0
[#]

Nu redz kā, sagadījās, ka uzskrēju virsū lieliskam pagājušā darbam, kas noteikti ir pelnījis vietu starp labākajiem gada albumiem grind scēnā. Šoreiz ir darīšana ar vācu grindfucker'iem, kas specializējas parodiju jomā. Tas ir patiess stāsts par grind mīļotāju skatu uz dzīvi, viena diena no grindera dzīvesstāsta. Bezkompromisu uzņirdziens tam, kas notiek ap mums. Par to, ko redzam iekš TV, dzirdam radio, redzam uz ielas u.t.t. - viss kā parasti. Bet galvenais jau kā to pasniedz.

Albums sākas ar zobu tīrīšanu radio pavadībā. Jap, viņš ir pamodies un sāk dienu. Radio skanošais grind gabals dara savu, un tam seko pacilājošs intro, kas ievada mūs jaunā pasaulē. Jaunā? Nē, mes atgriežamies vecajā labajā anālajā teritorijā ar "Back In Anal Territory". Tiek iekaustīts suns un viss ir kulē. Seko albums, kuru ļoti grūti aprakstīt vārdos. Esmu parodiju nīdējs, bet arī parodijas ir jāmāk taisīt, un, ja tās ir tik smuki uzražotas un sakombinētas kā šiem puikām, tad klausos ar baudu. Mēs dzirdam gan Ghostbusters, Enter Sandman, gan Rednex hītu, neatceros kā nu tur bij tas Joe. Te ir pat I Like To Move It! Uh!. Tas viss, protams, tiek pārveidots par Grindcore Joe, I Like My Grindcore, Ungrind My Heart un kā nu tur vēl, kā arī krietni vien tiek iespaidots dziesmu garums. "Fertig Machen, Szeneputzen" ir salikts pietiekami asprātīgi un interesanti lai varētu šur tur arī noslaucīt pa asariņai. Ļoti patīk man dziesma "How To Make A Grind", gandrīz vai mazliet iespiedu biksēs. Arī lūgšana Enter Bluesman 2 izraisīja platu smaidu. Cik skaisti skan dziesmas "Grindfuckers Lugen Nicht" un "Excrementory G. Punkt"- perfektas harmonijas ar telefona pīkstieniem uz tik labi pazīstamajiem instrumentiem, arī sievietes orgasma sasniegšana mūzikā nekad vēl nav skanējusi tik spēcīgi. Atraudziņu spēles, Harija Potera nošaušana... Nu to nevar izstāstīt vārdos, var tikai kautko haotiski apgrābstīt...

 Mīnusi mīnusi, hmm... Nu daudz nozog tas, ka nesaprotu vācu mēlē. Vēl prasījās par kapeiciņu smagāks un slimāks. Un ja vēl aizņemtos no Fantomas mākslu nostādīt klausītāju pilnīgā situācijas nenoteikšanas stāvoklī... būtu vēl divtik spēcīgi.

 Kopumā šis ir viegls, klasisks jautrais grindcore. Bet Uzmanību Draugi Un Draudzenes! Te ir viss. Te ir Punk, HC, Thrash, Heavy, Grind un te ir arī daudz popa. Te ir elektronika ar kosmiskiem sintiņiem un kas vēl ne. Tas viss arī tiek samaisīts vienā katlā. Tā kā secinājumus izdariet paši. Man ar savu visēdāja anālo gaumi tas ir viens ļoti patīkams klausāmgabals. Es varu pateikt viņiem paldies par to, ka man šodien uz spēcīgām paģirām iet tiešām jautri savā nodabā.

Fauns

 

Komentāri
0
No truemetal uz trueporn?
0
Šo albumu gan vēl nēsmu tiesājis, esmu garošojis tik Iekšas, Recējušas asinis & Smagums, bet tur tā airzaušanās ar Smagumiem arī ir. Bet kā taisīt Smagumu (How To Make A Grind) ir pamācošs gabaliņš visiem Smaguma mīlētājiem he he.
0
jautrie grindi man tiik bet nevar shito nekur atrast
0
paklausiijos. drosvien otreiz neklausiisos - vienreiz baigi prikoliigi, otreiz, visticamaak, ne. saskaitiiju vismaz 2 onkel tom songus.
0
Nu es vienreiz dabuuj dzirdeet (pie als un zols) - varen jautrs. Ja shitaad situaacij atkaarto, ta gan jau aizies tikpat lab. t.i. BigUgga, pie alus tas ir kaa zacene :D
0
buus jaanoprovee >:]
0
man shitas albums jau kadu laiku stav kompi! shita grupa tiesaham ir jestra! man no vinjiem ir veelviens albums tas ar tikpat jautrs
0
E.G. rulz :)
0
narmaljnij metlj4ik mne ponravilosj
0
wery funny
0
nu no pagaajushaa gada grind albumiem es sho tieshaam ierindoju labaako trijniekaa >:)
0
normaļnije koverčiki pacani sģelaļi, ja normaļno duhanul
0
ja kaadam nepatiik, tad lai klausaas lauri reiniku
0
savā specialitātē ( anālā 80-90'to gadu pop/rock mūzikas piesmiešanā ) šitā apvieniba ir nepārspējama m/
0
hehehehe shitie ir jautri vechi kur bliezh jautru grindu un veel ir diezgan instrumentaali hahaha pacilaajosha muuzika dienas saaakumam :)
0
uzskrēju virsū Guts, Gore & Grind (2002) albūmam... uzreiz no pirmās dziesmas sapratu ka vajag visu albūmu, tagat velkas un arī klauso... baigi iespārda ar savu odziņu... un drīz vien arī šito albūmu novilkšu...

Grindcore In Your Face
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas