindā) un, kas vēl kaitinošāk - visu laiku grūstījās, pattiešām izskatījās pēc galīgiem 15g.v. pokemoniem. Par to vienu man radās iespaids, ka viņš nemaz nesaprot, kas notiek un viņam VADER mūzika galīgi neinteresē. Stāv un ar absolūti trulu seju un tukšām acīm purina savu kāpostu.
Bet vispār man koncerts patika un domāju ka tas bija 5-6 Ls vērts. To vēl vienu es labprāt atdodu kā ziedojumu organizatoriem un pateicību par uzdrīkstēšanos rīkot koncertus, kas potenciāli var arī būt galīgos mīnusos (Therion un Dimmu Borgir piemēram). Man nav žēl samaksāt šo summu, jo ejot uz koncertiem es taču atbalstu nākam o koncertu rīkošanu. Un ja arī VADER nav no kāda cilvēka iecienītākajām grupām, tad atbalstot šo koncertu ar savu piecīti vai 7Ls viņš palīdz nodrošināt nākamo koncert rīkošanu. Un tad ir cerība, ka ar laiku vismaz vairums dabūs katrs savu.

Method un Horricane - bez vienas no šīm grupām laikam varēja arī iztikt. Es pats balsotu par Horricane atmešanu, jo manām ausīm Method likās sakarīgāki.
Preternatural - ļoti labi, tikai man nepatīk ka Sergejs publiku, kurā ir gandrīz tikai latvieši un krievi (+daži igauņi), uzrunā angliski. Man, to dzirdot, rodas tāds iespaids, ka Preternatural tādā veidā mēģina tēlot kādus "lielos ārzemju stārus" un paši justies kā tādi.
Saples - tā arī neparādījās, un varbūt ka labi bija, jo tad koncerts būtu vēl garāks un pie Vader publika jau pattiešām būtu pavisam sagurusi.
Skyforger - te jau sākās īstā jautrība. Šoriez šķiet arī viņi bija uz viļņa, bet es jau nu noteikti. Viņu mūzika mani bieži uzrunā personīgi, tāpēc jutu līdzi ar visām dvēseles stīgām.
Neglected Fields - te atkal citāds baudījums. Skaņa man, pirmajā rindā stāvot, likās pieņemama. 2 jaunās dziesmas protams raisīja manī lielu interesi, jo viņi jau tik sen spēlē vecās. Bet arī tās vienmēr tiek izpildītas līmenī. Arī šoreiz. Viens mīnuss ir tekstu zināšana visām SF un NF dziesmām. Rīkli izbļāvu tā ka pēc tam pilnīgi balss pārvērtās. Bet vēl taču nāca VADER, kur arī ar to tekstu zināšanu bija tīri labi. Nabaga rīkle...
VADER tiešām radīja vēlēšanos just līdzi un aurot visus zināmos tekstus. Man skaņa likās laba diezgan, un domāju,ka paši Vader arī varēja būt apmierināti. Brīžiem, kad sākās "blast-beat" ritmi, gan iestājās kaut kāda putra, bet tomēr par skaņu nesūdzos. Uz viņiem skatoties tomēr varēja just, ka viņi ir ar pieredzi un labi pieraduši atrasties uz skatuves. Žēl ka nenospēlēja "Kingdom" un "Blood of Kingu". Tomēr visumā dziesmu saraksts bija lielisks un es aizgāju no koncerta pavisam apmierināts ar radzēto un dzirdēto.
0
Therion jaa, bet man liekas, ka DIMMU BORGIR nebija miinusos.
To Horricane tiessaam vareeja mierigi atmests, man vinni bija pilniigi vienaldziigi.
Patiesiibaa, vareeja mieriigi iztikt ar Vader, N.Fields, Preternatural. Nu jaa, bet atkal nebuutu laiks, kad paguleet un pataupiit speekus Vader. Zzel, ka Saples nebija, jo te pie mums taa jau paraadaas brutaali deathsteri un ssoreiz atkal nekaa.
0
Pashi koncis ljoti patika. Prieks, ka Skyforger speeleeja vecus gabalus, izbljaavu riikli, kameer shie speeleeja
0
To kk:(

Man gan patiik, ka Preternatural runaa anglisksi. Tas tiessaam rada taadu metalstaaru iespaidu un es domaaju, ka taa ir labaak. Ja Tu speelee pricipaa diezgan labu muzonu, tad kapeec nejsuties kaa staaraam. un no malas skats ir diezgan iespaidiigs. Kaa jau mineeju, ja nezinaataajs ieskrietu koncii, kad ssie bija uz skatuves, tad pat vareetu mieriigi notureet ssos par hedlaineriem.
0
Bet vinna teica "arzemju zvaigznes", mums vajadzeetu lepoties, ka mums Latvieshiem ir taada grupa, bet ja ienaaceejs domaas, ka "karteejais" aarzemnieks pie mums viesos atbraucis... tas nebuust tas, bet ja otraadaak, tad - uuu, lettinni arii ko maak...
0
Es biju atnācis tikai SF dēļ.
0
... un nenožēloju, ka aizgāju.
0
Alus bija daudz, cilveeku arii netruuka. Kaartiigi izkratiiju matus
0
Nākošos aiciniet Amon Amarth !!!!!!!!!!
0
Kad buus Amon Amarth?
0
vo buus elle valjaa, ja ataicinaas amon amarth

bleeeeeed for ancient goodddss >:]
0
Amon Amarth buus shuogad Wackenaa.
0
njaaaa, bet wackenee reti kas no "lielajiem staariem" nebuus :D
0
Jaa Amon Amarth dereet taa tik ir grupinna...
0
Hellhammeram:
Par to Preternatural - nu nav tāds skats iespaidīgs. Nav. Arī angļu valoda viņam nemaz nav tik "iespaidīga".
Un Dimmu Borgir bija mīnusos. To man teica pats Sergejs no NF, kurš to konci rīkoja.
0
to kk:( Tad ja zalee ir gan krievi, gan latvieshi, gan igauni,kadaa valodaa man jaruna?:))
0
atvainojiet par manu valodu ne viss "zalee",bet "zaalee":)
0
Pagānam!
Vū hū hū!!!!! Interesanti, kas gan manā komentārā lika Tev domāt, ka es esmu VIŅA?...
0
He he, to es tiessi vinnam gribeeju apskaidrot:)))))))
0
To Hencha:

Ej nu zini galiigi.........
0
To kk:(

Nu es domaaju, ka bija skats iespaidigs. Man patiessaam lloti patika. Galvastiesu paaraak uztaassanaas nekaa Kabataa - Jaungada egliitee. Taas zilaas gaismas saakumaa vispaar piedeva kruto efektinnu:)

OK, laibi, par Dimmu Borgir Tev tasniiba, es tiessam pats nebiju par to lietu kursaa:)

0
KK ar beediigo smaidinnu:

Nu atvainojos ja jaucu tavu dzimumu he he. Nevis komentaars, bet iesauka tav man taa lika domaat, kk ar beediigo smadinnu, man variaak asocieejas ar meiteni, nennem llaunaa, nezinu iisti kaapeec, bet taa visnh i, vienkaarshi tavai iesukai nav iisti galotnes un tad... tad rodas probleemas...
0
Koncis tiesaam bija labs, tikai iisti nevaru saprast, kaapeec to stroboskopu taa vajag. :(
arii balss vareeja buut skaljaaka, ja staaveeja prieksaa, ar gruutiibaam vareeja saprast. Iepriecinaaja arii NF, kas atgriezusies pie vecaa stila :)
0
Tas viss ir sūds, vajag Amon Amarth Rīgā un vēl pietam šogad.
0
Sergejam(Preternatural)
Nezinu kādā valodā. To igauņu dēļ varbūt varēja arī angliski... Bet kaut kā jocīgi sanāk - savā valstī runāt svešā valodā (Varbūt jau būt, ka Tu šo neuzskati par savu valsti. Es nezinu). Aizbraucot uz kādu citu valsti (piem. Igauniju) gan varētu rumnāt angliski.
0
Pagānam
Tas smaidiņš nemaz ar' nav bēdīgs (Neesmu es nekāda gotiskā skumjā persona). Tas ir tāds nelabs smīns.
0
To Hencha:

Jaa, jaa...iekar plakaatu kalaa un saac aurot pie Riigas domes, ka gribi ssitos te, pokemon tu!
Un suuds tu veciit pats esi pamatiigs.
0
runaajot par japoshkaam, tie pashi children of bodom pat izdeva live in tokyo, kur fonaa var just atbalstu :D
pietam, kauchkur lasiiju, vai dzirdeeju, ka cob pashiem baisi paticies uzstaaties tajaa tokijaa, tieshi deelj faniem ;)
0
Man ir tas live un ir tiiri taa neko, lai gan man tas nelikaas mega labs CoB koncis. Bet nu kuriem tad nepatiik uzspeeleet, kur ir baigais atbalsts.
0
A kurš tad ir mega labs CoB koncis? Ar kuru Tu salīdzini? Ar to uz kuru Tu biji?":))
0
?
0
?
0
Gandriiz aizmirsu - lielaakaa hohma bija pie ieejas - apsargi mekleeja nazi, bet neatrada.
0
Piekritu Hencham par amon amath..tas butu vareni!bet diezvai piemums vini atbraux :((VADER koncis bija lielisks!!vienkarsi bez komentariem...
0
Piekritu Hencham par amon amath..tas butu vareni!bet diezvai piemums vini atbraux :((VADER koncis bija lielisks!!vienkarsi bez komentariem...
0
vui
davai labak Avulsed Riiga.
ko jus to Vader ta lielaat.nav nemaz tik labs
0
To corpse:
Yeah, tiessi taa, ar visiem 100% procentiem Tev pierkiitu!! Taa tiessaam speeciiga gallas massiina.

p.s.
Bet VADER bija izcils, Mauzers man ir 1 no favoriit ggitaaristiem.
0
to kk;(

Nu tas uz kuru es biju, tas biaj viens no naaviigaakajiem CoB koncciem:)))))))))))
0
Par Vaderiem esmu lielaa sajuusmaa. Kaut driizumaa Riigaa atkal buutu kaut kas tamliidziigs. Ceru daudzus sagaidiit 8. maijaa. Prieks, ka Vaderos bija daudzi vecie matainie lopi. Matainie, sauciet lielos staarus!!!
0
Ko tu te dirs, helhamer, kur tu vispaar tik tizlu niku izraavi (plagjiaats - nevajag njemt citu nikus), aamurgalva - TU. Ko tu vispaar sajeedz, kropli!
0
A man vislabaak patikaas NF. Tas bija labaakais vinju koncis uz kuru esmu bijis. FANTASTISKI!! Bandai medalja!
0
To Hencha:

Paskat, mazai pokemoninnss neiztureeja, uzkkeeries:)??
Es savu vaardu lietoju, pirms vispaar uzzinaaju, ka taads Mayhem existee. Ak taa, bet nu neesmu iisti paarliecinaats, ka tu zini kas tas ir. Un pirms viciem Mayhem bija banda sen atpakall ar nosaukumu Hellhammer. Bet to jau tu digimon vispaar nezini. Vienu grupu izdzirdeejis pa kaut kurieni un tad tagad auree te.
0
Ai, tu esi debīliķis, ja es esu pokemons, tad tādiem kā tev vispār nav kur likties.

Pēc kā tu spried ka esu pokemons? Pēc tā, ka man ļoti patīk Amon Amarth (tā jau tas mūsu strīds panesās).
0
Amon Amarth nav pokemonu grupa un tā jau nav vienīgā grupa, kas man patīk. Man pašam besī pokemoni.
0
Paklausies no AA albumu Versus the World - Tu redzēsi, ka labs. Tas ir viņu pēdējais albums.
0
Preciizaak, pagaidaam jaunaakais albuums, jo gan jau veel kaadu vinni izdos he he
0
Ceru, ka, AA izdos vēl netikai vienu albumu.
0
amon amarth - death in fire...vienreizeja dziesma!
0
koncerts labs, baigi patika, ka SF izpildiija dziesmas no "kaija pie saules" :)))
kaapees mayhem nebrauc uz latviju?? :(((
0
"kaija pie saules" :DDD noteikti veel kaads unreleazeets latvieshu zvejnieku tautasdziesmas aranzheejums by Skyforger :)
0
He he, kaijas ruuc!
0
kaija garozas silaa :))
0
kaija garozas cilaa :))))
0
To Hencha:

Peec taa kaa izsturies! Tu te bllausities, ka vis ir suuds, tikai AA vajag uz Lv! Un tad veel gribi, lai es nepadomaaju, ka esi pokemons? Izveelies izteicienus vispirms. Tas naaviigi " gudri" blluasitiities taa, ne ? Jaa, AA nav slikta banda, bet nevajag tad tik nezeeliigi psihot.
0
trakonams kaukaads...
0
durdom
0
Es taa dzirdeeeju ka paaaris melnie no Aaafrikas ariii bija , nesaprotu ko sie mekleee taaados pasaaakumos! 88
0
Un es nesaprotu, veis, ko tu tur nemeklēji, ja jau tikai dzirdēji, kas tur bijis.
0
Ciest nevaru rasistus! Velns, ne jau visi melnie ir debili rap&hipi-hopij jaajeeji. Ir daudz normaali metalhedi! Un ja metalloru saak metallors peec aadas kraasa veerteet, tad jaasaak domaat, vai peleekajaa masaa ir vairaak par 1 krunku!
0
durdoms riktiigais tochna
0
Spriezhot peec helhemera komentaariem, ko izlasiiju shajaa sadaljaa --> galiigs lunahods --> kasaas nepar ko un aizstaav kautkaadus melnos....
0
Turi muti, Anniņ, un pati nekasies!
0
To Annele:

fuck you! Tev gadiijumaa nav mazinnss IQ koeficents? aita gatavaa!
0
tas mellais purns kursh naak uz konchiem ir krievu nacionaalbolshevix. suudiigi ja konchus jau saak apmekleet taada publika
0
kas, kas??? kaa ta Tu to zini???
0
tas jau ir daudziem zinaams fakts.
0
Nu tad pastaasti siikaak. Jo viens man paziistam skinheds iebaaza ssim ar kaaju pa riikli Vader koncii.
0
Peec 7up jau listee panesaas apsprieshana, kuras rezultaataa tika noskaidrots: tas ir Latgalee, laikam Reezeknee audzis subjekts, maacaas vai vismaz maaciijaas LU, sapinies ar nacionaalboljshevikiem, savulaik apkjeepaajis sienas ar uzrakstiem "sitiet Šķēli", par ko izķengaats pa aviizeem utt. turklaat par kaut ko pusliidz smagaaku (muuzikaa) intereseejies jau agraak.
0
Sito es nezinaju!Nu ja, bet vai tad sis kaut ko sliktu dara ieks mataino pasakumiem??
Bet fakts nav iepriecinoss. Zzel, ka uz Lv atbrauc tadi idioti un taisa meslus musu zemee, kaut arii passi neko ipasi daudz nekker no tas lietas.
0
vo vo tieshi taa. atradies redz lielais "minoritaates" aizstaavis.agraak jau shis ziimeejaa kameru priekshaa, bet peedeejaa laikaa nav manaams, taga sien uz sejas kaukaadu jobanu lakatu vai kapucee vazaajas. ajo beness ja nemaldos vinju sauc.
0
Tieši tā arī viņu sauc. Bet nez vai vajadzēja atskaldīt tikai par to vien ka viņš tur bija, Jeb viņš pats sāka dirsties?
0
Cik sapratu, tad skin pats vinnam pirmais uzkasijas.
0
:D
0
ja mellie ten grib attiistiities tad arii labi vien ir ka dabuu pa muti
0
varbut melnajam patik zagis,bet vins satiek nepareizos,sakuma NB,pec tam skinhead,rodas priekshtats par metal stage in Latvia.
0
Skyforger ir vis labaakie vini dzied latviski un ir latvieshu muuzikas instumenti pielietoti vinu dzismaas. Es vispaar nezinu neko par pasaakumiem man loti patiik metaals,bet nav ar ko iet uz koncertiem.Rakstat man
0
TAUTAS Siets?Da blja navdas nebija,a ne pokemoni!Bljac,Latvija nav tik bagaata,lai atljautos shitik daargus koncertus!!!7 LATI!!!Tas nav Burgers!!!ble
0
eu, a Amon Amarth gan dabūniet uz Latviju!!! Miroņi augšāmcelsies! Tā ir viena lieliska grupa!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas